Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Duel: Ich vs Aiumy

Imi doresc sa fiu in stare a fi mai coerenta, dar cum asta nu e posibil pentru mine la ora asta, o sa fiu rapida ca sa nu spun tampenii.

Ich, eram absolut SIGURA ca tu o sa ii dai alt inteles "dansului". Este atat de tipic tie... Si cum am citit inceputul, cu razboi si tovarasi, am stiut ca o sa fie... Altceva. Am cate ceva de obiectat, though...
In primul rand, ai foarte multe greseli de gramatica; scrii verbele la trecut, perfect panameastiedecare cu doi de "i", si ma zgarie pe retina chestia asta ("simtii" =/= "simti", "inghitii" si altele). Apoi ar fi o chestie la care ti-as scadea enorm daca ar fi dupa mine.
Citat:Nu te pot invinui dar, - replica ei - plangea. Tremura din toate madularele... - intervine naratorul -
Nu, nu, nu! Nu poti sa scrii asa. Nu pui alineate in dialog, asa cum ai pus tu, pentru ca nu se mai intelege nimic. Apoi, nu desparti replica personajului de interventia naratorului printr-o virgula, pentru ca, din nou, nu mai stii cine ce spune... E complet gresit.
Si mai e o chestie care mi-a ridicat niste semne de intrebare... Daca sunt romani, de ce naiba ii cheama Alexander si Joe/Marc? Just saying...
In rest, mi-a placut enorm. Ideea este foarte tare, iar pentru felul in care ai exprimat-o nu am nimic de obiectat. Doar sa ai grija mai mare la gramatica and stuff.

Ayumi... Nu o sa ma urasti toata viata ta daca iti spun ca am avut un zambet tamp pe mutra tot timpul in care am citit povestea ta, nu? La un moment dat chiar m-a bufnit rasul...
Povestea ta a fost foarte complexa, si s-a desfasurat pe mai multe planuri decat cea a lui Ich. Vad ca nu ati avut limita de pagini... AI GRABIT ACTIUNEA INGROZITOOOR! Acum e in sala, in secunda urmatoare e lovita de masina... Ai relatat totul ca si cum i-ai explica unei persoane de ce e cerul albastru. Si mie nu imi place chestia asta.
Ai pus atat de multe elemente ale dansului (allegro, andagio, pana mea) incat ma enervasem la un moment dat. E lucrare literara, nu teorie a dansului... Inteleg ca ai vrut sa respecti tema, dar nu asa.
Povestea e de-a dreptul banala. Si cliseica... Finalul mi s-a cuibarit ciudat in creier - in sensul ca, din nou, in trei randuri au si fost la concurs, au si castigat premiul I (wow, de ce nu ma mir?), se si iubesc pentru toata viata.
Dar iti apreciez ideile... Si drama in sine. Doar ca ai cam exagerat.

Votul meu merge la Ich. Nuff said.

Na, ca pana la urma tot detaliat e postul asta...
[Imagine: trexwalkn.gif]

Răspunsuri în acest subiect
Duel: Ich vs Aiumy - de Aiumy - 02-09-2010, 02:36 AM
RE: Duel: Ich vs Aiumy - de Ich. - 06-09-2010, 12:13 AM
RE: Duel: Ich vs Aiumy - de Yaoi Queen - 10-09-2010, 11:09 PM
RE: Duel: Ich vs Aiumy - de Lloyd - 11-09-2010, 12:45 AM
RE: Duel: Ich vs Aiumy - de Serqet - 11-09-2010, 03:17 AM
RE: Duel: Ich vs Aiumy - de Kashim - 11-09-2010, 12:13 PM
RE: Duel: Ich vs Aiumy - de Paradox - 11-09-2010, 12:40 PM
RE: Duel: Ich vs Aiumy - de Teh - 11-09-2010, 02:21 PM
RE: Duel: Ich vs Aiumy - de MikeM - 11-09-2010, 04:19 PM
RE: Duel: Ich vs Aiumy - de Lucifer - 12-09-2010, 05:08 PM