Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Elizabeth Middleford

Bine macar ca mi s-a dat credit .
Ok. Lizzie... Pai, sincera sa fiu, la inceput chiar mi-a placut de ea si o iubesc in manga. E superba acolo. Ce par are . Dar nu ii gasesc un scop totusi ca personaj. Ok, e pusa ca sa arate ca are si Ciel o slabiciune, ca simte si el nevoia de a proteja pe cineva. ( Cum de nu vomit cand ma gandesc la asta? ) E stresanta rau de tot. Trebuie sa ai o rabdare netarmurita sa o suporti - cum am avut eu in timpul primului sezon. Dar dupa ce incepi s-o vezi mai des, s-o auzi, ti se ia de ea. Sincer. E o manipulatoare rasfatata si ea trebuie sa fie mereu in centrul atentiei. Pe Pamant nu exista decat ea si... Ciel - ok, asta e dragut, stii sa-l iubeasca atat de mult si sa faca atatea pentru el ( Din nou, cum de nu vomit? Cum de inca mai sunt viata ? )
Ok, la faza cu "daunatul problemelor" nu e chiar asa de rea. Vreau sa spun, astia doi au parte de probleme si complicatii net superioare fata de copilariile pe care le cauzeaza ea.
O singura chestie de bine o sa spun despre ea si acela e faptul ca e draguta si aici ma refer la aspect. Are gust bun, imi place cum se imbraca si e frumusica. Daca era un pic mai linistita, mai blanda, mai rabdatoare, atunci cu siguranta as fi iubit-o si n-as avea nimic impotriva. Asa ar fi fost perfecta pentru Ciel. Dar cum fata are de toate si i se da intotdeauna ce vrea, de ce ar mai fi nevoie sa fie altfel?
Uau. Lynn, nu credeam ca o iubesti atat de mult . Si Ana, faza cu cozile si cu agatatul de lustra erau altceva. Stim noi la ce ma refeream atunci si de ce faceam asa.

Răspunsuri în acest subiect
Elizabeth Middleford - de OneSkyCloud - 13-08-2010, 02:14 PM
RE: Elizabeth Middleford - de Ekkaterinna - 13-08-2010, 04:50 PM
RE: Elizabeth Middleford - de Flash - 15-08-2010, 10:37 AM
RE: Elizabeth Middleford - de Cherie - 16-08-2010, 10:32 AM
RE: Elizabeth Middleford - de nolazy - 18-08-2010, 01:34 AM
RE: Elizabeth Middleford - de Rouge - 18-08-2010, 03:49 PM
RE: Elizabeth Middleford - de OneSkyCloud - 19-08-2010, 02:26 PM
RE: Elizabeth Middleford - de DeDal N. - 27-10-2010, 04:19 PM
RE: Elizabeth Middleford - de mariska - 28-10-2010, 01:08 AM
RE: Elizabeth Middleford - de Chocola. - 25-06-2011, 06:38 PM
RE: Elizabeth Middleford - de Kimera - 26-06-2011, 08:11 AM