24-06-2010, 10:22 PM
Berry :x New fic <3 De cand asteptam sa-l postezi. Imi place extrem de mult titlu, imi inspira ceva foarte placut. Ce pot sa spun despre primul capitol ? Numai laude. Te admir pentru faptul cum povestesti, adica actiunea se petrece cu mult timp in urma si acei oameni au un mod de a vorbi=]] Nu ma prea pricep eu la asta, dar te felicit pentru modul cum scri, te descurci sa creezi o atmosfera specifica acelui an, 1855. Inteleg ca ai citit multe carti scrise cu mult timp in urma, bravo. Pe mine una nu ma prea pasioneaza xD
Mi-a placut la nebunie dialogul dintre Angele si Nicolas, m-a emotionat intr-un fel, dar nu stiu exact de ce.=]]Nu prea se stie care e treaba cu cei doi, dar e bine ca lasi urme de mister, faci cititorii mai curiosi xD Pe mine una m-ai facut chiar foarte mult si sunt nerabdatoare sa vad ce se va intampla in continuare.
Te descurci nemaipomentit la descriere, imi place foarte mult cum descrii personajele si sentimentele acestora. Angele nu prea e sigura de sentimentele ei pentru Nicolas, se pare. Spune ca nu-l iubeste, dar este geloasa daca il vede in preajma altor femei. Naratiunea se impleteste foarte bine cu dialogul, care l-a randul lui nu este sec.
Tot ce regret este faptul ca acest capitol nu a fost putin mai lung. Totusi de data aceasta o sa spun ca nu conteaza cantitatea ci calitatea, lucru la tine care chiar se observa. Adica de data asta nu prea ma intereseaza marimea capitolului atata timp cat ai scris superb si te felicit pentru asta. Astept urmatorul capitol cu nerabdare si sper sa vina repede, deoarece sunt curioasa sa vad ce se va intampla pe parcurs. Spor la scris si sa nu te lasi de aceasta poveste, deoarece este minunata.
Mi-a placut la nebunie dialogul dintre Angele si Nicolas, m-a emotionat intr-un fel, dar nu stiu exact de ce.=]]Nu prea se stie care e treaba cu cei doi, dar e bine ca lasi urme de mister, faci cititorii mai curiosi xD Pe mine una m-ai facut chiar foarte mult si sunt nerabdatoare sa vad ce se va intampla in continuare.
Citat:- Of, Nicolas, mi-a fost extrem de dor de tine în tot acest timp în care ai fost plecat la Paris. Să nu mai pleci atât de mult niciodată.Partea asta a fost cea mai tare, Nicolas are un mod de a vorbi, pare atat de provocator si de dulce.=]] Chiar vreau sa aflu mai multe despre acest personaj. Imi place deasemenea si de Angele, am putut sa creez o imagine despre ea din descrierea ta. Se pare ca se gandeste mult la casatorie, in sensul ca nu este pregatita sa faca acest pas, deoarece este foarte tanara. O inteleg, si eu as face la fel ca ea. Nu vrea sa se casatoreasca daca pe barbatul respectiv nu il iubeste cu adevarat, deoarece casatoria inseamna dragoste in primul rand. Nu face acest lucru doar pentru ca trebuie sa se casatoreasca si o admir pentru modul in care gandeste .
Fără îndoială, Nicolas era un bărbat incredibil de frumos, cu ochii albaştrii uimitori şi părul şaten, la care toate mamele aspirau să le fie ginere.
- Cât de dor ? a întrebat el pe un ton ce nu putea fi mai seducător de atât. Atât de dor încât să vrei să te căsătoreşti cu mine, cherie ?
Te descurci nemaipomentit la descriere, imi place foarte mult cum descrii personajele si sentimentele acestora. Angele nu prea e sigura de sentimentele ei pentru Nicolas, se pare. Spune ca nu-l iubeste, dar este geloasa daca il vede in preajma altor femei. Naratiunea se impleteste foarte bine cu dialogul, care l-a randul lui nu este sec.
Tot ce regret este faptul ca acest capitol nu a fost putin mai lung. Totusi de data aceasta o sa spun ca nu conteaza cantitatea ci calitatea, lucru la tine care chiar se observa. Adica de data asta nu prea ma intereseaza marimea capitolului atata timp cat ai scris superb si te felicit pentru asta. Astept urmatorul capitol cu nerabdare si sper sa vina repede, deoarece sunt curioasa sa vad ce se va intampla pe parcurs. Spor la scris si sa nu te lasi de aceasta poveste, deoarece este minunata.
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !