23-04-2011, 02:14 PM
Saya e o prietenă bună, defapt foarte bună. Nu pot să cred cât de mult m-am ataşat de ea în ultimul timp. Simţeam că după întâlnirea asta, nimic nu va mai fi la fel. Mi-am îndreptat privirea spre Legolas care avea pe chip o expresie impasibilă, aproape de nepăsare.
- Ce a fost asta? Cine e asta? a ţipat el nervos.
S-a ridicat de pe pat şi înainta spre mine. Am început să merg cu spatele până m-am lovit de perete. Sunt destul de bărbat pentru a face faţă situaţiei, sau aşa cred.
- E fostă mea iubită, dar crede-mă nu ştiu cum a ajuns aici. După expresia feţei Saya ar trebui să ştie.
- Pleacă acum! Sau te voi lovi.
M-am uitat la el foarte urât, dar am făcut întocmai cum mi-a spus. Îl credeam în stare să mă lovească şi nu-l condamn.
Am ieşit pe uşă, defapt prin locul în care ar fi trebuit să fie uşa, dar cineva a dărâmat-o şi am început să fug după fete.
- Saya, Renee! Aşteptaţi-mă!
Occ: •Balonaşeee.•
- Ce a fost asta? Cine e asta? a ţipat el nervos.
S-a ridicat de pe pat şi înainta spre mine. Am început să merg cu spatele până m-am lovit de perete. Sunt destul de bărbat pentru a face faţă situaţiei, sau aşa cred.
- E fostă mea iubită, dar crede-mă nu ştiu cum a ajuns aici. După expresia feţei Saya ar trebui să ştie.
- Pleacă acum! Sau te voi lovi.
M-am uitat la el foarte urât, dar am făcut întocmai cum mi-a spus. Îl credeam în stare să mă lovească şi nu-l condamn.
Am ieşit pe uşă, defapt prin locul în care ar fi trebuit să fie uşa, dar cineva a dărâmat-o şi am început să fug după fete.
- Saya, Renee! Aşteptaţi-mă!
Occ: •Balonaşeee.•
[center][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center][/center]