Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragostea pluteste in aer(SasuSaku)

O chestie ca de la user la user, tu daca nu iti apreciezi munca, cum ai pretentia macar sa am eu pretentia sa citesc eu ca user care citesc un fik, cum am pretentia ca tu sa imi scrii capitolul mult asteptat, daca tu nici macar nu ai pretentia de la tine insuti.

Descrierea este destul de iritanta, adica ma seaca pur si simplu. Fa-o mai infloritare mai nush, numai fa ceva cu ea. Este destul de enrvant sa vezi ca cineva scrie un fic, dar pe deasupra atrage atentia cu replici infantile ca :" fikul meu e varza" etc etc, deci chiar nu ma intereseaza lucrul asta. Atata timp cat tu nu iti apreciezi munca, pe mine nu ma intereseaza. Am vazut fraza asta si mi-a pierit cheful de citit. Nu sunt nebuna si indragostita dupa fikul tau, dar nici chiar.

Naratiunea idem descriere, dialog nu prea e bun.
Bai fratilor tre sa repet din nou, adica punctele alea de suspensie va omoara pe voi, daia le puneti sau ce? Pui o data nu de o mie de ori, arata ca naiba estetica cu punctele alea ale voastre. Sunt extrem de insetetice si se vad ca ...nush ceva urat. >_>

Cum am zis, munceste, dar nu ne mai luati cu replici "fiku meu e varza", draga mea nimeni nu s-a plans cand a trebuit sa accepte ca are un fik de 1, dar macar a muncit si a ajuns sa scrie povesti lungi si frumoase.
prin munca faci orice, trebuie doar sa vrei si o sa perseverezi. Nu ne mai luat cu replici din aceastea, se vede ca vreti atentie. >__<
God.

gambatte
-

Răspunsuri în acest subiect
RE: Dragostea pluteste in aer(SasuSaku) - de anutza_sweetangel - 10-04-2009, 10:45 PM
RE: Dragostea pluteste in aer(SasuSaku) - de Isis-Zeita iubirii - 10-04-2009, 11:16 PM
RE: Dragostea pluteste in aer(SasuSaku) - de deborah-chan - 11-04-2009, 08:22 AM
RE: Dragostea pluteste in aer(SasuSaku) - de hell_girl - 11-04-2009, 12:44 PM
RE: Dragostea pluteste in aer(SasuSaku) - de Crynu. xD - 17-04-2009, 03:24 PM
RE: Dragostea pluteste in aer(SasuSaku) - de Nya. - 17-04-2009, 07:03 PM
RE: Dragostea pluteste in aer(SasuSaku) - de Flash - 20-04-2009, 12:11 AM
RE: Dragostea pluteste in aer(SasuSaku) - de Crynu. xD - 20-04-2009, 11:39 AM
RE: Dragostea pluteste in aer(SasuSaku) - de Isis-Zeita iubirii - 21-04-2009, 08:02 PM
RE: Dragostea pluteste in aer(SasuSaku) - de †♥ ⓓⓐⓡ ๔คгкภєรร ⓓⓐⓡ♥ † - 21-04-2009, 10:29 PM
RE: Dragostea pluteste in aer(SasuSaku) - de Crynu. xD - 21-04-2009, 10:35 PM
RE: Dragostea pluteste in aer(SasuSaku) - de mika - 05-05-2009, 06:11 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dragostea Doare[SasuSaku Fic] Alexiis 3 5.060 08-07-2010, 04:25 PM
Ultimul răspuns: Elena.

Utilizatori care citesc acest subiect:
7 Vizitator(i)