Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ellow!

Va multumesc frumos pentru primire! Se pare ca vom face clubul "Andrelelor"! 4
1. Ca si muzica, ascult aproape orice: incepand cu rock alternativ si terminand cu muzica comerciala... evident mai putin manele pe care nu pot sa le sufar dar ai mei vecini tin sa ma puna la curent cu toate noutatile in materie ...
2. N-am mai vazut alte animeuri inafara de cele enumerate, insa aseara am terminat Special A si acum nu stiu de ce sa ma apuc! Ce-mi sugerati? Smile Ma gandeam la Full Metal Alchemist, dar am vazut ca Goddess mi-a sugerat Itazura na Kiss asa ca voi face o incercare in seara asta!
3. Sunt varsator... din pacate nu-i o zodie extraordinara pentru fete.
4. Ufff... personaj preferat din animeuri... Aici e greu... Nu pot sa aleg doar unul! Kiryu Zero din VK, Zaraki Kenpachi, Kuchiki Byakuya, Ichimaru Gin si Ulquiorra Schiffer din Bleach si Nara Shikamaru din Naruto. Sincer chiar nu pot sa aleg doar unul! Smile
5. Hobbyuri... Inafara de animeuri, joc Triburile si West si ma uit la WWE. 4
6. Iubesc japoneza! E clar una dintre cele mai melodioase limbi pe care le-am auzit si imi tot promit ca o sa ma apuc s-o invat, insa mereu intervine cate ceva... Dar tot am s-o fac pana la urma!
7. Nu stiam ca avem acelasi prenume, dar cert e ca avem un nume frumos! 4
8. Daaa!

Goddess, am terminat aseara cu Special A si am avut aceeasi reactie ca si la VK... Nu vroiam sa se termine!! Dar macar toate s-au terminat frumos aici. In VK as mai fi schimbat cate ceva... poate si din cauza ca Zero e personajul preferat de acolo. Smile
Cum ajung acasa diseara caut itazura na kiss si incep sa comentez! Smile
Va multumesc frumos inca o data!
I wish people would stop telling me what to do. I can make mistakes on my own too!
Genius by birth, lazy by choice. Mendokusai...

My anime wallpapers blog: http://animefact.wordpress.com/

[Imagine: lcopy.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
Ellow! - de Yoko - 27-05-2009, 04:45 PM
Re: - de Zuppy - 27-05-2009, 04:45 PM
RE: Ellow! - de myuu - 27-05-2009, 08:23 PM
RE: Ellow! - de Shojo Queen - 27-05-2009, 08:51 PM
RE: Ellow! - de Yoko - 28-05-2009, 10:22 AM
RE: Ellow! - de Shojo Queen - 28-05-2009, 10:43 AM
RE: Ellow! - de Yoko - 28-05-2009, 10:58 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns