05-10-2010, 07:50 PM
Bun.. si la mine mi s-a intamplat ieri.. doua face amuzante. Adica doar pentru mine. Deci.. ieri fiind luni, aveam prima ora TIC, iar profu' nu ne-a zis ca nu facem ora in sala de calculatoare, iar noi ca fraierii asteptam acolo. Deodata vine profu' si ne spune sa urcam inapoi sus in clasa.. la etajul 2 ~ Si noi tocmai ce coborasem.
Urcam sus ne asezam in banci si face profu' la un moment dat :
- ... nu-mi pasa ce unitate aveti voi sau vecinu' de la 4 !
La care se trezeste un coleg si zice :
- Aveti patru etaje ? :O
Profu' ramane cu fata de un metru cand aude iar clasa incepe sa rada in hohote :]]
Cealalta s-a intamplat in ora de franceza. O colega m-a rugat sa-l parasc pe baiatul de care mi-a placut ca nu stiu ce ii face dimineata cand trec unul pe langa altul. Si ii zic la dirig si el se ridica in picioare si face :
- Domnu' X.. i-a vino putin aici.
Si se ridica baiatul acela din banca si vine. Il i-a dirigu' de ureche si imi spune :
- Domnisoara.. i-a zi tu tare si clar ce face acest domn ?
Si zic eu nu stiu ce.. Ce m-a pus colega mea sa-i zic.
Se intoarce profu' cu tot cu el spre tabla si il ia de cap si cand il da o data cu capu' de tabla izbucneste toata clasa in ras :]] Si se intoarce baiatul acela spre noi si face cu o voace joasa :
- Auuu !
La faza asta am ras cred ca toata pauza :]] Plus ca am controlat-o dupa aceea sa vedem daca s-a si indoit :]] Era in regula ;] :]]
Urcam sus ne asezam in banci si face profu' la un moment dat :
- ... nu-mi pasa ce unitate aveti voi sau vecinu' de la 4 !
La care se trezeste un coleg si zice :
- Aveti patru etaje ? :O
Profu' ramane cu fata de un metru cand aude iar clasa incepe sa rada in hohote :]]
Cealalta s-a intamplat in ora de franceza. O colega m-a rugat sa-l parasc pe baiatul de care mi-a placut ca nu stiu ce ii face dimineata cand trec unul pe langa altul. Si ii zic la dirig si el se ridica in picioare si face :
- Domnu' X.. i-a vino putin aici.
Si se ridica baiatul acela din banca si vine. Il i-a dirigu' de ureche si imi spune :
- Domnisoara.. i-a zi tu tare si clar ce face acest domn ?
Si zic eu nu stiu ce.. Ce m-a pus colega mea sa-i zic.
Se intoarce profu' cu tot cu el spre tabla si il ia de cap si cand il da o data cu capu' de tabla izbucneste toata clasa in ras :]] Si se intoarce baiatul acela spre noi si face cu o voace joasa :
- Auuu !
La faza asta am ras cred ca toata pauza :]] Plus ca am controlat-o dupa aceea sa vedem daca s-a si indoit :]] Era in regula ;] :]]