11-07-2010, 06:39 PM
*-*
Chiar că îţi ţi promisiunile :)) . Dacă mai aşteptam puţin, aflam ce înseamnă ETER şi fără să întreb :]]
În primul rând: hă? În al doilea rând: wow! Şi din nou: wow! =))
Mi s-au răspuns la 100 de întrebări, numai ca să-mi pun alte 1000 în loc :))
Deci dragoni, deci lumi paralele, lumi perpendiculare [ ce am râs la fata asta :]] ], uimită e puţin spus :no:
Sunt atât de curioasă că nici nu mai văd tasatura :))
Eu care mă gândeam că o să se rezească şi o să încerce să fugă din nou, m-am înşelat amarnic :eto: .
Bine măcar că pui capitolele epede, şi nu apuc să mor de curiozitate :))
Nu-i aşa că îl pui şi pe următorul la fel de repede? :pls:
:bye:
[edit]: am uiat să spun că nu am cum să nu rămân fidelă ficului, adică e superb, acum nici dacă vrei nu mai scapi de mine >:) :]]
Chiar că îţi ţi promisiunile :)) . Dacă mai aşteptam puţin, aflam ce înseamnă ETER şi fără să întreb :]]
În primul rând: hă? În al doilea rând: wow! Şi din nou: wow! =))
Mi s-au răspuns la 100 de întrebări, numai ca să-mi pun alte 1000 în loc :))
Deci dragoni, deci lumi paralele, lumi perpendiculare [ ce am râs la fata asta :]] ], uimită e puţin spus :no:
Citat:-Vei avea unde să te întorci... Îţi promit măcar asta Alex... şopti acest falnic dragon războinic, care îşi jurase că nimic nu îi va mai atinge inima vreodată.ce mi-a plăcut replica asta :X
Sunt atât de curioasă că nici nu mai văd tasatura :))
Eu care mă gândeam că o să se rezească şi o să încerce să fugă din nou, m-am înşelat amarnic :eto: .
Bine măcar că pui capitolele epede, şi nu apuc să mor de curiozitate :))
Nu-i aşa că îl pui şi pe următorul la fel de repede? :pls:
:bye:
[edit]: am uiat să spun că nu am cum să nu rămân fidelă ficului, adică e superb, acum nici dacă vrei nu mai scapi de mine >:) :]]