Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Duel. ♥CoPiL iNoCeNt♥. vs that_little_crazy

#1
Tema: Oricare vrem noi.
Participanti: Snowy. si that_little_crazy
Timp de postarea lucrarii: 13.noiembrie.2010 [ la orice ora 21 ]
Timp pentru votare: pana pe 16.noiembrie.2010. [ asa am decis ^^ ]

Multumim. ;; )


EDIT :

Pe culmile dragostei

Ne aflam aici, faţă în faţă, parcă dorind ceva mai mult decât surprindem prin privit. Înainte de a mă aşeza la masă, mi-a luat mâna şi a sărutat-o cu buzele sale cărnoase şi calde. M-a privit de sus până jos şi mi-a spus că sunt încântătoare în această seară. Am o presimţire legată de această cină. Vreau să cred că va fi foarte romantică, poate cea mai romantică de până acum. Nu vreau să fiu dezamăgită, de mine sau de el sau de noi, nu ştiu care dintre aceste forme sună mai bine, cert este că îmi plac toate. Simt ceva straniu.... un sentiment pe care nu îl cunosc. E prima dată când " facem cunoştinţă " şi chiar îmi place. Inima îmi bate mai tare, palmele îmi transpiră, sunt foarte emoţionată şi nerăbdătoare. Poate nu ar trebui să fiu aşa, dar nu mă pot controla şi se pare că nici el, după felul în care mă priveşte. Sigur vrea să mă atingă sau să mă ia în braţe. A luat uşor paharul şi a degustat vinul care exercita o presiune asupra pereţilor acestuia. A spus că este foarte dulce şi mi-a garantat că nu voi regreta dacă iau şi eu o gură. Şi aşa a fost. După ce am mâncat în completă linişte, m-a luat de mână şi m-a condus spre camera lui. Este aşa de elegant şi de rafinat, un adevărat cavaler. Am păşit uşor în prima cameră, dormitorul lui presupun, era extrem de spatiosa, iar patul era mare şi confortabil. A aprins câteva lumânări, ce emanau un miros plăcut de lavandă. Mi-a întins un trandafir, roşu, arzător exact ca iubirea lui pentru mine.
Nu am idee când s-a întâmplat, dar deja eram dezbrăcaţi. Ne arătam trupurile frumoase şi zvelte unul altuia şi zâmbeam. Nu aş putea spune o părere exactă despre acesta, asta pentru că nu îmi pot găsi cuvintele potrivite. Nu am mai văzut aşa ceva înainte şi mă bucur că este pentru prima dată cu iubitul meu, Ştefan. S-a apropiat încet de mine, furişându-se, pentru a nu mă speria. M-a sărutat pe gât uşor. Tot corpul meu s-a cutremurat în acel moment. M-am lăsat pe spate, pe patul acela moale, iar el m-a urmat. S-a aşezat peste mine şi m-a pătruns. Acea pătrundere a fost foarte dureroasă la început, iar apoi mult mai plăcută. Ceea ce conta cel mai mult, era că eu eram a lui şi el al meu. Aparţinem unul altuia şi aşa va fi pentru totdeauna. După ce s-a terminat tot " balamucul ", mi-am pus capul pe pieptul lui şi i-am şoptit:
- Åžtefan, te iubesc !
- Şi eu te iubesc, scumpetea mea. Ella tu eşti totul pentru mine. Vrei să fii soţia mea ?
La auzul acelor vorbe eram parcă pe altă planetă. Nu puteam crede că acest lucru se întâmplă cu adevărat. I-am spus da, aproape ţipând şi apoi un somn profund m-a cuprins din toate încheieturile.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#2
Nesabuire


Era o zi de toamna. Scoala incepuse de ceva vreme, iar afara era foarte frumos, dar totul avea sa se schimbe intr-o clipa de neatentie.
Povestea ne duce intr-o zi de marti. O fata Andreea, de clasa a VII- a iesise in pauza cu prietenele ei. Purta uniforma: sacoul, camasa si o pereche de pantaloni negri. Langa masina profesorului de tehnologie era o zarva foarte mare.
- Hai sa vedem si noi ce se intampla. sugera Elena.
S-au indreptat spre masina bleomarin, care avea agata de oglinda retrovizoare paie si o floare in spatiul pentru cheie, plus ca era ornata cu marcar albastru si verde. Dupa ce s-au amuzat, a venit profesorul de tehnoligie si i-a imprastiat, Andreea s-a indreptat spre scari. Unul dintre colegii ei incepu sa sara in sus si intr-o fractiune de secunda o lovi cu cotul in arcada.
- Au, tu ai creier?
- Imi pare rau! Ma ierti?
Fata indruga ceva numai pentru ea si pleca in clasa. Arcada ii zvacnea de durere. Cand ajunse in clasa, toti o asaltara cu intrebari. Ea raspunse doar o singura data: a lovit-o Alex. In ultima ora a stat cu mana numai la frunte sperand ca durerea sa inceteze, dar se tot amplifica. In sfarsit cand se sunase, pleca acasa cu autobuzul. Acasa nu spuse despre ce se petrecuse, ci se culca si adormi imediat.
A doua zi, era singura acasa, asa ca se duse la oglinda sa se studieze. Avea arcada usor umflata si o durea cand o atingea. Nu baga in seama acest lucru si pleca la scoala. Acea zi se desfasura normal, dar cand ajunse acasa o durea capul ingrozitor.
Zilele au trecut, iar starea fetei se inrautatea. In saptamana ce a urmat ii era tot mai greu sa isi ascunda durerea fata de familia sa. Intr-o zi cand apoape plagea de durere, i-a spus parintilor ei. Acestia fiind ingrijorati bineinteles ca toti parintii, au dus-o imediat la un medic si la un tomograf. Cand rezultatele au venit, parintii ei au incremenit, mama ei incepand sa planga in cabinetul medicului. Andreea fiind pe hol nu auzea decat suspinele intrerupte ale mamei ei.
Parintii sai i-au spus si Andreei verdictul, considerand ca era destul de mare pentru a accepta acel lucru. Avea o tumoare iremediabila si mai avea de trait maxim o luna. Fata primi cu calm vestea, doar doua lacrimi se prelinsera pe pielea ei alba.
A doua zi se duse la scoala, dar fara ghiozdan cu multe dulciuri pentru a-si lua ramas bun de la prieteni si profesori. Cand au vazut-o au crezut ca este o gluma, ca avea ghiozdanul la cineva. Dar se duse la grupul ei de prietene si le spuse ca avea sa moara. La inceput nimeni nu crezuse, bineinteles cum ai putea crede ca o sa vina o fata la tine sa iti spuna ca moare peste cateva saptamani. Dar cand fata se duse la diriginta lor, treaba deveni serioasa si cateva fete incepura sa planga. Toti profesorii regretau ca or sa piarda cel mai bun elev al clasei a VII- a pe care l-au avut vreodata. Cand termina pleca acasa si isi facut bagajul si pleca la spital.
Parintii fetei au dat in judecata parintii lui Alexandru, iar dupa o saptamana se infatisau pentru prima data in fata curtii supreme.
Procesul incepuse, iar pe la jumatatea lui, mama Andreei primi un apel de la medicul fetei sa o instiinteze ca fata muri. In acel moment au luat la cunostinta si rudele si prietenii fetei. Afara incepu sa ploua, semn ca ingerii plangeau dupa un altul.
Dupa ce fata a fost ingropata, Alex a primit pedeapsa maxima pentru minori si o amenda usturatoare, mult peste bugetul familiei lui. Tatal ei s-a spanzurat nemai suportand durerea, iar mama acestea la o luna dupa sotul ei , de atac de cord. Astfel a fost distrusa o familie printr-un fapt nesabuit.
Samy fu` a`ci!

~Marele meu fratior mai mic: Stefuu~ :smart:
`Mica mea surioara mai mare: Wanna` :bv:
*Sora mea geamana: Me_Amy* :love:

#3
Hm... Am citit amandoua lucrarile si pot spune ca sunt dragute. Deci sa nu o mai lungesc sa spun ce am de spus:
Prima lucrare: E destul de draguta, nu perfecta. Nu prea am simtit acea emotie cand am citit-o, greseli de tastare nu am vazut, dar nici nu m-am uitat dupa ele. Pot spune ca descrierea e buna, dar mai ai de lucrat ceva la ea. Actiunea mi s-a parut putin cam grabita, si cred ca ai scris niste lucruri, care dupa mine, nu au ce cauta acolo.
A doua lucrare: Din start nu mi-a placut. Introducerea e prea...banala, sper ca nu te superi dar asta cred. Si la tine e draguta , dar mai ai ceva de lucrat pana sa fie perfecta. Timpul le rezolva pe toate. La sfarsit m-a impresionat putin, nu prea mult.
Deci mi-e cam greu sa aleg, niciuna dintre cele doua lucrari nu mi-a ajuns la inima. Dar fie, priima lucrare are votul meu 3
Felicitari si sper ca nu v-am suparat. Aveti talent, nu va lasati!
[Imagine: Hm757.png]





#4
Consider c-a fost un beneficiu pentru voi amândouă c-aţi avut tema la alegere, deşi trebuie să recunosc din start că nici una dintre aceste lucrări nu a fost frapantă.
Am să spun câte ceva despre fiecare lucrare, dar aşa, în mare.

Prima lucrare: "Ne aflam aici, faţă în faţă, parcă dorind ceva mai mult decât surprindem prin privit." - e ciudată exprimea (ce este cu bold), dar dacă voiai să te exprimi aşa puteai spune "...parcă dorind ceva mai mult decât suprindem din priviri." or smth.
Sincer, acţiunea a fost puţin cam grăbită, aş fi vrut să exprimi mai mult sentiment, să mă impresionezi cu lucrarea ta... tu n-ai prea făcut-o.
Ai un punct în plus pentru că ai scris cu diacritice, chiar apreciez. Ai descris destul de bine, rău îmi pare c-ai grăbit acţiunea, ar fi ieşit ceva frumos.

A doua lucrare: Dacă prima lucrare nu m-a încântat, a ta aş putea spune că nu mi-a plăcut. Ideea în general ar fi fost bună, dacă ai fi ştiut s-o dezvolţi. Eu una nu am simţit niciun sentiment, ştiu că mama tipei plângea şi atât, dar pe mine nici măcar nu m-a mişcat, darămite să-mi dea şi lacrimile. Acţiunea a fost grăbită şi descrierea ... prea puţină.

Mă opresc aici şi da, ştiu că este un comentariu sumar dar nu am dispoziţia necesară să mă lungesc acum.

Votul meu se duce la ♥CoPiL iNoCeNt♥ . Felicitări ambelor participante pentru duel.

#5
Poate ca este ciudat votul meu dar asta cred si simt cu adevarat.
Prima lucrare: Tinand cont ca este o poveste de dragoste cred c-ai cam gresit romantismul. Ai spus ca Stefan este un cavaler ca el este romantic dar nu am observat asta. Mai bine nu spuneai asta decat sa para sec. Iar dialogul de la sfarsit nu avea rost, mai bine spuneai ca si-au declarat dragoste si puneai dialogul la intrebarea de casatorie.
Noua:6 ( imi cer scuze)
A doua lucrare: Dialogul a fost cam lung si cu o tenta seaca dar mi-a placut totusi imbierea lor. Mie mi-a placut tristetea , nu sunt o mare fana a dragostei doar daca ea este cu daevarat romantica si se misca lent nu grabita ca la prima lucrare ( fara suparare).
Nota 7 ( fara suparare)
Eu ii dau votul celei de a doua lucrare deoarece sunt mare fana horror si de momente triste.
888 MI-au placut amandoua dar cum am spus imi plac mai mult dramele8:X8

#6
Uhm:
Prima lucrare: Ah, ce adevarat 21. E super, situ ce simti, am trecut si eu prin asta, dar o sa treaca, da? Asa, revenind, chiar imi place lucrarea. Greseli nu am vazut sa fie 39 . Totul are un inceput si un sfarsit 4.
A doua Lucrare: Uhm... E ok, emotionant. Am gasit o greseala ''nemai'' -> ''ne mai''. Destul de placuta si ideea asta, doar ca 39 nu-mi prea place. Scuze !! Sper sa nu te superi.

Asa cum ziceam, votul meu merge la Snowy :3 . Bafta si bravo ambelor concurente :3 .
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

#7
Bun. Ma grabesc , asa ca nu voi da un comment kilometric.

Prima lucrare: Ah , mi-a placut , a fost cat de cat buna. Dar ar fi fost si mai bine daca nu grabeai actiunea. Imi place modul tau de a descrie si asta - i un punct in plus + ca ai folosit si diacritice. Ma rog , ar fi iesit ceva mult mai frumos daca nu grabeai actiunea.

A doua lucrare: Nu mi-a placut. Inceputul e fumat rau de tot. Am citit-o si nu am simtit absolut nimic + ca ai grabit actiunea , iar descrierea a fost cam putina. Ai vrut tu sa iasa ceva dramatic , dar nu ti-a reusit.

En fin , votul meu merge la ♥CoPiL iNoCeNt♥ . Felicitari ambelor concurente.

punct.

#8
Ei bine. Timpul s-a scurs. Astazi era ultima zi de votare, si dupa cum nimeni nu a mai trecut pe aici, le voi numara.
Sa vedem : ♥CoPiL iNoCeNt♥ - > 4 voturi. [ Multumesc: Ayano, Abbeh.,Colours si Madalina pentru voturi pupic ].
That little crazy - > un vot [ Andreea, eu cred ca ea iti multumeste pentru votul pe care i l-ai dat].
In concluzie declar: Duel Terminat si eu am castigat 5.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#9
Multumesc, Andreea 15. Si nu este adevarat, nu se poate spune ca eu am nu stiu cate experienta. La scris, dupa parerea mea, sunt praf T.T", deseori, mai ales atunci cand nu am inspiratie, iar cand am nu o folosesc cum trebuieee XDD. Deci nu stiu cum de am castigat, ti-am spus ca ma asteptam sa castigi tu. Multumesc din nou, girls ! hug

Acest duel poate fi inchis.Multumesc.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)