06-09-2010, 04:01 PM
Dovada că Nenea Gugăl este pervers şi ne învaţă la prostii !
Loving Myself: Lynn, mă uitam la mine pe blog la statistici şi la cuvinte cheie scrie ' jocuri prostii ' : )) aşa e văzut blogul meu ?
Lynnulica: = ))) nu
Loving Myself: chiar mă îngrijorasem : ))
Lynnulica: cred ca ai scris tu printr`o postare cuvantul jocuri
Lynnulica: si in alta prostii
Lynnulica: si asa a juns pe gugal
Loving Myself: este posibil : - ?
Loving Myself: dar tot e aiurea : )) poate îmi deschid un sex shop : - ? aşa, ca să fie toată lumea mulţumită
Lynnulica: = ))
Loving Myself: şi fac reclamă pe zup. ' vrei să vezi ce e viaţa adevărată ? nimeni nu te iubeşte ? doar tu te joci cu tine ? vino la noi ! şi îţi vom arăta Paradisul ( recomandat copiilor de orice vârstă ) '
Lynnulica: = ))) omg
Lynnulica: nu mai pot de ras
Loving Myself: : )) nu e vina mea. dacă Nenea Gugăl nu se gândea la jocuri cu prostii, eu nu mai îmi deschideam niciun sex shop. Nenea Gugăl e păăăăărv
Loving Myself sunt eu ÅŸi Lynnulica este Lynn, lol.
Loving Myself: Lynn, mă uitam la mine pe blog la statistici şi la cuvinte cheie scrie ' jocuri prostii ' : )) aşa e văzut blogul meu ?
Lynnulica: = ))) nu
Loving Myself: chiar mă îngrijorasem : ))
Lynnulica: cred ca ai scris tu printr`o postare cuvantul jocuri
Lynnulica: si in alta prostii
Lynnulica: si asa a juns pe gugal
Loving Myself: este posibil : - ?
Loving Myself: dar tot e aiurea : )) poate îmi deschid un sex shop : - ? aşa, ca să fie toată lumea mulţumită
Lynnulica: = ))
Loving Myself: şi fac reclamă pe zup. ' vrei să vezi ce e viaţa adevărată ? nimeni nu te iubeşte ? doar tu te joci cu tine ? vino la noi ! şi îţi vom arăta Paradisul ( recomandat copiilor de orice vârstă ) '
Lynnulica: = ))) omg
Lynnulica: nu mai pot de ras
Loving Myself: : )) nu e vina mea. dacă Nenea Gugăl nu se gândea la jocuri cu prostii, eu nu mai îmi deschideam niciun sex shop. Nenea Gugăl e păăăăărv
Loving Myself sunt eu ÅŸi Lynnulica este Lynn, lol.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.
iata
portile luminii.