30-05-2010, 08:25 PM
Mie una mi-a placut melodia care a reprezentat Romania. Nu am vazut eurovision, but am ascultat melodia si imi place foarte mult. Au facut o treaba foarte buna Paula Seling si Ovi si chiar cred ca meritau locul intai, desi si locul trei este bun. Cum a spus si Loula, am avut o prestatie buna. Este adevarat ca nu este o melodie iesita din comun, dar Paula si Ovi fac o echipa buna si imi place cum este cantata si imi plac si versurile.
Am ascultat melodia care a reprezentat Germania si nu este foarte buna, dar nici foarte rea. Nu merita locul intai, desi, daca satu sa o ascult de multe ori, cu atentie este dragutica. Fata este simpatica si nu e vina ei ca a votat-o lumea, desi nu canta foarte bine. Este cam tanara, so cred ca nu are prea multa experienta. Din punctul meu de vedere, a cantat destul de bine, insa Paula si Ovi au cantat mai bine.
Am ascultat melodia care a reprezentat Germania si nu este foarte buna, dar nici foarte rea. Nu merita locul intai, desi, daca satu sa o ascult de multe ori, cu atentie este dragutica. Fata este simpatica si nu e vina ei ca a votat-o lumea, desi nu canta foarte bine. Este cam tanara, so cred ca nu are prea multa experienta. Din punctul meu de vedere, a cantat destul de bine, insa Paula si Ovi au cantat mai bine.
'Cause you are so beautiful
Nal sumsuiga haneun ne ibseul saranghandanmal oh
'Cause you are so beautiful
Nae geoteman meomulreo(keudae namanui).