Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Duel : Teru vs. Sayuuki

#1
Primul duel...am ajuns la un acord cu Teru, şi iată-ne!

Temă : Infinit
Limită pentru postarea pozelor : 22 septembrie
Votul începe pe 23 septembrie şi se termină pe 2 octombrie.

Sper că pozele noastre vor fi pe măsura aşteptărilor. Succes Teru!

#2
Timp puţin şi lucruri multe de făcut în România...
Târziu, deşi am avut o grămadă de timp, mai prelungesc până pe 24. Deci, pozele vor trebui postate până pe 24, votul începe imediat ce amândouă ne vom posta pozele şi se tremină tot pe 2 octombrie. Simplu.

Poza mea :

Acolo, unde vroiam să fiu la 4 ani.

Ştiu, poate neispirată. Este o coloană măreaţă ce se găseşte în Bucureşti, este inspirată din "Coloana fără sfârşit" a lui Brâncuşi.

#3
In primul rand, scuzati intarzierea, nu stiu de ce am avut impresia ca astazi e 22 21 . E numa a doua saptamana de scoala si deja nu mai stiu de ce sa pun mana -.-

In al doilea rand, am adus si eu fotografia mea. Scuzati calitatea mai proasta dar e facuta din miscare :]] , sper doar sa se potriveasca cat de cat la tema [ aici am eu ceva indoiele >.<' ]

http://browse.deviantart.com/?order=5&of...4#/d2zb169

Mult succes Sayuuki hug

______________________
[edit]: am uitat sa spun ca puteti incepe sa votati XD
[Imagine: teru.png]


#4
Pai, avand in vedere ca putem vota, cred ca o sa am onoarea de a fi prima.

Sayuuki. Poza ta e cam banala. Daca ar fi fost coloana infinitului, ar fi fost poate ceva mai interesant, dar e o simpla copie. Nu imi place cum ai incadrat obiectul centra, coloana. Respecta tema in sensul ca atunci cand o privesti ti se pare ca nu se mai termina, dar in poza asta e enervant, pur si simplu trece asa prin mijlocul cadrului si imi da o ciudata impresie ca e in plus, cand de fapt e chiar subiectul pozei. Pentru ca soarele batea in obiectiv, coloana aia arata ca o chestie lunga si neagra si nu se prea vad detaliile, mai ales in partea in care chiar se afla soarele. Fundalul in schimb e foarte frumos, norii aceia arata foarte bine.

Teru. E ceasul ala din Praga, am dreptate? Am fost si eu acolo. In fine, imi place ca ai facut-o alb si negru. O face mai artistica. Nu stiu cat de mult reprezinta infinitul, nu stiu daca vom avea intotdeauna timp, asa cum ai numit tu poza, dar ca si fotografie arata foarte bine. Totusi am impresia ca e putin miscata, poate ca puteai sa o centrezi doar putin mai bine.

Acestea fiind zise, votul meu merge la Teru.
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine


#5
Mda. Deci voi fi destul de scurtă.
Sayuuki: Poza, ca idee imi place. Dar nu prea îmi place cum trece coloana aia aşa, prin mijlocul cadrului. Iar soarele ăla, nu ştiu de ce dar când mă uit mă dor ochii O.O Poate că dacă n-ar fi fost coloana, peisajul ar fi fost chiar foarte OK. Adică cerul arată foarteeee bine şi probabil cu soarele şi nori aceia ar fi ieşit o poză foarte nais.
E o poză care chiar respectă tema pe care aţi ales-o. Dar coloana nu îmi place... Poate că e vina felului cum ai pozat-o. E exact pe mijloc şi la fel cum spunea şi Unia, îmi dă impresia că e în plus, că nu e locul ei acolo. Poza ta aş fi văzut-o perfectă pentru o temă gen '' cer'' sau ''natură'' dacă nu ar fi fost coloana pe mijloc. Seamănă destul de bine cu originala coloana a lui Brâncuşi. Şi cum spuneam, ca idee poza îmi place. Dar modul cum ai pus ''în evidenţă'' coloana a cam stricat poza...

Teru: Hm... poza e ok. Cadrul îmi place şi îmi place că e alb-negru. În totdeauna mi-au plăcut pozele alb-negru. Cât despre calitatea pozei.... E bună, dar se vede că e făcută din mers. Chiar şi aşa are o calitate acceptabilă pentru o poză făcută din mişcare.
Nu ştiu cât de mult respectă tema... Poza o văd mai degrabă la un duel cu tema ''timpul'' nu cu tema ''infinit'' dar în fine... Ceasul îmi place. E o poză artistică, aş putea spune. Chestia care face poza ta interesantă e obiectul pe care l-ai focalizat. Ok, ceasul e interesant şi chiar mi-am găsit şi zodia pe acolo. Mi-ar fi plăcut să o faci poate puţin mai de la distanţă, ca să se poată observa mai bine şi statuiile alea mititele de pe lângă ceas. Huh, cel puţin aşa mi-ar fi plăcut mie.

Pozele sunt bune amândouă. Sunt frumoase, au şi unele lucruri care ar fi putut fi făcute altfel, dar mie mi-au plăcut. A fost greu, dar până la urmă am ales ceasul. Adică, votul meu merge către poza lui Teru!
Felicitări amândurora *hug*
[Imagine: 2rxfouo.jpg]

#6
Sayuuki

O poza simpla, nu e modificata in nu stiu ce culori... E frumoasa, tema se potriveste cu poza...
Parca e fara sfarsit cand te uiti la poza, pe mine m'a fascinat placut.

Teru

Nu stiu ce sa zic... findca e alb si negru ii strica tot farmecul, nu mai e ... naturalista.
Mi se pare de moda veche si incarcata... Cadrul in care a fost facuta poza nu e atat de buna.
Parca ar fi o poza facuta la nimereala. (vorba vine)
Tema si poza... daca privesti din diferite puncte de vedere are legatura cu tema aleasa...
Nu pot sa spun ca e "ok" dar nici "mai lucreaza".
Pe mine nu ma atras.

Fara suparare, acest duel e al primul la care dau comm.

Raspuns final:
Sayuuki
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#7
Well, well, ma bag si eu pe aici ca nu am altceva mai bun de facut. 4

Sayuuki
I don't really like that pic. Nu am niciun fel de problema ca acea coloana nu este originala, I don't care, dar am o problema cu luminozitatea. Fotografia este prea simpla si nu foarte inspirata. As fi vrut sa vad ceva mai original si mai multa imaginatie. Poate ar fi aratat, totusi, ceva mai bine daca ai fi facut-o din alt unghi.

Teru
Cercurile semnifica infinitul si imi place ca ai ales aceasta reprezentare. De asemenea si timpul se leaga de infinit, nu? (din ce ai scris tu, cred ca nu te-ai gandit la asta. Oricum, din punctul meu de vedere, imaginea se incadreaza in tema data)
Mi se pare o fotografie destul de inspirata si draguta, desi calitatea cam lasa de dorit.
Ah da, si cum ai numit fotografia, "We always have enough time" as in forever --> infinit, cred ca se incadreaza in tema.

Votul meu merge la Teru pentru idee (o idee putin neintentionata...). No offence, I don't know neither of you.
[Imagine: LCGbvGa.png]

#8
Interesanta tema 10 ceva nou 4
deci:
Sayuuki
Imi place poza ta,dar pata ai luminoasa de la soare strica totul 22.Trebuia sa astepti cateva ore ca sa poti fotografia turnul sa ce e 39 ca nu se vede . Aici ai gresit unghiul trebuiai sa il iai din jos si nu de la mijloc si stiu ca de la mijloc arata infinitul in spatiu dar chestia aia apare ca o bara simpla si daca nu as tema nu as ti ce exact vrei sa exprimi prin acel lucru ce pare taiat din ambele parti .
Teru
E geniala poza ta, dar ( de c e trebuie sa existe un dar 39) calitatea pozei tale lasa de dorit si tine minte ca calitatea face jumatate de lucru ca poza sa fie reusita10. Imi place ideea de a exprima infinitul in timp si culorile sunt dragute.Ai gresit putin la unghiul trebuia putin de mai sus sa iei.

Si votul merge catre calitate desi nu e originala ideea, Sayuuki10
[Imagine: aaaakip.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)