25-09-2010, 03:31 PM
Lucrarea 1. - Decepţiile şi Obsesiile Morţii
Ai un vocabular frumos şi exprimarea e una foarte bună. Ce îmi place este faptul că ţi-ai ales cu mare grijă cuvintele şi le-ai legat atât de bine în propoziţii şi fraze încât îţi fac vocabularul foarte bun şi cultivat. Îmi place cum te exprimi şi faci referire şi la cititor păstrând şi frumuseţea textului ne prezinţi în mod direct trăirile şi emoţiile făcându - ne să ne imaginăm ce se întâmplă în acel decor pe care l-ai realizat pentru personajul tău care din câte văd e şi naratorul în sine în lucrarea ta. Mi-a plăcut cum ai descris. Nu doar din cauza vocabularului ci şi a exprimării cum ai legat fiecare cuvânt şi ai realizat foarte bine un decor profund în lumea în care personajul narator trăia şi şi-a exprimat emoţiile.
[b]
Lucrarea 2 - Viata eterna!NU!...Moarte.
[/b]Ai avut un început clişeic rău. M-am simţit ca la o lecţie daia de religie în care popa vorbea ca la cursuri de teologie. Ai vorbit în mare parte despre moarte şi ai venerat - o, ai vorbit de ea mereu şi mereu şi a devenit obositor. Lucrarea ta pe lângă ce am spus mai sus şi sper să nu te supere, e plictisitoare şi obositoare. Ai repetat aceleaşi chestii parcă ar fi fost sinonime doar că le-ai pus într-o altă lumină. Moartea în general este un subiect suprasolicitat de mase, iar tu nu ai evitat să aminteşti chestia asta. A fost religios rău, însă ai narat exact ca la o lecţie de religie.
Lucrarea 3 - Durere
La început am crezut că tipa sau cine o fi fost a fost abuzată sexual. Pe bune că m-ai băgat într-o ceaţă densă din care nu mai pot ieşi. Nu ştiu ce să zic, nu ai dat prea multe detalii te-ai concentrat prea mult pe emoţii şi ai uitat celelalte lucruri. Mi s-au părut [ acţiunile personajului ] prea grăbite. Ba era o chestie ba alta, m-ai cam băgat în ceaţă. Cine a scris lucrarea asta să-mi zică şi mie după concurs ce a vrut să spună aici că nu pricep.
Lucrarea 4 Cine-mi este moartea?
E singura lucrare la care pot să zic Wow. Eşti genial / ă. Mi-a plăcut ironia ta şi oarecum ai fost psihopată aici. [ Personajul tău a fost actualy ] Lucrarea ta e chiar foarte psihopată şi îmi place aşa mult o.o'' Cişh. Chiar place la mine. Ai descris aşa lejer nu ai avut nici o treabă . . . o.o Nice.
[b]Lucrarea 5 - Granițe stinse[/b]
Iar cineva care mă enervează. Ai tras aşa de tare de păr lucrarea asta ai vrut tu atât de mult să intri cu dinţii în descriere şi să apuci. Nu neg, e mişto descrierea şi ai o cursivitate extraordinară, dar începe să decurgă lin, apoi parcă tragi de descriere cu dinţii ai apucat descrierea asta. Parcă ai fi Balzac.
[b]Lucrarea 6 - Recviem
[/b]
Vai mi-a plăcut ce ai scris tu acilea. Mi-a adus aminte de piesa : http://www.youtube.com/watch?v=_k0GsfWrNh0 Dacă eşti autoarea creaţiei te invit să asculţi. Eniuei îmi place tare mult ce ai scris aici. A fost ca la lucrarea 4. Lin şi drăguţ. [/b]
Lucrarea 7 - Influxul mortii
Îmi place cum ţi-ai conturat personajul. Naraţiunea a decurs grozav şi mi-a plăcut cum ai scris. Ai un stil calumea pe care îl recunosc, dar nu ştiu de unde. Dar mi-a plăcut cum ai descris.
Lucrarea 8 - Interferenţe
A fost o lucrare simplistă, dar chiar m-a atras şi am văzut ce ai vrut tu să scrii aici şi la ce te-ai referit. A fost profund şi mi-a plăcut cum ai pus toate frazele cap la cap deşi par dezordonate, ele au un înţeles.
Lucrarea 9 - Suflet nevinovat
Ai început ca la o lecţie de religie sau simbolism în artă nu ştiu, dar cert e că începutul trebuie să-l scoţi. Nu atragte cu nimic cel puţin pe mine. Însă după a început să fie mai binişor. Nu m-a atras şi nici nu sunt curioasă cum ar decurge lucrarea ta dacă ai transpune-o ca fic.
Lucrarea 10 - Conversatie primordiala
Când ai zis de biscuiţii ăia mi-a venit o poftă de chec o.o De ce a trebuit să pronunţi ? Oricum mi-a plăcut lucrarea ta într-un mod sau altul a fost aşa calumea.
Votul meu se duce către 2 lucrări : Lucrarea 6 - Recviem şi Lucrarea 4 - Cine'mi este moartea. De ce le aleg ? M-au încântat cel mai mult şi au avut ceva special în ele care m-au mişcat.
-