15-07-2011, 05:25 PM
Escape from the dead
Chapter 12
Chapter 12
Acesta nu mai sta pe ganduri si ma intreaba daca mai este in oras dar nu apuc sa-i raspund deoarece isi ia jacheta si iese val vartej afara . Imi iau si eu jacheta si incep sa strig dupa el apoi deschid usa si observ ca deja plecase , afurisitul imi ’’furase†masina . Alerg dupa ea dar nu o prind si strig din nou iar Sasuke accelereaza si nu-l mai vad prim imprejurime . Caut telefonul prin buzunarele jachetei crem si-l gasesc apoi formez un numar de taxi si cer sa vina unul urgent la adresa mea . Idioata mi-a zis sa cobor in doua minute , de unde ar vrea sa cobor , din pod . Trec pe trotuar pentru ca altfel as fi afis pe parbrizul unei masini si ce mai afis . Ajunge si taxiul si ii zic sa caute o masina cu numar de New York rosie BMV X6 , omul da afirmativ din cap si incepe cautarea . Mergem mai intai in centrul orasului apoi prin miciile cartiere , pe la magazine si intr-un final mi-a gasit masina . Ii dau banii soferului si cobor . Masina mea era parcata anapoda langa un tomberon care se pare ca era paznicul intrarii intr-o vagauna . Cheile erau inauntru si usa intredeschisa , ceea ca ma face sa cred ca brunetul nu a avut rabdare si a vrut sa-si â€imbratiseze†fratele cat de repede posibil cu putinta . Cred ca Sasuke e deja la pamant la ce structura are Itachi si daca e si cu blondul ala idiot si pervers sigur e mort deja .
Nu stiu ce as regreta cel mai mult daca el ar murii , poate mi-ar parea rau ca nu am fost in stare sa-l protejez si sa am grija de el dar chiar nu pot stapanii iesirile lui . E un tip asa complicat , daca ii pui o intrebare iti raspunde tot cu una si nu e un mielusel sau poate ca alt puscarias ar profita de bunatatea mea si cine stie ce mi-ar face , dar el nu e asa . Asta cred ca-mi place el , nu e profitor dar nu-mi place ca se avanta prea mult la batai si razbunari , e cumva orb sa nu vada ca nu are cum sa-l bata pe fratele lui sau ce ? razbunarea nu-i singura metoda de a face pace si totusi , eu vorbesc . Si mie mi-au fost omorati parinti de aceeasi persoana si chiar vreau sa-l omor , de aceea am zis „ eu vorbesc †. Uneori arunc vorbe in vant nestiind cat de importante sunt si acum regret ca vreau sa ma razbun dar in cazul meu chiar nu gasesc pace , cu ce au gresit parintii mei acelui nemernic de mi i-a omorat in fata ochilor ? nu au facut nimic gresit si totusi au platit foarte scump . Acum vreau ca si acest Itachi sa plateasca si nu numai el si amicul lui , au fost doi , doi vor murii . E o dorinta neimplinita si cum nu am pe nimeni drag care sa mi-o indeplineasca o sa-i omor eu cu mana mea astfel indeplinind si penultima mea dorinta inainte de moarte . Dupa ce ei vor fi deja pe cealalta lume imi doresc sa mor , findca in clipa aceea plina de ura si sange eu voi deveni o criminala ca ei si va trebuii sa mor . Asta imi e destinul si daca cineva se va impotrivi va muri si el cu mine chiar daca vrea sau nu va fi condamnat .
Inca merg prin vagauna asta care usor ia forma unui tunel mare si intunecat . Nu vad absolut nimic in negura asta si vreau sa-mi aprind telefonul dar chiar cand ma pregateam sa deschid clapeta imi scapa din mana si un mic tipat imi iese printre trandafiriile buze , la aprinderea tortelor . Ma aplec in jos privind in toate directiile si-mi iau repede telefonul apoi imi continui drumul . Mai merg ce merg si dau de o camera mare facuta din lemn unde erau depozitate droguri , focuri de arme , prafuri pentru pusti , fumigene , arsenale si un singur tanc furat de la soldatii nato . Aud un zgomot si ma ascund dupa niste ladite de lemn in care erau fumigene . In incapere isi fac aparitia cei doi crfiminali respectiv Itachi si Deidara . Vorbeau de o urmatoare rapire si se uitau intr-o poza iar Itaci tresare spunand ca trebuie rapita , deci e o fata , si santajata apoi ucisa in chinuri , dupa care incep amandoi sa rada isteric ca niste nebuni si spun printre lacrimi ca se vor distra . Ce sa zic foarte emotionant , doar ca acea fata nu va fi nici rapita nici santajata si nici ucisa .
-Eu zic sa o batjocorim pe bruneta inaintea rozaliei , ce zici ? ce bruneta , ce rozalie , ce tot zice perversul asta aici ?
Ma dau mai in fata si vreau sa le vad mocile de retardati si incerc sa ma urc pe laditele astea dar ghinion ca am cazut cu tot cu ele . Idioti tresar si incep sa zambeasca pervers in timp ce se apropie incet de mine .
-Eu zic ca o sa incepem cu rozalia , aha deci eu eram atunci bine eu o sa incep cu brunetul dar iar arunc vorbe in vant si nu-mi dau seama ca pot sa mor si punct .
-Ce fata buna , vezi amice ca nu a trebuit sa ne muncim si sa o fortam sa vina cu noi , ca draga de ea a venit singura , ce netot .
-Eu nu sunt draga ta ! Ai inteles mai cap de brocoli ?! inca sunt inconstienta si chiar am dat-o rau in bara .
Blondul se infurie si vine spre mine cred ca vrea sa-mi dea o lovitura de-mi va pune capacul si chiar cand lovitura era aproape finalizata apare si zmeul de Sasuke .
-De obicei eroii intarzie asa ca poti sa stai calm , ii zic indiferenta brunetului .
Imi zice sa tac din gura ca nu are timp de prostiile mele si ma ridic de pe jos spunandu-i ca nu numai el vrea sa se razbune . Iar imi zice sa tac si incepem sa ne certam ca prosti facandu-i pe asasin sa rada de noi cu spume . Sasuke imi zice ca ar fi bine sa facem ceva nu sa ne certam .
-Eu il bat pe Itachi ! spunem amandoi deoadata si iar incepem sa ne trimitem fulgere din priviri .
-O vai , ma simt flatat ! Ce-ati zice daca va bat eu pe amandoi si gata in loc sa va prostiti aici ca netotii ?! parca eram la armata si el era comandantul sef da nu-i asa .
Plec de langa Sasuke si ma indrept spre brunet care isi scoate dintr-un buzunar pistolul lui preferat cred deoarece cu el mi-a omorat si familia . Inaintez si ajung fata in fata cu Itachi , il privesc in ochi parca cerandu-i uciderea . Am un sentiment ciudat si sunt sigura ca nu m-ar ucide acum dar nu stiu de ce , doar simt si sufletul meu e cel mai bun drum . Mereu l-am urmat si nicioadata nu am dat gres , de ce m-ar minti acum si m-ar trada ? nu are de ce pentru ca e al meu si trebuie sa ma ajute . Asa este, brunetul sta cu pistolul in fata mea dar nu trage ma priveste in ochii mei verzi si parca vad dincolo de masca asta dura pe care o poarta mai mereu dar de fapt el vrea sa-mi arate neprevazutul si il vad , nu-i rau are o lume imaginara unde totul este minunat , floricele , o familie implinita si un catel care zaburda fericit pe campul vesnic verde . Frumos loc , frumoasa imaginatie dar el a distrus acel vis si a devenit cel mai cautat criminal .
ASTA E TOT PENTRU ROSETA :p
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?