Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Eurovision

Iata ca am ajuns si la capitolul " Eurovision " ... As putea sa scriu pagini intregi in legatura cu acest subiect , dar ma voi limita la cele trei intrebari Smile .

Va placut anul asta?
Da si nu ... Eurovisionul e tot Eurovision indifernt de an , se voteza tarile si nu melodiile , iar acest lucru ma enerveaza rau , chiar nu ii vad rostul daca se intampla astfel de lucruri ... Dar trebuie sa recunosc ca unele tari m-au surprins anul acesta . Belgia , de exemplu , m-a socat de-a dreptul ... Nu ma asteptam sa aiba o melodie atat de buna , plus ca in prima semifinala aproape ca mi-au sangerat urechile cand am auzit melodiile care au dat startul >.< , apoi a urmat momentul de vis ... Linia melodica era destul de simpla si prestatia scenica a baiatului la fel , dar vocea lui era incredibila , atat de dulce si profunda , Tom Dice ( parca asa il chema ) avea acea sensibilitate si sinceritate in glas , numai cand imi amintesc ma apuca fiorii 8 ... Alta tara care m-a surprins a fost Turcia 8 , melodia a fost foarte diferita , chiar speciala cand te gandesti cu ce fel vine Turcia de obicei in acest concurs , chiar mi-au placut cei de la maNga . Si au mai fost niste cantece care mi-au placut , dar mi-e lene sa le enumar ...

A meritat Germania?
NU ! In niciun caz ! Melodia Germaniei a fost banala , nu avea nimic special , pe mine cel putin nu m-a atras deloc , iar Lena are o voce groaznica , prestatia scenica a fost ingrozitoare , ma dureau efectiv ochii cand ma uitam la ea . Oricum era clar ca Germania va castiga deoarece este singura tara care isi permite sa mai organizeze Eurovisionul ... Aici se vede cel mai mult influenta politica si economica .

Cine merita să câștige?
Oricine , dar nu Germania 21 . Bine , nu chiar oricine . Probabil Turcia , cei de la maNga chiar meritau sa castige ... Au fost diferiti , dar au fost excelenti ! Dar si Belgia ar fi meritat Smile .
[Imagine: 2cr0ksm.png]

But I don't wanna go on living
Being so afraid of showing
Someone else my imperferctions
Even though my feet are trembling
And every word I say comes stumbling
I will bare it all , watch me unfold

Răspunsuri în acest subiect
Eurovision - de Ryuu - 02-06-2010, 03:05 PM
RE: Eurovision - de Sin - 02-06-2010, 03:12 PM
RE: Eurovision - de A'Svear - 02-06-2010, 07:42 PM
RE: Eurovision - de Lori. - 05-06-2010, 05:21 PM