03-10-2011, 08:25 PM
Umm.. Paai sa vedem . Ha-ha.... Ce amintiri.
Eram la scoala si un ciudat [ un baiat nou ] a inceput sa vorbeasca cu floarea de pe pervaz. Pur si simplu mormaia acolo ceva.
Profu`: Bogdan, ce faci? Vorbesti cu floarea?
T: S-a facut erbivor. =]
Sii toti am inceput sa radem ca prostii :].
Peste o pauza toti au inceput sa mute bancile din fata in spate si inapoi. Incepuse deja ora si profa nu era chiar in clasa...Deodata, unul tipa: " Vine profa! " Si toti incep agitati sa le mute innapoi. Nu, nu au reusit x3. Intra profa calma si ne spune cu o voce normala sa mutam bancile. Ne apucam dezamagiti sa le mutam.
O idioata se aseaza in spatele meu si eu o lovesc cu banca, mutand-o cu inca altii.
M: Auu..M-ai lovit aici!. Zice ea catre colega mea R.
Eu: Ahh, ai lovit-o in c*r..era sa-i mai faci o gaura.
Si mai spun inca un dialog funny tot in timp ce mutam bancile..2 in 1. ^.^ D se chinuia sa mute banca in care statea uriasul grasun T.
Profa`: Ce te lupti ma firavule cu 60 de kg?
T: Am doar 75 kg, doamna ! T-T .
Funny? Huh-huh? <3..Mie mi s-a parut..Cel putin pe moment a fost funn xD.
Another funny moment:
Era o liniste stresanta in clasa. Nu se auzea nici musculitsa asezata pe capul unuia. Profa scria la tabla si toti taceam [ strange thnigs ] ..Deodata auzim in toata clasa cu un ecou admirabil:
M: Tutty-Frutty!
Profa: Ha-ha. ce sa zic "-.-
M: Patratele?
Profa: Oaa, razi de patratica ta...
M: Am o patraticaa !
R: Hei, hei doamna...Cat costa un clopotel?
M: MINTSI!!!
Cam atat imi amintesc pe moment..xD..a7a Rullz =] [ Loll :]] ] .
Eram la scoala si un ciudat [ un baiat nou ] a inceput sa vorbeasca cu floarea de pe pervaz. Pur si simplu mormaia acolo ceva.
Profu`: Bogdan, ce faci? Vorbesti cu floarea?
T: S-a facut erbivor. =]
Sii toti am inceput sa radem ca prostii :].
Peste o pauza toti au inceput sa mute bancile din fata in spate si inapoi. Incepuse deja ora si profa nu era chiar in clasa...Deodata, unul tipa: " Vine profa! " Si toti incep agitati sa le mute innapoi. Nu, nu au reusit x3. Intra profa calma si ne spune cu o voce normala sa mutam bancile. Ne apucam dezamagiti sa le mutam.
O idioata se aseaza in spatele meu si eu o lovesc cu banca, mutand-o cu inca altii.
M: Auu..M-ai lovit aici!. Zice ea catre colega mea R.
Eu: Ahh, ai lovit-o in c*r..era sa-i mai faci o gaura.
Si mai spun inca un dialog funny tot in timp ce mutam bancile..2 in 1. ^.^ D se chinuia sa mute banca in care statea uriasul grasun T.
Profa`: Ce te lupti ma firavule cu 60 de kg?
T: Am doar 75 kg, doamna ! T-T .
Funny? Huh-huh? <3..Mie mi s-a parut..Cel putin pe moment a fost funn xD.
Another funny moment:
Era o liniste stresanta in clasa. Nu se auzea nici musculitsa asezata pe capul unuia. Profa scria la tabla si toti taceam [ strange thnigs ] ..Deodata auzim in toata clasa cu un ecou admirabil:
M: Tutty-Frutty!
Profa: Ha-ha. ce sa zic "-.-
M: Patratele?
Profa: Oaa, razi de patratica ta...
M: Am o patraticaa !

R: Hei, hei doamna...Cat costa un clopotel?
M: MINTSI!!!
Cam atat imi amintesc pe moment..xD..a7a Rullz =] [ Loll :]] ] .
![[Imagine: sasu_naru_by_kiduutz-d5035to.jpg]](http://fc02.deviantart.net/fs70/i/2012/137/2/b/sasu_naru_by_kiduutz-d5035to.jpg)
Ne? (: