29-06-2012, 08:00 AM
Vad ca nimeni nu a trecut pe aici, such a shame, esti foarte talentata, desi mai ai de lucrat in unele parti. La ochi, nu vad ce e cu spranceana aia, daca este o spranceana, pentru ca daca ai pus acea linie ca sa dai impresia ca ochiul e pe jumatate inchis, nu ti-a iesit. Iar daca e o spranceana, e prea aproape de ochi, si trebuie hasurata cu umbre si cu tot, nu doar o linie. Oh, si glanda lacrimara e mult prea mare.
Cea cu fluturele imi place cum ti-a iesit, desi nu vad care e ideea in a dezmembra saraca (,) creatura? Anw, imi place combinatia dintre galben si negru.
Portretul e chiar reusit, imi place cum ai colorat-o in mare parte, doar ca la umeri, unul e mai sus si altul mai jos si arata ciudat.
La manastire am ramas oau, probabil pentru ca eu nu ma pricep la cladiri
, dar nu conteaza,a iesit foarte frumos, ma intreb cum ar arata si cu umbre peste tot.
The mockingjay (am dat c/p, what the... ce nume) e printre preferatele mele, ai pus umbrele atat de frumos si atent, se vede ca e muncit. D:
Floarea e a doua preferata a mea, ai pus culorile si umbrele foarte atent, precum si detaliile, asta o face atat de reusita.
bafta in continuare. D:

Cea cu fluturele imi place cum ti-a iesit, desi nu vad care e ideea in a dezmembra saraca (,) creatura? Anw, imi place combinatia dintre galben si negru.
Portretul e chiar reusit, imi place cum ai colorat-o in mare parte, doar ca la umeri, unul e mai sus si altul mai jos si arata ciudat.
La manastire am ramas oau, probabil pentru ca eu nu ma pricep la cladiri

The mockingjay (am dat c/p, what the... ce nume) e printre preferatele mele, ai pus umbrele atat de frumos si atent, se vede ca e muncit. D:
Floarea e a doua preferata a mea, ai pus culorile si umbrele foarte atent, precum si detaliile, asta o face atat de reusita.
bafta in continuare. D:
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.