Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Everything is an illusion

Buna, nu eram eu daca nu treceam pe aici fara sa las in urma mea un mic comentariu sau mai bine zis o critica. Te rog sa nu te superi si te avertizez ca voi incerca sa spun totul mai usor insa intr-un mod in care sa intelegi si cum am spus incerc sa nu te supar.

So, draga mea unde ste descrierea? A plecat in vacanta de Craciun impreuna cu inspiratia mea? Ar fi trebuit sa descrii si tu sentimentele hinatei, cum arata (nu ma refer doar la culoarea parului si a ochilor). Adica ceva de genu : "Parul mov cu tente negre, destul de lung se joaca cu formele mele in timp ce bretonul imi ascunde ochii precum niste cristale lila..." nu zic acum faza cu formele, tu o faci pe Hinata sa fie cum vrei. In marea parte a ficurilor Sakura are niste forme de crapa pietrele insa in anime nu este nici pe departe. Ma rog noi revenim la ficul tau. Poti face acele personaje sa para altfel. Descrie incaperea in care se afla ea, zi situ ca nu-i place. Fa si tu din perspectiva ei, chiar daca este rebela trebuie sa fie uimita de un loc in care se afla sau daca nu atunci nu-i place din motivul n.
Continuam, dialogul este sec si predomina in acest capitol. Nu te supara insa incearca sa mai faci si vornire indirecta deoarece unele replici (marea parte) sunt degeaba acolo.
Era o replica pe care pe mine m-a cam deranjat.
-Hai dispari ca parfumul tau miroase a caca, spun eu dupa care ma indrept spre banca.
Nu te supara pe mine insa nu este chiar grozav, idea da este originala insa pentru a o dezvolta trebuie sa te implici serios.
Sper ca nu te-am suparat si daca da pm me si o revolvam.

Răspunsuri în acest subiect
Everything is an illusion - de Pitziii - 23-12-2010, 12:05 PM
RE: Everything is an illusion - de MaDeLyNe - 23-12-2010, 01:18 PM
RE: Everything is an illusion - de Cookiesor - 23-12-2010, 01:46 PM
RE: Everything is an illusion - de Vero - 23-12-2010, 03:22 PM
RE: Everything is an illusion - de Pitziii - 23-12-2010, 09:54 PM
RE: Everything is an illusion - de Nywa - 23-12-2010, 11:25 PM
RE: Everything is an illusion - de Vero - 23-12-2010, 10:33 PM
RE: Everything is an illusion - de Pitziii - 27-12-2010, 11:31 PM
RE: Everything is an illusion - de Vero - 28-12-2010, 01:48 AM
RE: Everything is an illusion - de Pitziii - 31-12-2010, 12:40 AM

Subiecte de discuție similare...