Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragostea pluteste in aer(SasuSaku)

am venit si cu continuarea....nu cred ca e bun....mai degraba e varza...

O zi pasionala

A venit dimineata in satul Konoha.Razele soarelui a invaluit tot tinutul.In casa unde locuiau Sasuke si Sakura este o liniste nedescrisa.In camera rozaliei un firicel de lumina s-a strecurat printre perdeaua rozalie.Aceasta fu deranjata de soare asa ca se trezi.Se dadu jos din pat si se indrepta spre baie pentru as face siesta de dimineata.Apoi se imbraca cu o pereche de pantaloni scurti albi,un tricou alb mulat pe corp si o pereche de sandale albe cu mici pietricele.In camera unde dormea Sasuke se pare ca nu au ajuns razele soarelui.Intr-un timp telefonul lui Sasuke suna.Acesta se trezi si raspunse la telefon.
-Alo?
-Neata Sasuke.Nu te-ai trezit inca?Vroiam sa vin la tine sa te trezesc eu dar…
-Si de ce n-ai venit?intreba Sasuke provocator.Iti era frica?
-No de cue as-mi fie frica?Daca vrei pot sa vin acum.Dar imbracate,sa nu te gasesc…
-Da,dar esti cubit is vitiate mea sortie is pot as stay cum Vera imbracat.Nu?
-Ba da…asa e.Hai ca vin acum.
Rozalia se duse in camera de alaturi unde era Sasuke.Intra inauntru si il vazu pe brunet ca zambeste.In clipa urmatoare brunetul se ridica din pat si o lua in brate.Acesta ii spune ceva la ureche dupa care Sakura zambeste.
-Stii Sasuke…darn u mai apuca sa-si continue propozitia deoarece buzele ei au fost captate intr-un saut plin de pasiune si sinceritate din partea lui Sasuke.Acesta se indrepta impreuna cu Sakura spre pat.O aseza incet dupa care se aseza si el peste ea.Si-a dat tricoul jos dezvaluind un corp bine lucrat.ROzalia se inrosise.Acesta o vazu asa ca ii spuse san u ii fie teama..II dadu-se tricoul jos.SAsuke ramase uimit.Printre bluzele si tricourile pe care Sakura le purta nu se puteau descoperii sanii.Dar acum…Sasuke ramasese pentru prima data uimit.Nu o mai vazu-se pe Sakura vreodata in lenjerie intima.Peste cateva minute de tacere, acesta a inceput sa continue.Urma-se un sarut plin de pasiune.LImba brunetului se juca in voie cu limba rozaliei.
-Stii Sasuke….crezi ca e bine ce facem?
-Normal….de ce?Tu nu vroiai…
-Aaa…bad a..dar…mie frica.
-Daca vrei ne putem oprii.
-Nu e in ordine…spune aceasta incercand sa-si ascunda teama din privire.Dar Sasuke o cunostea prea bine.
-Sakura,stiu fetele tale asa ca spune-mi sincer.Vrei san e oprim?
-Mmmm…pai Sasuke eu nu vreau sa te supar.
-Nu fii prostuta.Stii ca mie imi place doar sa te vad fericita.Si oricum mai putem astepta.
-Da,ai dreptate.Dar daca vrei poti sa te muti la mine in camera.
-Vorbesti serios?spuse acesta foarte fericit.
-Da,macar atat sa fac pentru tine.Deci…ce zici?
-Normal ca vreau sa mka mut cu tine in camera….si oicum trebuie sa stabilim data nunti i,unde va fii,cine va veni si pe ce data va fi.
-Da,ai dreptate..Dar putem discuta maine?imi este cam somn.este deja 9:56.
-Oau…asa repede a venit seara…mda,ai dreptate.Hai san e culcam.
In cateva minute adormira amandoi gandin-du-se fiecare unul la celalalt.

Răspunsuri în acest subiect
RE: Dragostea pluteste in aer(SasuSaku) - de anutza_sweetangel - 10-04-2009, 10:45 PM
RE: Dragostea pluteste in aer(SasuSaku) - de Isis-Zeita iubirii - 10-04-2009, 11:16 PM
RE: Dragostea pluteste in aer(SasuSaku) - de deborah-chan - 11-04-2009, 08:22 AM
RE: Dragostea pluteste in aer(SasuSaku) - de hell_girl - 11-04-2009, 12:44 PM
RE: Dragostea pluteste in aer(SasuSaku) - de ▌▒ Zยzzααα ▒▌ - 17-04-2009, 03:00 PM
RE: Dragostea pluteste in aer(SasuSaku) - de Crynu. xD - 17-04-2009, 03:24 PM
RE: Dragostea pluteste in aer(SasuSaku) - de Nya. - 17-04-2009, 07:03 PM
RE: Dragostea pluteste in aer(SasuSaku) - de Crynu. xD - 20-04-2009, 11:39 AM
RE: Dragostea pluteste in aer(SasuSaku) - de Isis-Zeita iubirii - 21-04-2009, 08:02 PM
RE: Dragostea pluteste in aer(SasuSaku) - de †♥ ⓓⓐⓡ ๔คгкภєรร ⓓⓐⓡ♥ † - 21-04-2009, 10:29 PM
RE: Dragostea pluteste in aer(SasuSaku) - de Crynu. xD - 21-04-2009, 10:35 PM
RE: Dragostea pluteste in aer(SasuSaku) - de mika - 05-05-2009, 06:11 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dragostea Doare[SasuSaku Fic] Alexiis 3 5.060 08-07-2010, 04:25 PM
Ultimul răspuns: Elena.

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)