29-08-2010, 05:49 PM
Ummm,pai eu votez cu Luli pentru ca peisajul acela imi aminteste de drumurile de munte pe care le parcurgeam,iar dupa cotitura se gasea intotdeauna o surpriza minunata.Poza este foarte clara si intensa,dandu-mi un sentiment de liniste dar si de nerabdare sa aflu ce este in continuare,fiind misterioasa.
Imi place si poza lui George,dar ea se concentreaza pe 2 elemente si nu pare a fi continua.Fruza imi inspira balans,iar lemnul fermitate,ca un fel de balanta care sustine un singur element care aduce perfectiune si echilibru.
^_^ amandoua sunt frumoase si mi-a fost nespus de greu sa aleg.Dar am ales una dupa muulta analiza
Imi place si poza lui George,dar ea se concentreaza pe 2 elemente si nu pare a fi continua.Fruza imi inspira balans,iar lemnul fermitate,ca un fel de balanta care sustine un singur element care aduce perfectiune si echilibru.
^_^ amandoua sunt frumoase si mi-a fost nespus de greu sa aleg.Dar am ales una dupa muulta analiza
�Ashes to ashes. Dust to dust. We are nothing, but dust and to the dust we shall return.� Amen�