Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

En nombre del amor

Vad ca nu mia lasat nimeni com.. Ma rog am adus nextuu:D.

Seara...Picaturile ploii se izbesc de geamul movaliei. Prin scocurii se aude apa care curge... Fulgerele stapanesc cerul si il lumineaza. Un fulger se auzi puternic. Movalia se trezi speriata. Se uita pe geam cum fulgerele apar si dispar. Se uita la ceasul care indica ora 4:00.
~> Ce furtuna.....<~ Fata trase perdeaua albastra cu floricele peste geam ca sa nu se mai vada fulgerele care o ingrozeau. Se strecura in patul cald ca sa mai doarma putin. Se tot fataia prin pat. Nu putea sa doarma. Un tunet care se auzi in apropriere o sperie tare si se baga sub patu pe dusumeaua rece. Acolo adormi... Ceasul incepu sa sune. Movalia inghetata isi deschise ochii. Un tunet se izvi de perele casei ,iar movalia speriata tresari sa se ridice si isi dadu cu capul de pat.
- Augh!!! Ce doare!!! Hinata iesi de sub pat si merse la baie unde facu un dus cald care o mai calma putin. Cat facu dus era foarte linistita deorece in baia albastra nu erau geamuri. Dupa sapte minute de liniste iesi din baie si isi lua halatul roz pe ea. Isi spala dantura perfecta si simbi putin in oglinda. Lua fenul purpuriu si isi usca parul. Dupa ce parul ei era complect uscat si mirosea a lacrimioare isi lua doua fundite si isi impleti parul si si-l prinse cu funditele colorate. Se uita in oglinda. Era ca o papusa. Isi dadu halatul jos si isi lua pe ea o pereche de blugii negri stramti pe ea si o bluza neagra stramta pe corpul ei de fotomodel. Incata o pereche de cizme negre lungi pana la genunghi si era gata. Iis lua o geaca de piele neagra trasa pana la coate. Se gandi putin ce ii mai trebuie si isi aminti de cercei. Se indrepta catre un sertar. Il deschise. Acolo se afla o colectie plina de cercei de toate formele si culorile. Isi lua cateva perechii si si le baga in valiza. Isi alese o pereche rosie cu nuante de alb sclipitor. Si puse frumos in ureche si se uita la ceasul care indica ora: 4:50. Mai avea 10 minute. Isi lua leptopul si si-l baga si pe e in geanta si iesi din camera incuind-o ca sa nu intre piticania . Cobora scarile fara sa faca zgomot cu cizmele ei pretioase. In living se afla tatal ei cu sticla in mana dormin. Movalia isi dadu ochii peste cap stiind ce spectacol va fi dimineata. Comanda un taxi si iesi dupaceea afara asteptandu-l.
O masina se opri. Deschise geamul automat ,iar blondul intreba:
-Te duc eu la Sakura?
-Carate !! spuse fata intorcandu-si capul.
Blondul rase dupa care inchise geamul plecand. Intr-un sfarsit ajunse-se si taxiul de culoare galben pe care scria numarul de telefon. Urca inauntru unde domnea mirosul de batran. Iau repede o gura de aer de afara si imi tin respiratia. Pe drum ma uitam la frumosul si gratiosul New York. Mii de saraci statea pe strazi intunecate indurand frigul. Movaliei i se facu mila dar ce putea ea sa faca?... Ajunse si la locul destinat ,iar soverul ii cera movaliei 10 dolari. Fata scose din geaca bani si iesi din amsina cat pe ci sa vomite. Respira si expira. Batu la usa din sticla a rozaliei ,iar o fata de douazeci si cinci de ani deschise.
-Am... Sakura este?..intreaba movalia cu un glas putin sters.
-Da e sus cu prietena ei.
Movalia nu mai zise nimic si pleca sus. Deschise usa unde era intuneric. Pasi mai infata si dintr-o data se aprinse lumina ,iar Sakura striga in spatele ei:
-Bu!!!
-Aaaaa!! Sakura!! Hinata speriata rasufla.
Sakura impreuna cu o fata necunoscuta incepu sa rada. Fata necunoscuta era frumoasa. Parul blond cu cateva suvite de rosu si ochii albastri ca cerul instelat. Se numea Anelliza. Sakura le facura cunostinta. Fetele incepura sa povesteasca diverse lucruri. Despre haine de garderoba ,cercei si toate astea. Hin se opri din vorbit si le intreba:
-Dar... noi cand mergem la mare? Pe cine asteptam?
-Pai..... Sakura nu termina de spus ca pe usa intra O gasca de baieti formati din trei tipi bine formati. Si unul din ei era acel blond. Hin era socata. Isi reveni din soc si zise:
-Mergem odata??
Rozalia dadu din cap afirmativ si iesi din camera ,iar ceilalti o urmara. In fata casei Sakurei se afla o limuzina superba. Movalia vru sa intre dar blondul ii deschise usa:
-Dupa tine!!
Movalia nu spuse nimic si intra inauntru. ~> Wii!!! Ce dragut din partea lui!! <~ Dupa ce fata se aseza in spate blondul se aseza langa ea. Limuzina avea 3 compartimente. Sakura intra in al doilea compartiment cu Sasuke. Iar ultima intra Anelliza cu un baiat cu parul castaniu si cu ochii d eun verde sters.
Movalia se puse in partea de catre geam spunandu-i blondului:
-Asculta aici! Jumate este partea mea si jumate partea ta capish?
Pe fata blondului aparu un zambet. Aproba din cap ca e asa cum zice ea.
- Deci Hinata ce mai faci? spuse el razand.
- Pai sunt bine. Sper totusi sa nu crezi ca daca vorbim o sa ne imprietenim.
-Deloc, domnisoara. Spuse acesta dupa care isi lasa capul pe spate duacndu-si mainile la ceafa.
Fata vazand ca nu o mai baga in seama pune botu si se intoarse catre fereastra. Blondul incepu sa rada ,iar movalia vazand nseimtirea ce o are in el vru sa se ridice dar el o prinse de mana si o trase in bratele lui. Buzele lor erau la doi centimetri distanta.

Răspunsuri în acest subiect
En nombre del amor - de Love Girlls - 01-01-2011, 05:35 PM
RE: En nombre del amor - de Moon princess - 03-01-2011, 01:53 AM
RE: En nombre del amor - de Love Girlls - 03-01-2011, 05:34 PM
RE: En nombre del amor - de Love Girlls - 04-01-2011, 01:07 PM
RE: En nombre del amor - de Moon princess - 04-01-2011, 08:18 PM
RE: En nombre del amor - de Vero - 05-01-2011, 01:51 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  De la sangre y mi vida (El amor de un vampiro) Crazy Person 2 2.681 28-02-2010, 12:27 PM
Ultimul răspuns: MisS.sAdiStic
  Amor si Spirit Flash 28 24.466 10-04-2009, 09:04 PM
Ultimul răspuns: Elina

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)