19-01-2011, 04:40 PM
God randu' meu.
Acum 1 luna, profu de X-Ma nu va e rusine?SUnteti toti niste simtiti! Nu scrieti,nu faceti nimic! MA jur ca nu va trec ...etc
*coleg*-Domnu ' da eu scriu!
profu-Tu stai in cocina ta! Nesimtitule!
*eu vbeam cu al meu coleg de banca*-o.o WTF?
*colegu*-Adica la facut porc :l
2.Tot intr-o zi acum o luna sau 2: profu-da ce va frichiniti atata in banci?
coleg-Domnu ma mananca picioarele !! tre' sa ma scarpin, e vina mea ca am ciorapi supra-elastici?
profu-Pai da! Normal! stai si-o freci !
*toata clasa*=ce freaca????
profu=numai la tampenii ma va ganditi! Freaca morcovu ' toata ziua si acum il apuca' si scarpinatu!
Noi toti eram deja o.o omg
3.Acum vreo 1 saptamana la desen, eram eu concentrata pe hell girl a mea si nu stiu ce-mi vine sa=mi dau drumu la MP4 *mi=am permis ca doar aveam ora cu diriga*
Si ma apuc eu sa cand*eu una care nu am voce nici macar cat un caine mort*.
,,I wanna feel,i wanna hope ,i wanna touch your body ...'' etc *melodia se numeste i wanna si este cantata de Bob Sinclar & Sahara ft. Shaggy
De o data se face liniste in clasa, si o vad pe diriga,cu doua degete in urechi: Andreea! Eu:=Da!
diriga:= hai ca mai sunt 2 minute....
Si de odata imi observ colegii care se uitau la mine...unii cu mila,altii razand in hohote..
*si sincer nu-i acuz, dupa ce am reusit sa fac acumc ateva luni nici nu ma mir*
Acum 1 luna, profu de X-Ma nu va e rusine?SUnteti toti niste simtiti! Nu scrieti,nu faceti nimic! MA jur ca nu va trec ...etc
*coleg*-Domnu ' da eu scriu!
profu-Tu stai in cocina ta! Nesimtitule!
*eu vbeam cu al meu coleg de banca*-o.o WTF?
*colegu*-Adica la facut porc :l
2.Tot intr-o zi acum o luna sau 2: profu-da ce va frichiniti atata in banci?
coleg-Domnu ma mananca picioarele !! tre' sa ma scarpin, e vina mea ca am ciorapi supra-elastici?
profu-Pai da! Normal! stai si-o freci !
*toata clasa*=ce freaca????
profu=numai la tampenii ma va ganditi! Freaca morcovu ' toata ziua si acum il apuca' si scarpinatu!
Noi toti eram deja o.o omg
3.Acum vreo 1 saptamana la desen, eram eu concentrata pe hell girl a mea si nu stiu ce-mi vine sa=mi dau drumu la MP4 *mi=am permis ca doar aveam ora cu diriga*
Si ma apuc eu sa cand*eu una care nu am voce nici macar cat un caine mort*.
,,I wanna feel,i wanna hope ,i wanna touch your body ...'' etc *melodia se numeste i wanna si este cantata de Bob Sinclar & Sahara ft. Shaggy
De o data se face liniste in clasa, si o vad pe diriga,cu doua degete in urechi: Andreea! Eu:=Da!
diriga:= hai ca mai sunt 2 minute....
Si de odata imi observ colegii care se uitau la mine...unii cu mila,altii razand in hohote..
*si sincer nu-i acuz, dupa ce am reusit sa fac acumc ateva luni nici nu ma mir*