20-04-2010, 09:13 PM
Roy Mustang & Riza Hawkeye (Full Metal Alchemist)
Stiu ca el e putin afemeiat ... iar ea uneori (cam prea) serioasa si dura fata de el, insa fac un cuplu dragut (tocmai pentru ca sunt la extreme).
Julia Silverstein & David (Blodd+)
Din nou, extreme.Ea e doctorita serioasa, dar feminina, care deabia asteapta un semn de afectiune, iar el e mult prea orb ca sa vada asta.
Oscar François de Jarjayes & André Grandier (Rose of Versailles)
Bineinteles, preferatii mei.Cu un sfarsit trist.Insa au o poveste atat de frumoasa ...
Hanazono Shizuma & Aoi Nagisa (Strawberry Panic)
Yuri ! ^__^ Shizuma este pur si simplu atat de eleganta ... Nu-s tocmai fana Nagisei, insa, recunosc, ii sta bine cu Shizuma.
Beatrice & Ushiromiya Battler (Umineko no Naku Koro ni)
Ea e vrajitoarea cea rea , iar el ... cel care a cutezat sa o infrunte.Bine, nu sunt tocmai un cuplu (defapt, se urasc mai mult), insa ar fi draguti impreuna.
Ren Uesugi & Shinra Kuonji (Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de)
Baiatul de treaba si ... fata ... rea.
Stiu ca el e putin afemeiat ... iar ea uneori (cam prea) serioasa si dura fata de el, insa fac un cuplu dragut (tocmai pentru ca sunt la extreme).
Julia Silverstein & David (Blodd+)
Din nou, extreme.Ea e doctorita serioasa, dar feminina, care deabia asteapta un semn de afectiune, iar el e mult prea orb ca sa vada asta.
Oscar François de Jarjayes & André Grandier (Rose of Versailles)
Bineinteles, preferatii mei.Cu un sfarsit trist.Insa au o poveste atat de frumoasa ...
Hanazono Shizuma & Aoi Nagisa (Strawberry Panic)
Yuri ! ^__^ Shizuma este pur si simplu atat de eleganta ... Nu-s tocmai fana Nagisei, insa, recunosc, ii sta bine cu Shizuma.
Beatrice & Ushiromiya Battler (Umineko no Naku Koro ni)
Ea e vrajitoarea cea rea , iar el ... cel care a cutezat sa o infrunte.Bine, nu sunt tocmai un cuplu (defapt, se urasc mai mult), insa ar fi draguti impreuna.
Ren Uesugi & Shinra Kuonji (Kimi ga Aruji de Shitsuji ga Ore de)
Baiatul de treaba si ... fata ... rea.
[center][/center]