16-10-2010, 03:32 PM
Deci, să sperăm că o să vă placă!
Ingrediente:
Ochi de soparla.
Dinti de dinozaur.
Creerul unui rocker.
Multe lame.
Condimente
Vomă de broască
Creier de căcățel
Muci pane
Sos de pipi de vacă
pizza mucegaita,
par de vulpe,
un spin de trandafir,
urechi de magar
coada de iepure
sos din par de cal
Mustar din gainat de pasare
Oua albestre
330g de fasole "aiurita"
...............................................................
Asa, deci, facem aluatul din : 200g voma de broasca, 2 creierii de rockeri, dintii unui dinozaur şi ochi de şopârlă. Amesttecăm cu mixerul pâna, voma se face roz şi aluatul face clăbuci.
Apoi, il băgăm la cuptor şi în timpul acesta, facem crema.
Crema de coada de iepure:
facem crema din coada de iepure,urechi de magar , un spin de trandafir şi multe lame. După ce am adăugat toate acestea, adaugam sosul din pipi de vaca si sosul din par de cal, si invârtim compoziţia, cam 30 min.
Apoi o punem la frigider.
Scoatem aluatul de la cuptor, si il ornam cu crema din coada de iepure. Pe deasupra prajiturii, vom adauga muci pane, condimente, 330g fasole aiurită şi creier de căcățel. Si astfel, vom obţine o compoziţie minuntă.
**Părul de vulpe, va fi in loc de salata, si se va servi impreuna cu prajitura.
Garnitura:
Luam o pizza mucegăită, si o ornam cu mustar din găinaţ de pasăre. Vom sparge ouale albastre si va iesi o ciorba de Oua Albastre.
spor la gătit, următorilor bucătari
Edit:
Yuki, tu trebuie să prepari o mâncare din toate ingredientele spuse de noi, primii 4
Ingrediente:
Ochi de soparla.
Dinti de dinozaur.
Creerul unui rocker.
Multe lame.
Condimente
Vomă de broască
Creier de căcățel
Muci pane
Sos de pipi de vacă
pizza mucegaita,
par de vulpe,
un spin de trandafir,
urechi de magar
coada de iepure
sos din par de cal
Mustar din gainat de pasare
Oua albestre
330g de fasole "aiurita"
...............................................................
Asa, deci, facem aluatul din : 200g voma de broasca, 2 creierii de rockeri, dintii unui dinozaur şi ochi de şopârlă. Amesttecăm cu mixerul pâna, voma se face roz şi aluatul face clăbuci.
Apoi, il băgăm la cuptor şi în timpul acesta, facem crema.
Crema de coada de iepure:
facem crema din coada de iepure,urechi de magar , un spin de trandafir şi multe lame. După ce am adăugat toate acestea, adaugam sosul din pipi de vaca si sosul din par de cal, si invârtim compoziţia, cam 30 min.
Apoi o punem la frigider.
Scoatem aluatul de la cuptor, si il ornam cu crema din coada de iepure. Pe deasupra prajiturii, vom adauga muci pane, condimente, 330g fasole aiurită şi creier de căcățel. Si astfel, vom obţine o compoziţie minuntă.
**Părul de vulpe, va fi in loc de salata, si se va servi impreuna cu prajitura.
Garnitura:
Luam o pizza mucegăită, si o ornam cu mustar din găinaţ de pasăre. Vom sparge ouale albastre si va iesi o ciorba de Oua Albastre.
SPerăm să vă placă! Poftă buna! Şi, felul de azi, s-a numit, Prajitura Pane.
spor la gătit, următorilor bucătari
Edit:
Yuki, tu trebuie să prepari o mâncare din toate ingredientele spuse de noi, primii 4