07-07-2011, 04:35 PM
Eram în excursie cu colegii, eram cam cinci fete și doi băieți, stăteam toți unii peste alții cu ochii benoclați în monitorul laptopului. Nu mai știu ce film era, dar în orice caz, la sfârșit eram toți ca niște telefoane date pe vibrații. Pe la început parcă era un simplu film, monoton, și de aceea băieții au plecat să se uite la Eurovision - da, conincidență - și am rămas doar noi fetele, pe la mijloc începuseră cu mici sperieturi și deja stăteam una în brațele alteia, și când îi suna ăleia telefonul în film, mi-a sunat și mie, cred că am rămas traumatizată de ambele melodii toată noaptea, am răspuns și după s-a închiz telefonul exact ca în film, credeam că o luam eu razna. Pe la sfârșit am chemat băieții, și era o babăăă care o legase pe personajul principal în niște lanțuri, și moaca babei ne-a rămas la toți în minte chiar și acum, iar când s-a terminat, am închis laptopul și am spus să ne culcăm, dar am vrut să mergem la ceilalți la etajul de sus, și normal că eraa lumina stinsă peste tot, iar când să batem la ușă, au deschis-o ei - cică accidental - și era unul cu o mască care semăna cu fața babei, deci ne-am speriat toți și am fugit ca beții - uni dintre noi chiar eram beți - în cameră. Iar după toți ne imaginam tot felul de secvențe din film și băieții începuseră să le reproducă, adică nu le-a ieșit deloc, doar că la cum eram noi - fetele - atunci, parcă eram în film.