Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Filmele Horror ....coincidente in timpul vizionari

Păi, mă uitam la ,, One missed call " =.=, nu era chiar aşa de scarry, în unele faze totuşi îmi venea să o iau la fugă şi o urăsc pe fetiţa aia mică care a cauzat tot dezastrul ăsta. În fine şi mi-a sunat telefonul, nu am vrut să răspund = )), aşa că l-am lăsat să sune până i-a cântat cucu'. A doua zi ştiu că am ieşit cu ' Sumire ' afară şi am fost în mall să mâncăm ceva. Vorbim noi ce vorbim şi se aude melodia aia ciudată =.= [ era o melodie specială pentru ăia care urmau să moară peste două zile ]. Îmi venea să o iau la goană, dar ea a început să radă şi am coborât pe scările rulante la parter pentru a intra în ' Diverta ' . Acolo ea avea o melodie asemănătoare pe telefon cu cea din film şi a pus-o când eu eram cu spatele, am început să ţip şi toată lumea se uita la mine o.O".
:bye:
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Filmele Horror ....coincidente in timpul vizionari - de Lectina96 - 12-03-2011, 08:11 PM
RE: Filmele Horror ....coincidente in timpul vizionari - de street king - 01-06-2010, 11:21 PM
RE: Filmele Horror ....coincidente in timpul vizionari - de SnowFlake. - 25-12-2010, 03:36 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Horror Stories Robb'™ 4 4.736 17-07-2011, 08:43 PM
Ultimul răspuns: Robb'™
  Horror clips - sau clipuri de speriat copii. Ma'eth 3 7.708 11-08-2008, 03:11 PM
Ultimul răspuns: Melyeter

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)