22-04-2011, 08:15 PM
Celor care le place povestile cu vampiri, va spun ca Vampiratii este cartea potrivita cu care sa-ti omori timpul si creierul. Are sase volume, dar eu am doar trei. Inca nu au aparut celelalte.
In prima volul este vorba despre despre doi copii, gemeni. O fata si un baiat. Totul se intampla in anul 2505. Cei doi frati au fost despartiti unul de celalalt cand au vrut sa plece de acasa, avand doua obtiuni: prima sa mearga la orfelinat si a doua sa mearga la o femeie, asa ca au plecat cu barca pe ocean. O furtuna i-au despartit, Connor ajungand pe o cobabie cu pirati, iar Grace pe corabia vampiratilor.
Daca va place ce am scris pana acum, citit-o ca merita, dupa parerea mea.
In prima volul este vorba despre despre doi copii, gemeni. O fata si un baiat. Totul se intampla in anul 2505. Cei doi frati au fost despartiti unul de celalalt cand au vrut sa plece de acasa, avand doua obtiuni: prima sa mearga la orfelinat si a doua sa mearga la o femeie, asa ca au plecat cu barca pe ocean. O furtuna i-au despartit, Connor ajungand pe o cobabie cu pirati, iar Grace pe corabia vampiratilor.
Daca va place ce am scris pana acum, citit-o ca merita, dupa parerea mea.
Trei lilieci stau pe balcon. Zboara unul si dupa un timp se intoarse plin de sange la gura. Le spuse celorlalti doi:
-Ati vazut turma aia se oi?
-Da!
-Nu mai este!
Zboara si al doilea si se intoarce la fel, cu sange la gura.
-Ati vazut turma aia vaci?
-Da!
-Nu mai este!
Zboara si al treilea si se intoarcec la fel ca fratii lui, zicand:
-Vedeti turnl ala de biserica?
-Da!
-Eu nu l-am vazut!
, Kaoru