Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Duel. ♥CoPiL iNoCeNt♥. vs that_little_crazy

#1
Tema: Oricare vrem noi.
Participanti: Snowy. si that_little_crazy
Timp de postarea lucrarii: 13.noiembrie.2010 [ la orice ora 21 ]
Timp pentru votare: pana pe 16.noiembrie.2010. [ asa am decis ^^ ]

Multumim. ;; )


EDIT :

Pe culmile dragostei

Ne aflam aici, faţă în faţă, parcă dorind ceva mai mult decât surprindem prin privit. Înainte de a mă aşeza la masă, mi-a luat mâna şi a sărutat-o cu buzele sale cărnoase şi calde. M-a privit de sus până jos şi mi-a spus că sunt încântătoare în această seară. Am o presimţire legată de această cină. Vreau să cred că va fi foarte romantică, poate cea mai romantică de până acum. Nu vreau să fiu dezamăgită, de mine sau de el sau de noi, nu ştiu care dintre aceste forme sună mai bine, cert este că îmi plac toate. Simt ceva straniu.... un sentiment pe care nu îl cunosc. E prima dată când " facem cunoştinţă " şi chiar îmi place. Inima îmi bate mai tare, palmele îmi transpiră, sunt foarte emoţionată şi nerăbdătoare. Poate nu ar trebui să fiu aşa, dar nu mă pot controla şi se pare că nici el, după felul în care mă priveşte. Sigur vrea să mă atingă sau să mă ia în braţe. A luat uşor paharul şi a degustat vinul care exercita o presiune asupra pereţilor acestuia. A spus că este foarte dulce şi mi-a garantat că nu voi regreta dacă iau şi eu o gură. Şi aşa a fost. După ce am mâncat în completă linişte, m-a luat de mână şi m-a condus spre camera lui. Este aşa de elegant şi de rafinat, un adevărat cavaler. Am păşit uşor în prima cameră, dormitorul lui presupun, era extrem de spatiosa, iar patul era mare şi confortabil. A aprins câteva lumânări, ce emanau un miros plăcut de lavandă. Mi-a întins un trandafir, roşu, arzător exact ca iubirea lui pentru mine.
Nu am idee când s-a întâmplat, dar deja eram dezbrăcaţi. Ne arătam trupurile frumoase şi zvelte unul altuia şi zâmbeam. Nu aş putea spune o părere exactă despre acesta, asta pentru că nu îmi pot găsi cuvintele potrivite. Nu am mai văzut aşa ceva înainte şi mă bucur că este pentru prima dată cu iubitul meu, Ştefan. S-a apropiat încet de mine, furişându-se, pentru a nu mă speria. M-a sărutat pe gât uşor. Tot corpul meu s-a cutremurat în acel moment. M-am lăsat pe spate, pe patul acela moale, iar el m-a urmat. S-a aşezat peste mine şi m-a pătruns. Acea pătrundere a fost foarte dureroasă la început, iar apoi mult mai plăcută. Ceea ce conta cel mai mult, era că eu eram a lui şi el al meu. Aparţinem unul altuia şi aşa va fi pentru totdeauna. După ce s-a terminat tot " balamucul ", mi-am pus capul pe pieptul lui şi i-am şoptit:
- Åžtefan, te iubesc !
- Şi eu te iubesc, scumpetea mea. Ella tu eşti totul pentru mine. Vrei să fii soţia mea ?
La auzul acelor vorbe eram parcă pe altă planetă. Nu puteam crede că acest lucru se întâmplă cu adevărat. I-am spus da, aproape ţipând şi apoi un somn profund m-a cuprins din toate încheieturile.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]



Răspunsuri în acest subiect
Duel. ♥CoPiL iNoCeNt♥. vs that_little_crazy - de SnowFlake. - 12-11-2010, 11:15 PM
RE: Duel. Snowy vs that_little_crazy - de Me_Samy - 13-11-2010, 02:25 PM
RE: Duel. Snowy vs that_little_crazy - de KarinaD - 13-11-2010, 02:51 PM
RE: Duel. Snowy vs that_little_crazy - de Abbeh. - 13-11-2010, 05:34 PM
RE: Duel. Snowy vs that_little_crazy - de Aerith - 13-11-2010, 06:23 PM
RE: Duel. Snowy vs that_little_crazy - de Mdn. - 13-11-2010, 08:43 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)