Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Escape me

scuze pentru intarziere :D doar ca sarbatorile mi-au umplut timpul , dupa care s-a stricat PC-ul ... oh poveste lunga
Oricum sper sa va placa continuare
* apropo capitolul viitor este ultimul *
* legat de noul fic , sper ca o sa va placa - o sa-l postez cand o sa am putin timp liber *
- Haku kiid - legat de sentimentele Sakurei vei observa cxa nici ea nu stie prea bine -
lectura placuta

Nu - II

Sasuke:

- Nu ma asteptam la altceva din partea ta Itachi !
Spun eu intrand tiptil in apartament . Stiam ce se intampla , puteam fi sigur ca o s-o faca din nou . Nu intelegeam totusi de ce ? Nu el fusese cel care venise la ea doar pentru acel copil ? Se simtea cumva vinovat ca o lasase insarcinata ? Dar ceea ce ma mira de fapt era de unde era Sakura atat de sigura ca acel copil este a lui Itachi ?
- Ce se intampla aici ? intreaba tatal ei socat de scena pe care o avea in fata .
Itachi cu Konan in brate , Sakura privindu-i socata , iar eu incercand sa ma apropii de ea si sa o cuprind de la spate in brate . " Pot explica ! Nu este ceea ce pare ! E .... " spune repede fratele meu impingand-o usor de Konan si apropiindu-se de rozosina , care nu dorea in ruptul capului sa ii auda aburelile . Era destul de suparata asta se vedea pe fata ei . Nu aveam nici o idee ce sa fac . Tatal ei spunea : " Sa nu-mi vorbesti mie asa tinere ! Stiu ce e mai bine pentru fica mea , iar tu i-ai distrus viitoru ! Cum poti sa ma privesti si sa-mi spui ca nu e ceea ce pare ?" Avea dreptate si totusi rozalia nu parea sa fie constienta de vocile din jurul ei . Parea sa fie concentrata la o problema . Undeva in interiorul ei , ceva sau cineva ,au era mult mai important decat contradictiile din exterior .
- Sakura ! Esti bine ? intreb eu ingrijorat de faptul ca nu iesea din aceasta stare .
Mi-am asezat mana pe pantecul ei si am zambit . Misca ! Asta o facea sa se izoleze de tot si sa incerce sa fie puternica pentru cel mic . Dar amandoi stiam ca nu o poate face la nesfarsit , era doar o chestiune de timp . Copilul nu se putea naste intr-un asemenea mediu , si ea stia prea bine . Toate acele vorbe urate , poate daca ar inceta cu adevarat ar avea timp sa observe ce era atat de important acum . Nimeni nu parea sa observe sau sa-i pese de ceea ce simtea ea cu adevarat ." Simti ? E atat de frumos , doar ca nimenin nu pare in stare sa depaseasca disputele pentru el . " imi sopteste ea sfioasa .
- Ascultati ! Nu-mi place situatia asta ! Stiu ca nu va place Itachi , dar e decizia mea si mi-o asum in totalitate . Ati venit pana aici doar pentru a va asigura sunt bine . Sunt bine si fericita . Am o slujba , un apartament , suntem sanatoasi tun si mai mult sunt iconjurata de oameni care ma iubesc . E normal sa-mi vreti binele , dar este viata mea si cred ca pierdeti cu toti esentialul , baietelul meu ...
- Bine iubit-o ! E alegerea ta , dar stii ca poti veni oricand acasa . Oricum , eu si tatal tau ne intoarcem in seara asta , tatal tau are o comanda speciala .
Gata ? Asa usor ? Ce s-a intamplat ? Am pierdut ceva ? Vreau sa spun acum cateva minute erau gata sa se bata , iar acum Itachi se oferea sa ii conduca pe parintii ei la aeroport . Dar era acum o ocazie unica pentru a afla raspunsul la acea intrebare atat de cruciala pentru mine . Dar am sa incerc sa o iau incet . I-am cucerit parintii la cina unde ii laudasem talentele ficei lor , cu detalii pe care nici macar fratele meu nu le stia . Ce ciudat pretindea ca iubeste pe cineva pe care nici nu cunostea . Nu o ascultase niciodata pe rozalie cantand , nu o vazuse pictand sau dansand . De fapt nici nu fusese la prezentarile pe care le-a pregatit cu atata munca la muzeu . Am profitat de fiecare apropiere , fiecare informatie ca Itachi sa regrete ca nu-i acordase atentie din atat de multe puncte de vedere . Puteai observa cat de nervos devenea prin simplul fapt ca o strangea pe Sakura de mana puternic . Dar adevarata incercare a venit odata ce fratele meu a plecat alaturi de " socri " lui .
Am luat-o pe rozosina finut de mana si am tras-o pana in camera . Bratele ei erau asezate pe umerii mei , in timp ce isi odihnea fata pe pieptul meu . " Mi-a fost dor de tine ! Atat de dor , Sasuke ... " Imi fusese atat de dor de ea . Poate de accea aceste cuvinte ma incurajau . As vrea sa nu fi fost in aceasta situatie . De ce mi se intampla asta ? De ce eram atat de indragostit de ea chiar daca ea era insarcinata ? De ce mi se parea ca e divina chiar daca are o burtica preponderenta ? Poate era parfumul ei dulce , poate era parul ei rozaliu , poate buzele acelea pasionale , poate .... Nu stiu ce era , dar orice ar fi era mirifica . Fara avertizare am trantit-o usor de perete dupa care am sarutat-o lung .
- Daca vrei sa ma opresc , spune-o ! Poate ca voi innebuni , dar nu vreau sa fac ceva sa te raneasca in orice fel .

Sakura :

Nu era momentul sa vorbesc , plus ca nu stiam ce sa zic . Nu doream sa se opreasca , dar ma simteam ciudat . Asta insemna ca il inselam pe Itachi . Uh , dar el o facuse de atatea ori cu acea Konan . Si in fond , aveam sentimente pentru Sasuke , tot timpul am avut . Sunt confuza ! Sasuke ma prive atent , cu niste ochii mari parca implorand sa nu spun nimic . Sa tac pentru ca acesta sa profite de plecarea fratelui lui pentru a-si lua adio de la mine ? Am privit in jos gandindu-ma profund la ce urma sa fac si fara sa-mi dau seama brunetul s-a indepartat usor de mine si s-a indreptat spre usa .
- Nu ! Nu pleca ! spun eu sarindu-i in brate inapoi . Nu vreau sa mai pleci de langa mine . Tot ce imi doresc este ... sa te fac fericit . Doar ca sunt speriata , ca dupa aceea imi vei spune : " Adio ! " si vei pleca . Esti singurul care tine la mine cu adevarat si nu as sporta sa te pierd . Nu vreau sa raman singura . Imi e atat de frica de asta !
S-a mapustit asupra mea si a inceput sa ma sarute tot mai apasat , pana cand am cazut amandoi intr-un joc pasional . De ce simteam asta ? De ce imi era frica ? Aveam un sentiment urat ca ceva se va intampla . Aveam remuscari ? Itachi ... Numai la el ma gandeam . De ce ? Ma inselase si totusi eu auzeam acele reprosuri in mintea mea . Era ca si cum cineva imi spunea : " Nu o face ! " " O sa regreti ! " .Ce putea sa faca daca ar afla ? L-as pierde ? " Nu o sa stie nimic . Promit !" spune Sasuke continuand sa ma sarute . Asta nu ma facea sa ma simt mai bine deloc . Inca eram speriata de ca fratele lui o sa vina si o sa ma vada asa . Dar nu pot sa neg ca imi doream sa-l fac sa sufere la fel cum am suferit eu la nenumaratele lui aventuri . Si in fond femeile insala din razbunare , nu ?
Timpul a trecut repede , iar eu dupa toata aventura asta numa simteam mai bine . Da nu eram inca sigura ce simt , dar eram parca si mai confuza .... Pe de-o parte Itachi si eu urma sa avem un copil si aveamsentimente pentru el , de aceea ma simtisem atat de geloasacand l-amvazut sarutand-o pe Konan . Pe de alta Sasuke era un baiat care chiar stia cine sunt , ce-mi place , de care sunt legata .Trebuie sa fac aceasta alegere pentru ca este atat de greu de luat . " Sasuke stie destul de multe despre tine . " spune viitorul tatic intrand in dormitor . Avea un ton foarte curios . Ca si cum ar vrea sa ii dau o explicatie pentru toate acestea . Imi placea asta , insemna ca e gelos sau cel putin incitat . Si totusi nu aveam chef de vorba , eram prea profunda acum , prea ganditoare . Azi fusesem foarte aiurita si schimbatoare . Era oare o perioada specific sarcinii ? Oare in cazul meu nu erau pofte ci stari de spirit ? Gata ! Hai ca asta le intrece pe toate !
- Ma tot gandesc , cum o sa fie baietelul nostru ! O sa aiba ochi tai cu siguranta . Ai niste ochi frumosi , atat de verzi . Il vei duce la gradinita , iar eu il voi aduce inapoi acasa . Vom invata atatea poezi si cantecele . ( surade ) Voi pleca saptamana viitoare intr-o calatorie . Nu stiu cat o sa dureze ! Doua poate trei luni ! Promit sa ma intorc pana se naste copilul !
- Ma lasi singura ? Atata timp ? spun eu apropiindu-ma de el . O sa-mi lipsesti !

Răspunsuri în acest subiect
Escape me - de nimeni - 12-04-2010, 02:24 PM
RE: :* Escape me :* - de sickness - 15-04-2010, 06:04 PM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 19-04-2010, 07:40 PM
RE: :* Escape me :* - de Zăpă - 19-04-2010, 08:00 PM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 26-04-2010, 06:57 PM
RE: :* Escape me :* - de Zăpă - 26-04-2010, 08:07 PM
RE: :* Escape me :* - de Elena. - 26-04-2010, 08:10 PM
RE: :* Escape me :* - de RoXuTzU - 27-04-2010, 11:11 AM
RE: :* Escape me :* - de ~fl0@3e#de#c!3e$~ - 19-05-2010, 08:29 AM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 19-05-2010, 09:58 AM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 19-05-2010, 07:16 PM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 19-05-2010, 08:15 PM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 12-06-2010, 09:15 AM
RE: :* Escape me :* - de sickness - 15-06-2010, 01:46 PM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 17-06-2010, 01:05 PM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 23-06-2010, 09:36 AM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 23-06-2010, 08:11 PM
RE: :* Escape me :* - de sickness - 25-06-2010, 03:37 PM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 27-06-2010, 04:49 PM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 27-06-2010, 07:19 PM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 05-07-2010, 11:36 AM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 26-07-2010, 07:10 PM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 03-08-2010, 01:18 PM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 03-08-2010, 09:13 PM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 19-08-2010, 03:23 PM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 19-08-2010, 04:11 PM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 29-09-2010, 04:52 PM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 29-09-2010, 06:51 PM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 24-10-2010, 06:39 PM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 25-10-2010, 08:52 AM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 06-11-2010, 05:02 PM
RE: :* Escape me :* - de _Andreea_ - 06-11-2010, 06:11 PM
RE: :* Escape me :* - de Moon princess - 07-11-2010, 12:31 AM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 17-12-2010, 12:03 AM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 19-12-2010, 11:46 AM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 19-12-2010, 08:24 PM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 03-01-2011, 06:01 PM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 16-01-2011, 07:57 PM
RE: Escape me - de nimeni - 04-02-2011, 04:41 PM
RE: Escape me - de Savarina Ali - 04-02-2011, 05:10 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Escape from the dead Zummy 49 22.168 11-08-2011, 11:23 AM
Ultimul răspuns: Rose ^^
  There is no escape from the real hell [ + 16 / 18 ] sickness 17 10.082 07-03-2011, 10:01 PM
Ultimul răspuns: hiimera

Utilizatori care citesc acest subiect:
21 Vizitator(i)