27-12-2010, 03:36 AM
Seara! DEfapt dimineatza:))) dar,salut....sau noapte buna ? Orcum,imi place ficul. NU stiu de ce,cred ca sefu e Kai....Hmmm....:))) scuza-mi comul bizar dar e dimineata,mor de somn si totusi m-am gandit sa-ti dau un comm:)))Asa....unde eram.A,da.Greseli nu am vazut,nici nu le caut....sunt obosita si maine am sa puriv ficul.
Sunt curioasa cu next-ul,sper ca nu o sa-l violeze pe bietu baiat....doamne,tot cred ca kai e sefu:)))yooooiii,dec....deci...next-ul.
Poi,urmeaza sfaturile celor ''batrani'' de pe aici,eu nu's in masura sa critic,deoarece nu ma bag si nu sunt genul:)))
Puiule,lamureste-ma cu rapirea:)) Acum,ma bag la somnic....
Oyasumi,sper ca n-am facut spam.Craciun Fericit....toate bune.Abia astept revelionu! 2011 sa fie un an bun.
Sunt curioasa cu next-ul,sper ca nu o sa-l violeze pe bietu baiat....doamne,tot cred ca kai e sefu:)))yooooiii,dec....deci...next-ul.
Poi,urmeaza sfaturile celor ''batrani'' de pe aici,eu nu's in masura sa critic,deoarece nu ma bag si nu sunt genul:)))
Puiule,lamureste-ma cu rapirea:)) Acum,ma bag la somnic....
Oyasumi,sper ca n-am facut spam.Craciun Fericit....toate bune.Abia astept revelionu! 2011 sa fie un an bun.