20-11-2010, 11:47 PM
Deci eram la ora de mate si eu si colegele mele ne-am hotarat sa-i facem o gluma profesorului de sport care era si profesorul meu te tenis care are cam 23 de ani.Dupa ora colega mea a trecut strada si a intrat in casa, a luat o pereche de pantaloni scurti si un tricou cu un decolteu adanc in forma de V.Nici o fata nu a vrut sa faca asta asa ca am tras la sort,si colega mea Dududi(porecla) a primit provocare. Ea are un corp de invidiat,parca ii a XII-a nu a VIII. Deci la ora de sport.
-Haide Loricica,bunica ii mai rapida ca tine.Uram sa imi spuna Loricica.
-Dar spuneai ca bunica ta are scaun cu rotile.Trebuia eu sa comentez.
-Lore fa 20 de amdomene.
-Dar bunnica ta cate face?
-40 de abdomene.
-Cu saltea sau fara.
-Fara!Andrei era deja suparat,asta si asteptam.
-Acum!tip eu destul de tare.Dududi iese din vestiar si toti baieti se uita la ea cu gurile cascate,eu faceam abdomene dar m-am oprit profu a observat si sa uitat spre colega mea.Dududi sa apropiat de el si si-a pus mainile in jurul gatului sau,si ia zambit provocator. Noi toate fetele radeam de mama focului iar baieti strigau"Profu are relati cu Dududi".Din pacate a venit directoarea si profu aproape a fost dat afara,noroc ca am recunoscut,chiar daca am primit o pedeapsa.Iar la ora de tenis am facut un antrenament si nu am puptut sa ma misc sambata aceia. Dar a meritat sa il vad pe Andrei cum se uitat cu gura cascata in decolteul colegei mele:)):)):)):)):))[/size]
-Haide Loricica,bunica ii mai rapida ca tine.Uram sa imi spuna Loricica.
-Dar spuneai ca bunica ta are scaun cu rotile.Trebuia eu sa comentez.
-Lore fa 20 de amdomene.
-Dar bunnica ta cate face?
-40 de abdomene.
-Cu saltea sau fara.
-Fara!Andrei era deja suparat,asta si asteptam.
-Acum!tip eu destul de tare.Dududi iese din vestiar si toti baieti se uita la ea cu gurile cascate,eu faceam abdomene dar m-am oprit profu a observat si sa uitat spre colega mea.Dududi sa apropiat de el si si-a pus mainile in jurul gatului sau,si ia zambit provocator. Noi toate fetele radeam de mama focului iar baieti strigau"Profu are relati cu Dududi".Din pacate a venit directoarea si profu aproape a fost dat afara,noroc ca am recunoscut,chiar daca am primit o pedeapsa.Iar la ora de tenis am facut un antrenament si nu am puptut sa ma misc sambata aceia. Dar a meritat sa il vad pe Andrei cum se uitat cu gura cascata in decolteul colegei mele:)):)):)):)):))[/size]