[quote='Agg' pid='248779' dateline='1352824951']
Bună Soe. Bine ai venit pe zup ^_^
Stai liniştit, prieteni o să iti faci cât de curând. Useri de pe zup sunt foarte prietenoşi
Am şi eu ceva întrebari :
1. Care este cântaretul/cântareata ta preferată ?
2. Ce zodie eşti ?
3. De unde eşti ?
4. Ce culoare iti place ?
Cam atât. Îţi urez din nou un bun venit şi HAVE FUN ! :3
Pai:
1.Depinde, Nu am un cantaret anume, totii sunt buni in sinea lor trupe ar fi cam Linkin' park si 3 doors down, fort minor pe partea Rock, parte Hip-Hop Ro, sunt C.t.C,Haarp Cord,Parazitii etc. Stiu ciudat
2.Varsator(1 februarie)
3.Din bucuresti mai exact Sectorul 6
4.Hmmm:-J ar fi mai multe dar ma limitez la doua- Rosu si Negru
Multumesc
[Posturi unite]
Sper doar ca nu cautai ficuri sasukexsakura
Bun venit aici, have fun, respecta regulile, poarta-te frumos, iar daca ai probleme (orice fel) nu ezita sa apelezi la moderatori!
Spor la postat!
Cred ca din fericire pentru tine:chuu: , nu nu cautam Fic-uri SasuSAku nici nu imi place acest cuplu si oricun naruto nu e pe locul 1 la animeurile favorite.
Thx
Bună Soe. Bine ai venit pe zup ^_^
Stai liniştit, prieteni o să iti faci cât de curând. Useri de pe zup sunt foarte prietenoşi
Am şi eu ceva întrebari :
1. Care este cântaretul/cântareata ta preferată ?
2. Ce zodie eşti ?
3. De unde eşti ?
4. Ce culoare iti place ?
Cam atât. Îţi urez din nou un bun venit şi HAVE FUN ! :3
Pai:
1.Depinde, Nu am un cantaret anume, totii sunt buni in sinea lor trupe ar fi cam Linkin' park si 3 doors down, fort minor pe partea Rock, parte Hip-Hop Ro, sunt C.t.C,Haarp Cord,Parazitii etc. Stiu ciudat
2.Varsator(1 februarie)
3.Din bucuresti mai exact Sectorul 6
4.Hmmm:-J ar fi mai multe dar ma limitez la doua- Rosu si Negru
Multumesc
[Posturi unite]
Sper doar ca nu cautai ficuri sasukexsakura
Bun venit aici, have fun, respecta regulile, poarta-te frumos, iar daca ai probleme (orice fel) nu ezita sa apelezi la moderatori!
Spor la postat!
Cred ca din fericire pentru tine:chuu: , nu nu cautam Fic-uri SasuSAku nici nu imi place acest cuplu si oricun naruto nu e pe locul 1 la animeurile favorite.
Thx