21-12-2010, 01:30 PM
Primaaa XD Staţi să citesc tot, apoi si comentez *smile*
Dau edit imediat ;))
Edit, edit, edit xD
Prima dată, `elău !
Mi-a plăcut acest capitol foarte mult, mai în plus ultima replică a lui Damon. Hăh, ştiam eu ! Cu acţiunea pe care o aveţi mă faceţi să-mi pun atâtea întrebari legate de cei doi. În orice caz, ai avut descriere foarte bună, iar micul dialog nu a fost deloc sec.
Acum, let`s talk about Damon, yup ? Ok! În primu` rand îmi pare rău de el, de ceee o să-i die Myrei frate ? Dacă ne gândim binişor, cum o să mai poată fi împreună ? Dar nu-i nimic, place şi aşa. *sweet smile* Capitolul a fost cam scurt, dar nu`i nimic, e bine toootuşi, dar data viitoare să fie puţin mai mărişor :].
Cam atât am avut de zis, spor la scris şi multă imaginaţie în continuare !
Cee Ya !
Dau edit imediat ;))
Edit, edit, edit xD
Prima dată, `elău !
Mi-a plăcut acest capitol foarte mult, mai în plus ultima replică a lui Damon. Hăh, ştiam eu ! Cu acţiunea pe care o aveţi mă faceţi să-mi pun atâtea întrebari legate de cei doi. În orice caz, ai avut descriere foarte bună, iar micul dialog nu a fost deloc sec.
Acum, let`s talk about Damon, yup ? Ok! În primu` rand îmi pare rău de el, de ceee o să-i die Myrei frate ? Dacă ne gândim binişor, cum o să mai poată fi împreună ? Dar nu-i nimic, place şi aşa. *sweet smile* Capitolul a fost cam scurt, dar nu`i nimic, e bine toootuşi, dar data viitoare să fie puţin mai mărişor :].
Cam atât am avut de zis, spor la scris şi multă imaginaţie în continuare !
Cee Ya !
Enough for me ...
The past is history.
The future is a mystery.
And the time we have now is a gift, that's why we call it "the present."
The future is a mystery.
And the time we have now is a gift, that's why we call it "the present."
He`s cute <3 !