09-01-2011, 05:38 PM
Eram in ora de istorie si un coleg, George, se tot balanganea cu scaunul. Cand profa i-a zis sa-nceteze, a inceput sa se joace cu bretelele de la ghiozdan, ghiozdanul fiind pe spatarul scaunului. si nu stiu cum face ca se leaga de scaun. si nu reusea sa mai dezlege bretelele. Eu si Cornel, un alt coleg, deja ne chinuiam sa desfacem bretelele la care intreaba profesoara catre mine, cu o fata socata:
-Alexandra! ce-i faci bietului baiat? Vai, vai, eu te credeam copil bun...
Eu deja nu mai puteam sa ma abtin de la ras si am izbugnit si eu si Cornel. Toata clasa se uita la noi. Cand i-am spus profesoarei ca George s-a jucat cu bretelele si s-a legat de scaun a inceput sa rada si ea. Si i-am explicat ca incercam sa-l dezleg.
Si l-a ridicat pe George in picioare, sa se invete minte. Nu am mai facut nimic "istoric" ora respectiva pentru ca eram toti prea distrati si pe deasupra sa-l vedem pe George in mijlocul clase, in picioare, cu scaunul atarnand pe el (George are un aspect tare firav dar nu e deloc)
Pana la urma l-a lasat sa stea jos si in pauza i-am desfacut si bretelele.
A fost tare faza, mai ales la momentul respectiv
-Alexandra! ce-i faci bietului baiat? Vai, vai, eu te credeam copil bun...
Eu deja nu mai puteam sa ma abtin de la ras si am izbugnit si eu si Cornel. Toata clasa se uita la noi. Cand i-am spus profesoarei ca George s-a jucat cu bretelele si s-a legat de scaun a inceput sa rada si ea. Si i-am explicat ca incercam sa-l dezleg.
Si l-a ridicat pe George in picioare, sa se invete minte. Nu am mai facut nimic "istoric" ora respectiva pentru ca eram toti prea distrati si pe deasupra sa-l vedem pe George in mijlocul clase, in picioare, cu scaunul atarnand pe el (George are un aspect tare firav dar nu e deloc)
Pana la urma l-a lasat sa stea jos si in pauza i-am desfacut si bretelele.
A fost tare faza, mai ales la momentul respectiv
Hi :3