Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Filmele Horror ....coincidente in timpul vizionari

(14-07-2009, 04:05 PM)Dizzy A scris: Hey guyz3.
Marfa coincidente cu filmele astea horror.Acum,sa va spun si eu patania mea:
Eram acasa la o prietena,la sysul meu Naraku no hana si ne uitam la uun film de groaza, "The grudge".
Era o faza in care The Grudge(care este un personaj) mergea pe gresia alba unui spital,incercand sa-l prinda pe unu.Era asa cu fata alba si corpul plin de sange,de ti se facea scarba X_x.
La un moment dat,am iesit din camera lu' sysu ca sa iau popcorn si,cum ea pe hol are gresie alba si este destul de intunecos noaptea,mi s-a parut ca il aud pe The Grudge cum maraie si vine dupa mine.
Am dat sa fug,dar nu stiu cum m-am impiedicat si am cazut cu popcornul in capul meu.Aveam impresia ca tot vine dupa mine,pana cand sysu a iesit din camera cu replica ei minunata:
-ce ai,Anda??Te-a apucat tampeala?ce dracului ai fata asta speriata?...pe cuvant de onoare,zici ca l-ai vazut pe The Grudge pe hol
24) am ras la faza asta dea crapat gresia alba,nu alta.

Copilu', scuza-ma ca te abordez, da' am vazut si eu filmul si am facut pe mine de frica(am vazut toata seria: The grudge 1, 2 si 3) si tin sa te contrazic ca pe acea persoana nu o chema asa, ci o chema Kayako. Iar daca stai sa cauti pe net, o sa afli ca din traducere din engleza in romana ,,grudge" inseamna ,,invidie". Nici eu nu stiam asta dar am cautat.
In fine, sa povestesc acuma si eu ceva legat de momente de genu': Ma uitam la ,,The ring", stiu ca nu e cine stie ce film, dar sa va zic faza: cum in film tema era o caseta pe care daca o urmareai iti suna telefonul si iti zicea cineva ca mori in 7 zile, imediat dupa ce s-a terminat scena aia cu caseta, adica tot ce era pe caseta, ce credeti? Imediat imi suna telefonul20 Sa raspund, sa nu raspund, apelantul se identifica cu numaru' lu' tata, da' nu aveam tupeu sa raspund, da' cand raspuns el de colo: ,,Hai salut, zi si mie lista de cumparaturi pe care a facut-o maicata4"

Răspunsuri în acest subiect
RE: Filmele Horror ....coincidente in timpul vizionari - de Lectina96 - 12-03-2011, 08:11 PM
RE: Filmele Horror ....coincidente in timpul vizionari - de street king - 01-06-2010, 11:21 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Horror Stories Robb'™ 4 4.526 17-07-2011, 08:43 PM
Ultimul răspuns: Robb'™
  Horror clips - sau clipuri de speriat copii. Ma'eth 3 7.577 11-08-2008, 03:11 PM
Ultimul răspuns: Melyeter

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)