Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Escape me

Lovely Smiley - pai cam te-ai prins .Ochiul lui Horus iti arata imagini din alta viata , dar asemanatoare cu fenomenul de deja-vu .... Pe scurt a fost , o sa mai fie ( intamplarile )
bine acum multumesc pentru comentarii , sper sa mai primesc si la acest capitol
lectura placuta

Cap VI - Cred ca e .....bine !
Itachi :
Am auzit scartaitul usii si m-am intors brusc . Intrase la fix , tocmai atunci cand varul sau ma privea atat de furios . In ultimele ore nu facuse altceva decat sa imi reproseze si sa-mi spuna cat de sensibila e Sakura . Stiu si eu asta , stiu ce fericita a fost atunci cand am sarutat-o . In acel moment m-am aproiat de ea si am strans-o puternic in brate . Era aici , in siguranta langa mine .... Ceva se intamplase eu ii ofeream o imbratisare mai calda ca niciodata si ea m-a impins intr-un mod atat de rece . Dupa ce si-a privit verisiorul cu un zambet sarcastic , mi-a spus cu dezgust :
- Asta era nu ? Pentru Sasori , pentru a arata ca iti pasa , pentru a da bine in ochii lui nu ? Vrei sa cred ca ai fost speriat , dupa faptul ca tu te-ai inhamat sa ma iei acasa ? Nu iti fa griji am fost cu Sasuke . Macar cineva si-a permis sa piarda timpul cu mine .
Sasuke , il urasc . Acum eu par Bau-bau , iar el printul din poveste . Dar nu asta ma deranja cel mai tare ci faptul ca fratele meu avea un grup de prieteni periculosi . M-am uitat atent la drumul ei spre camera , dupa care l-am pus repede pe varul ei la punct si m-am dus in camera mea. De abea imi puteam stapani nervi . Eram gelos , manios si poate ca nu meritam asta , dar stiam ce simte ea pentru mine asa ca lucrurile nu o sa ramana asa . Nu stiam daca e bine sau rau , eu doar simteam nevoia de a clarifica disputa noastra . Am deschis usa camerei ei incet si am zarit-o privind geamul . Corpul ii tremura usor . Nu dormea . Am intrat rapid si m-am asezat pe pat langa aceasta cuprinzandu-i usor talia si strangand-o puternic . De ce nu ma puteam abtine ? Am intors-o spre mine si am sarutat-o fara sa-mi pese de incercarile ei de a se elibera . Am tras-o rapid pe mine si am continuat sa o sarut cald . Minile mele fugeau rapid pe spatele ei fortand-o sa nu se miste .
- Asta crezi ? Crezi ca ma prefac ? Scuza-ma dar te-am tratat ca pe o printesa . Stiu ca te-am dezamagit si ca nu am prea fost acolo pentru tine niciodata , dar ... sa nu mai faci asta . M-am speriat !
- Imi pare rau ca am rabufdnit asa !Eu doar ... Am sa-i explic totul maine lui Sasori . spune ea ingropandu-si fata in pieptul meu .
Nu era nevoie . Puteam sa-i simt parfumul dulceag si sa nu ma mai satur de gustul buzelor ei , nu doream ca ea sa plece vreodata . Am continuat sa ii vorbesc si sa o sarut pana cand somnul a cuprins-o . Figura sa era atat de seducatoare incat nu m-am putut desparti de ea doar cu greu , chiar si atunci cand telefonul meu mobil a inceput sa cante periculos de tare pentru somnul ei . M-am indepartat tiptil de ea si am ramas intrebator in fata telefonului . Era Konan , am deschis telefonul si am ascultat-o atent . Aceasta dorea sa ies cu ea in ziua precedenta . Stateam si o priveam dormind pe Sakura gandindu-ma intr-una la ea sau mai exact ca meritam atat eu cat si ea o zi doar pentru noi .
Sakura :
Mi-am plibat mana lent pe suprafata moale a patului cautandu-l pe Itachi , dar nu dadusem decat de un bilet in care brunetul mi-l scrisese : “Micuto avem musafiri , dar promit ca am sa scap de ei destul de repede pentru a merge doar noi doi intr-un loc ales de tine . Sasori a plecat pentru doua zile asa ca avem apartamentul , doar pentru noi . Promit ca o ne distram, doar spune-mi unde vrei sa mergi ! “ . Ma gandeam profund la locul in care as vrea sa ma aflu , o piscina cu siguranta . M-am pregatit si am deschis usa timid . O voce atat de feminina si linistitoare se auzea in intreaga casa . M-am apropiat de balustrada si am zarit o femeie bruneta ce i se adresa lui Itachi strangandu-l puternic in brate si implorandu-l sa o insoteasca , totusi acesta o privea pasiv . Am coborat tiptil scarile si i-am salutat zambitoare . Privirea rece a lui Itachi ma urmarea atent timp in care bruneta afisa o privire confuza . Acesta a zambit usor dupa care fara avertizare m-a tras repede in brate asezandu-si barbia deasupra capului meu .
- Imi pare rau Sakura , dar a aparut ceva . Eu am o sedinta la judecatorie peste o ora .
Cum adica peste o ora? Nu trebuia sa petreaca timpul cu mine acum ? Mi-a promis si eu l-am crezut . Ce naiva pot fi ! Mi-am stapanit dezamagirea si supararea , ridicand capul si dandu-i un zambet la fel de naiv ca sperantele mele . O privire luminoasa parca mai calda imi urmarea fiecare pas spre camera mea . Ce urma sa fac acum ? Sa ma plictisesc o zi intreaga ? Nu e stilul meu asa ca m-am schimbat repede si am iesit vorbind la telefon cu blondinul pe care il cunioscusem din primele mele zile de sedere aici . Azi lucra , dar cu putin ajutor totul putea sa se termine inainte de pranz . Am iesit din apartament salutand politicos ca si cum nu as fi ascultat timp de cinci minute discutia lor care ma privea in mod direct . Brunetul era interogat de catre Konan , din cate am inteles , referitor la mine . Cine sunt ? De ce locuiesc aici ? Si probabil cel mai important : sunt noua lui iubita ? Nu , garantat nu , relatia mea cu Itachi era atat de aiurea . Ma saruta doar asa cand are chef , nu am iesit niciodata impreuna , iar cand e vorba sa fie acolo pentru mine , nu e . In concluzie nu era raspunsul , dar nu si al brunetului . Acesta a afirat fara nici o ezitare ca eram impreuna . Tot drumul spre edificiul unde lucra Naruto nu ma gandisem la altceva . Stateam in fata cladiri mirata . Apa , multa apa . Mai exact , prietenul meu lucra la cel mai scump strand din oras . Am dorit sa intru , dar mascota m-a oprit in fata strigandu-mi numele . Naruto ?
- Hei Sakura . Ce mai faci ? Ai venit sa ma ajuti ?
Am dat afirmativ din cap zambind cu gura pana la urechi . Poate ca asa e mai bine , sa il ajut pe blond si dupa aceea sa facem ceva haios impreuna . Acesta s-a apropiat de mine si mi-a dat o groaza de pliante . Trebuia sa stau alaturi de el in fata caseriei si sa le impartim . Era haios , si ma distram de blond si figurile lui . Rolol i se potrivea perfect , era haios, iar ochii sai albastri erau in aceiasi noanta cu acel costum de delfin . In pauza de pranz a caseritei , mi-a venit o idee tare haioasa . M-am apropiat de microfon si am spus :
- Atentie toata lumea ! Mascota noastra , Delfinul Aqua da sfaturi in dragoste pentru toti doritori . Il puteti gasi doar azi la ora 12 in holul principal , chiar in fata caseriei . Stiti voi , locul cu biletele de intrare . Numai aici la Aqualand .
- Esti nebuna ? Eu nu stiu nimic despre dragoste ! Nu am fost inca capabil s-o invit pe Hinata in oras si tu vrei sa dau sfaturi ? spune Naruto apropiindu-se de mine si incepand sa gesticuleze .
- Cine e Hinata ? Ma rog , o sa te ajut si cu fata ,dar pana atunci sa rezolvam problema asta . E in regula inca nu e ora 12 , sa facem schimb ! Eu dau sfaturile , iar tu imparti pliante . deci unde ma schimb ? intreb eu afisand un zambet haios .

Răspunsuri în acest subiect
Escape me - de nimeni - 12-04-2010, 02:24 PM
RE: :* Escape me :* - de sickness - 15-04-2010, 06:04 PM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 19-04-2010, 07:40 PM
RE: :* Escape me :* - de Zăpă - 19-04-2010, 08:00 PM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 26-04-2010, 06:57 PM
RE: :* Escape me :* - de Zăpă - 26-04-2010, 08:07 PM
RE: :* Escape me :* - de Elena. - 26-04-2010, 08:10 PM
RE: :* Escape me :* - de RoXuTzU - 27-04-2010, 11:11 AM
RE: :* Escape me :* - de ~fl0@3e#de#c!3e$~ - 19-05-2010, 08:29 AM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 19-05-2010, 09:58 AM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 19-05-2010, 07:16 PM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 19-05-2010, 08:15 PM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 12-06-2010, 09:15 AM
RE: :* Escape me :* - de sickness - 15-06-2010, 01:46 PM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 17-06-2010, 01:05 PM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 23-06-2010, 09:36 AM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 23-06-2010, 08:11 PM
RE: :* Escape me :* - de sickness - 25-06-2010, 03:37 PM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 27-06-2010, 04:49 PM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 27-06-2010, 07:19 PM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 05-07-2010, 11:36 AM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 26-07-2010, 07:10 PM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 03-08-2010, 01:18 PM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 03-08-2010, 09:13 PM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 19-08-2010, 03:23 PM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 19-08-2010, 04:11 PM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 29-09-2010, 04:52 PM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 29-09-2010, 06:51 PM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 24-10-2010, 06:39 PM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 25-10-2010, 08:52 AM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 06-11-2010, 05:02 PM
RE: :* Escape me :* - de _Andreea_ - 06-11-2010, 06:11 PM
RE: :* Escape me :* - de Moon princess - 07-11-2010, 12:31 AM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 17-12-2010, 12:03 AM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 19-12-2010, 11:46 AM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 19-12-2010, 08:24 PM
RE: :* Escape me :* - de nimeni - 03-01-2011, 06:01 PM
RE: :* Escape me :* - de Savarina Ali - 16-01-2011, 07:57 PM
RE: Escape me - de nimeni - 04-02-2011, 04:41 PM
RE: Escape me - de Savarina Ali - 04-02-2011, 05:10 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Escape from the dead Zummy 49 22.168 11-08-2011, 11:23 AM
Ultimul răspuns: Rose ^^
  There is no escape from the real hell [ + 16 / 18 ] sickness 17 10.081 07-03-2011, 10:01 PM
Ultimul răspuns: hiimera

Utilizatori care citesc acest subiect:
17 Vizitator(i)