Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Du-te la carnaval...

#1
Anw. Şi uite câteva fotografii de-ale mele. ^y^

aw, love...
whah, flowers!

Sfaturi, critici, păreri, le aştept cu mare drag! XDDD
Un om inteligent se imbata ori de cate ori este obligat sa-si petreaca timpul alaturi de prosti.

#2
Bunahug. M-am gandit sa trec si eu pe aici, deci iata-ma4.
Prima poza
Ideea e frumoasa, o panorama a unui oras. Poza e putin neclara, nu stiu ce aparat folosesti. Cred ca ai editat-o pentru ca acele culori imi par putin arse, deranjeaza ochiul. Reflexia blocurilor face toata poza, e cu adevarat interesanta, la fel ca unghiul din care a fost facuta.

A doua poza
E probabil facuta cu optiunea Macro. Imi place ca petalele par catifelate, e un efect frumos. Si centrul a iesit foarte bine, fiind partea focalizata a iesit clar. Blurul a picat perfect, desi pare putin fortat, nu stiu daca e editata sau nu. In concluzie, e o poza frumoasa, poate ar fi mers ceva mai multa lumina.

In concluzie, pentru inceput e foarte bine si astept sa vad ce poze mai facipupic.
[Imagine: I_Support_Imagination_stamp_by_c3ph31d.gif] [Imagine: 695027nqwnxm77i3.gif][Imagine: Stamp___Not_Feminine_by_foxlee.png]
[Imagine: tumblr_m8qx755uMl1r49gcn.gif]

#3
Și eu pe aici, anw, bun început.
Prima fotografie îmi place la neebunie, mor pe cei care au ocazia să facă astfel de fotografii, eu când am ocazia ori nu am apratul, ori nu am ocazia ._.
Culorile mi se par geniale și panorama orașului a ieșit superb, mai ales acea reflecție. Miss M. eu nu văd culori arse care deranjează ochiul, sau cel puțin așa văd eu, mie mi se pare că și culorile fac toată poza o.o.
A doua fotografie, eh, mi se pare banală, de idee la ea nu discut că nu prea există. Este un macro reușit cu o floare mov, dar mai mult de atât eu nu prea văd nimic. Puteai un alt unghi, poate și alte retușări și cred că ar fi fost mai bine, dar este ochei și așa, cum am mai spus.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#4
Helau, dear.
Deci, pot sa spun ca ador claritatea acestor fotografii. Aparatul folosit este unul foarte bun, aw, cat as vrea si eu unul : )).
Nu ma pricep in arta fotografiei, deci sa nu te astepti de la critici din partea mea o.o Mi-e mi-au placut cele doua poze foarte mult si nu cred ca s-ar gasi cine stie ce defecte.\

Prima fotografie: Genious ! Imi place ideea pe care ai vrut sa o surprinzi. Nu am mai vazut o astfel de fotografie pana acum pe aici, deci te felicit pentru imaginatie : )). Intotdeauna mi-au placut fotografiile cu orase, fiind innebunita dupa cladirile mari si chestii de genul. Panorama orasului mi se pare pur si simplu superba. Si reflexia aceea din apa ma atrage super mult xD. Ehe, nu stiu daca ai editat-o, mi-e mi se pare putin editata, dar pe mine una nu ma deranjeaza o.o I really love it ! Culorile sunt geniale si par asa...jucause.

A doua fotografie: Ehe, ai surprins ceva simplu, dar ai reusit sa transformi din banal in ceva foarte, foarte placut. Nu prea ma dau eu in vant dupa fotografii cu flori, deoarece sunt atat de des intalnite, insa aceasta poza chiar imi place. Imi place claritatea ei ! Petalele acelea par atat de catifelate, so cute. Imi place cum ai surprins floarea. Unghiul joaca un rol important atunci cand vrei sa fotografiezi flori, din punctul meu de vedere, iar acest unghi imi place foarte mult. E frumoasa ideea de a suprinde doar jumatate din floare, si acolo in spate, fundalul sa se vada neclar. Adica, se vede clar ce ai vrut tu sa surprinzi acolo si ti-a iesit. Culorile sunt la fel de geniale si aici ! So, o fotografie foarte reusita.

Pai, cam atat am avut de spus. Astept si alte poze, chiar te pricepi. Succes in continuare si spor la fotografiat.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)