Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fast drive +16

#7
Am revenit cu nextul. Aleluia :))

Vizitatori

Priveam cladirea mare din fata mea, care stiam ca e un garaj. Era de culoare rosiatica, toata jupuita. Sus scria cu litere albastre „Drive queen”. Ciudat nume pentru un depozit parasit. Ce a fost? Depozit de blanuri? Masini tunate? Rochii de noapte? Ies din masina si dupa o asigur, ma intrept spre o usa de metal. Imi iau din par, ochelari smecheri – pe care i-am furat de la unul din benzineria „Lost troun” – cu lentile de oglinda si ii pun in buzunarul camasi pe care o purtam. Usa nu parea cine stie ce, dar ce era in interior. Aud o busitura si de dupa un colt, aparu Gaara cu un hot-dog in mana, pe jumatate mancat. Doamne, asta este mai fomat decat mine. Oftez si dau din cap in semn dezaprobare.
- Sce? Mi-e foame, spuse cu gura pe jumătate plina.
- Nimic, Ghepard. Ce-i in depozit? Il intreb, privind in sus, cerul cu bolta instelata.
- Pare un fel de atelier auto. Din cate mi-a spus tipul, aici a vazut o fata care iti semana. Dar nu-i sigur. Ce? Ma intreba, cand il privesc sever. Tu ai spus, ca vrei sa-ti vezi sora si eu am aflat, dar tipul ala merge cu minciuna cam des. Crezi ca este aici?
- Sa aflam.
Bat de cateva ori si astept vreo cinci minute. Nimic. Mai bat o data si usa se deschise. In prag aparu o tanara de douăzeci si trei de ani. Parul roz si lung, era prins intr-o coada. Ochii de un verde sclipitor, ma priveau uimiti si sceptici. Purta un maiou alb cu dracusor pe pieptul ei mare si o pereche de pantalonasi rosi. In picioare avea niste slapi. Nu-mi prea ma interesa persoana ei, fiindca toata atentia imi era concentrata pe bruneta din spatele ei. Parul ei negru, pana la jumatea spatelui si cu tente de albastru la lumina, era lasat liber. Ochii negri, ca ai mei, erau uimiti si socati. Purta un tricou lung pana la genunchi si pe corp, expunandu-si trupul tanar si fara cusur, cu sani mari. Yuna?! Nu-mi vine sa cred ca este ea. Trec pe langa rozalie si imi imbratisez strans pe sora geamana. Mi-a fost asa de dor de ea, incat imi venea sa evadez din inchisoare pentru ea, dar gandul sa fiu urmarit pe viata si sa nu pot asigura siguranta si un trai decent, cum i-am promis fratelui nostru Itachi, inainte ca acesta sa moara, ma potoli.
O indepartez la o lungime de un brat si o masor din cap pana in picioare. Avea un corp frumos, dar vad ca a mai crescut cativa centimetri. Avea sani un pic mai mari, decat mi aminteam eu. Ce a ajuns? Ma intorc suparat spre rozalie, intreband-o din priviri ce dracu a facut cu sora mea. Daca cumva a pus-o sa se prostitueze, eu o ucid pe cateaua asta.
- Sasuke, esti bine? Ma intreba surioara mea, vazand brusca schimbare de dispozitie la persoana mea.
- Deci el este fratele tau mai mare. Sasuke Uchiha. Sa sti ca Yuna a fost foarte ingrijorata de eliberarea ta, spuse tanara, venind spre mine si oprindu-se in fata mea.
- Si tu esti? O intreb eu suparat.
- Sakura Haruno. Sefa de la „Qweens roads” si cine este vagabondul nemancat din pragul usi?
- Ai grija pe cine faci vagabond, papusa. Eu si amicul meu de aici de fata, avem „scoala vieti” in spate si suntem cei mai buni piloti de curse din intregul continent American, spuse nervos Gaara arucand pe jos restul de hot-dog.
Rozalia incepu sa rada cu lacrimi, dar am intrerup-o eu, spunand ca vrem sa ne alaturam echipei. Roscatul si bruneta ramasera cu gurile cascate, atat la propriu, incat si la figurat. Sakura ranji si ne spuse, daca vrem sa ne alaturam echipei, maine trebuie sa castigam doua curse.
- Frate, nu-mi place asta, imi spuse amicul meu, in timp ce am parcat masina noastra, intr-un colt al garajului.
- Tu ai vrut sa vi cu mine. Eu nu te-am obligat. Oricum, nu degeaba am fost supranumiti „Demon” si „Ghepard”, ii raspund, dand un scaun pe spate, pentru a putea dormi mai comod.
- Suntem cei mai buni.
Aprob si lovesc pumnul meu cu al sau. Roscatul s-a intins pe bancheta din spate si adormi numai decat, dar eu nu aveam somn. Stateam cu ochii inchisi, incercand sa ignor sforaiturile care cutremurau masina noastra. Dracului, Gaara parca esti porcul din cocina de la ferma lui MacDolnad. Mai urmeaza sa mai traga si parturi si m-am omori. Pâââârrrţţţţ!
- Dracului, boul mati, spun, tasnind afara din masina cu mana la nas. Puti ca un porc! Strig la roscat si trantesc portiera nervos.
De fapt am tipat la masina si la pereti, ca boul continua sa sforaie fara nici o grija si sa traga parturi parca ar fi mancat fasole. De fapt a mancat fasole ranceda ieri la micul dejun de la penintenciar. Clar o saptamana se v-a imputi in masina. Oftez resemnat si deschid portiera, dar un damf de miros aparte ma plesni in plin de imi intoarse stomacul pe dos si ma facu sa tusesc. Ma indepartez de masina, tinandu-ma de nas si fluturandu-mi mana prin fata chipului meu. Dupa ce m-am indepartat considerabil de masina sa numai simt putoarea minunata, am inceput sa colind pe acolo. Se parea ca aveam o gramada de masini furate. Cea care mi-a atras atentia mi-a fost captata de o Toyota Grand Prix. Era neagra cu diferite actibilde lipite de ea. Daca voi intra in echipa, pe ea o aleg sa alerg cu ea. Din curiozitate pura, ii ridic capota. Motorul cu cinci cilindri era nou-nout si totul era facut la comanata. Imi pun mainile pe marginea din fata a botului masini si fluier usor, privid toata manopera. Era cu adevarat impresionata, dar toate erau o facatura. Daca o primesc, ii scot tot, chiar si motorul care se v-a face praf dupa cursa si il voi inlocui cu unul cu sase cilindri, de o suta cincizeci si noua de cai putere. Oare cum face motorul pornit?
Vreau sa deschid portiera, dar era incuiata. Draci, si cand vroiam sa ii testez putin motorul. Oftez resemnat si ma duc la capota sa o inchid, dar…
- Sasuke, aici! Ii aud glasul surori mele si o vad la pasarela, privindu-ma.
- Ce? O intreb.
- Prinde, si imi arunca cheia de la Toyota. Sa te vad Demon.
Ranjesc si deschid masina. Draci! Interiorul era din piele neagra si bordul avea putin lemn. Ma urc in scaunul pilotului si imi trec mana peste bord si apoi pornesc masina. Motorul se trezi la viata, ca maraitul unei pantere, pentru vanatoare. Vreau sa pornesc, dar capota ma impiedica sa vad. Trebuia sa o fi lasat jos. Vreau sa ies din masinuta, dar bruneta imi spune ca vrea putina adrenalina ca in copilarie. Zambesc diavoleste si aprob din cap. Lasa capota jos si apoi se urca pe ea, dar in partea dreapta. Pornesc de pe loc si incep sa accelerez si sa fac drifturi. Cauciucurile lasau linii pe cimentul din sala. Yuna radea ca nebuna si eu eram cu capul pe geam cand mergeam drept si tipam cu ea de incantare, cand luam curbele stranse. Intre timp se trezi Sakura care se uita la noi uimita si speriata. Uimita de nebunia mea si speriata din cauza pasageri mele din fata.
Mai fac un drift si il vad pe Gaara adormit cum iesi din masinuta. Accelerez puternic, rotile scoasera fum si cand dau drumul, dau prea tare si autovehicolul tasnica o sageata din arc, indreptandu-se amenintator spre zid. Pun franta si o trag si pe cea de mana si botul bolidului se opri la un metru de Gaara, care se lipi de perete speriat de moarte. Yuna cobori ametita de pe capota, intinzandu-se pe jos, pentru as calma stomacul. Imi desprind cu greu mainile de pe volan, care imi tremurau din cauza frici, de a-mi ucide cel mai bun prieten.
- Esti bine? Ma intreba Sakura venind la fereastra, privindu-ma putin panicata.
- Dda, reusesc sa ingan printre respiratia intretaiata si imi strang mainile in pumn.
- Demon, inteleg ca iti distrai sora, dar nici in halul sa fac un stop cardiac. Dracu era sa fac pipi pe mine, imi reprosa roscatul si apoi bombani ca isi udase pantaloni.
Pornesc din nou masina si dau in marsalier, pana la locul ei. Dupa ce o parchez, scot cheia din contact si ies din masina. O asigur si cand vreau sa dau cheia Sakurei – puteam pune pariu ca Yuna de la ea o are – aceasta imi spuse s-o pastrez. Vreau sa ma intorc la „patul” meu, dar glasul rozaliei ma opri.
- Da?
- Cine este Demon? Ma intreba, privindu-ma atent si mijind ochii.
- Un nimeni. Este doar… ceva din trecutul meu… si atat, am spus cu ezitari si am vrut sa-i mai spun ceva, dar am lasat-o moarta.
Imi spuse un simplu „noapte buna” si pleca impreuna cu sora mea, care era ametita. Se vedea ca numai se daduse de mult pe capota cu un bolid. Soarta. Ma pun pe scaunul meu si adorm rapid, fara vise…

Sar ca ars, cand cineva ma misca si imi dau cu capul de platfon. Mama naibi! Ies din masina, tinindu-ma cu o mana de frunte. Cea care m-a miscat a fost o blonda de douazeci si doi de ani, cu parul impletit. Ochii albastri se uitau la bustul meu gol. Purta un sutien negru si peste o camasa murdara, legata in fata. Mai purta o pereche de pantaloni lungi si kaki si in picioare avea niste slapi. Iau pe mine un maiou negru, care imi ascundea o parte din cicatrice si un pic din tatuaj, dar era pe trup si asta ma deranja.
- Sunt treaz. Cei? O intreb, in timp ce imi pocteam din degete, pentru a o trezi.
- A, da. Sefa spune sa mergeti sa iti iei masina. E timpul pentru intrecere, frumosule, spuse si imi trecu senzual degetul aratator peste falca mea, apoi imi atinse buzele cu el.
Daca crede cu aceasta chestie m-a cucerit, atunci se inseala amarnic. O urmez afara din depozit si vad, cum Toyota Grand Prix, ma astepta la rampa. Ma urc in ea, trezind-o la viata. O scot prudent din garaj si apoi opresc pe aleea prafuita din fata garajului. Se parea ca doar eu mergeam si soferul Vuper-ului Mopar de langa mine. Ies din masina si ma duc la capota ridicata a masini. Acolo o vad pe Sakura, imbracata hot rau. Fusta mini, alba si un top cu degoteu adanc. In picioare avea niste sandale, pe gamba. In parul despletit, avea o pereche de ochelari retro.
- Ce faci amice? Ma intreba in soapta, Gaara, luandu-ma de dupa gat.
- Nimic, spun, mutandu-mi privirea de la curul sexy al rozaliei la motorul masini.
- Omul minte, dar privirea nu. Ochii sai de catifea ii cadea direct pe posteriorul fetei, care avea in mana nalba.
Il privesc perspicace si apoi ii dau jos mana de pe umeri mei si ma duc la tanara. O intreb ce are masina si ea imi spune ca doar verifica bateria. Ochii mei priveau cu pofta sani mari, expusi prin decolteul destul de generos. Dupa ce totul a fost gata, ne-am urcat in masini – Gaara isi facu rost de un B.M.W. Turning, negru de doua sute de cai putere – si spre surprinderea mea, langa mine, urca Yuna si blonda – am aflat ca o cheama Ino – langa Gaara. Se parea ca aici se concureaza. Cine castica se face cu masinute. Imi convine asta, dar tot nu renunt la scumpa mea Toyota Grand Prix. Mergeam in linie dreapta, prima masina fiind Viper-ul, apoi urmand B.M.W. si apoi eu. Mergeam pe strazile intortocheate ale orasului Ingerilor pierduti, indreptandu-ne spre cartierul periferic.
Dupa vreo zece minute, ajungem la locul propus. Ma aliniez la start si vad doi barbati bine-facuti, cum ne astepta. Ambii aveam masini de curse Nascar. Super, acum chiar am incurcat-o. Ma uit la amicul meu si acesta inghiti in sec. Ne aliniem la start si Sakura ne spuse, cine ajungie primul si al doilea inapoi, v-a avea masinile celor de pe locul trei si patru. Am acceptat pana la urma. Ni se dadu startul si eu am ponit ca si un glont din teava unui pistol. Trebuia sa castig cu orice pret, chit ca voi face pret. Privesc acul vitezometrului, care se dadu peste cap. Deci mergeam cu mai mult de 200km/h. Ma uit in oglinda retrovozoare si vad, ca roscatul imi urma exemplu, de a porni direct in viteza. Daca ne v-a tine masinile, cursa era ca a noastra. Vad ca trebuia sa ocolim niste butoaie si trag cu putere frana de mana, facand un viraj strans si apoi pornind spre finis. Se parea ca un idiot din cei doi, il intrecuse pe Gaara. Ai face bine sa nu pierzi cursa sau iti trag o mana de bataie de nu te vezi.
Trec primul linia de finis si dupa se opresc, imi las capul pe spate, oftand de usurare, ca am terminat cursa. Nu am indraznit sa ma uit cine a trecut al doilea linia de finis. O bataie in geam ma facu sa tresar si cand m-am uitat, amicul meu, a tipat de bucurie, ca ne-am facut cu doua masinute misto.
- Felicitari baieti. Faceti parte din echipa, ne informa Sakura cu un zambet gigantic pe buze.
- Super. Sa sti papusa, ca toate cursele din L.A. sunt ca si castigate. Daca nu de mine, de Sasuke, ne facu publicitate roscatul.
Am tatait usor si suparacios, apoi am pornit spre garaj. Acum incepeam o viata noua, dar de ce nu prea ma incanta sa fac aprte dintr-o echipa? Habar n-am dar aflu eu pana la urma.

http://img.yuppy.ro/images/uploads/cd1.jpg Toyota Grand Prix cum care a concurat Sasuke
http://www.bmwtuningmag.com/wp-content/u...pson11.jpg B.M.W. Turning a lui Gaara
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
Fast drive +16 - de ellamanu - 05-02-2010, 03:01 PM
RE: Fast drive +16 - de Yuki ` - 07-02-2010, 02:40 PM
RE: Fast drive +16 - de Suki - 18-02-2010, 08:49 PM
RE: Fast drive +16 - de Vir - 24-02-2010, 09:45 AM
RE: Fast drive +16 - de Adri@n@ - 24-02-2010, 06:47 PM
RE: Fast drive +16 - de Shadow. - 06-03-2010, 09:59 PM
RE: Fast drive +16 - de Nywa - 17-03-2010, 07:24 PM
RE: Fast drive +16 - de Adri@n@ - 19-03-2010, 12:53 PM
RE: Fast drive +16 - de Shadow. - 01-04-2010, 04:39 PM
RE: Fast drive +16 - de Adri@n@ - 24-04-2010, 12:51 PM
RE: Fast drive +16 - de Teki - 24-04-2010, 03:06 PM
RE: Fast drive +16 - de Nywa - 25-04-2010, 01:04 PM
RE: Fast drive +16 - de Vir - 01-05-2010, 01:47 PM
RE: Fast drive +16 - de Shadow. - 02-05-2010, 08:51 PM
RE: Fast drive +16 - de Vir - 08-05-2010, 11:09 PM
RE: Fast drive +16 - de ~fl0@3e#de#c!3e$~ - 18-05-2010, 09:32 AM
RE: Fast drive +16 - de Khonsu - 18-05-2010, 03:25 PM
RE: Fast drive +16 - de Nywa - 18-05-2010, 06:28 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)