Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste rebela

Heya(*.*)

Am revenit p`aci. Ce bine ca ai pus capitolul III, insa bucuria mi-a disparut in mare parte dupa ce am citit.

Mai draga, scuza-mi atitudinea idioata, dar cand ai de gand sa evoluezi? Cand vrei asta, sa ma anunti si pe mine. Ma, eu nu inteleg, ai primt sfaturi/critici cate si mai cate, ti s-a explicat cu lux de amanunte ceea ce-ti lipseste, deci nu inteleg de ce nu-ti schimbi scrisul. Ti s-a explicat tare si raspicat (la figurat vorbind) ceea ce ai nevoie, insa eu nu vad vre`o schimbare. Cei care vad asa ceva sa ma instiinteze.

Poi cum spuneam, capitolul nu a fost un dezastru, insa m-a lasat rece. Descriere ca de obicei nu ai si nu cred ca mai este nevoie sa-ti explic ceea ce vreau la descriere, dar ca sa fiu sigura am sa mentionez asta: vreau exprimarea sentimentelor, descrierea locurilor, lucrurilor etc. (cred ca ai inteles ideea). Naratiunea a fost slabuta. Actiunea, sincera sa fiu, dupa capitolul lui Metal, ma astaptam sa fie plina de mister si suspans, insa mare mi-a fost dezamagirea cand am auzit raspunsul pe care Victoria i l-a dat lui Vlad. Deci, te rog, puteai gasi ceva mult mai bun. Plus ca a fost cam grabita si cam plictisitoare. Dialogul, cum spuneam, speram sa fie mult mai interesant, insa m-ai dezamagit, dar cel putin nu a fost sec.
Am vazut unele expresii banale si care m-au cam zgariat pe creier, sincer. Ar trebui sa gasesti ceva care sa inlocuiasca cuvintele si expresiile alea. Imi cer suze, dar nu o sa le mai mentionez, caci mi-e cam lene, insa cred ca daca vei citi capitolul vei vedea despre ce vorbesc.
Ti-as recomanda sa ti cont de sfaturile mele, caci este spre binele tau si al ficului vostru. Ideea este buna, dar daca vei continua sa scrii in acest fel nu vei face decat sa inrautatesti situatia, si este pacat, caci eu vreau ca acest fic sa continue. Nu trebuie sa te superi pe mine, caci tot ce am mentionat mai sus este spre binele tau, iar asta te va ajuta sa devi mai buna.

Ja ne` si mult noroc, vei avea nevoie:D

Răspunsuri în acest subiect
Dragoste rebela - de who said i have to be normal2 - 21-04-2010, 10:52 PM
RE: Dragoste rebela [MetalxDemon_Girl] - de Nya. - 21-04-2010, 11:18 PM
RE: Dragoste rebela [MetalxDemon_Girl] - de who said i have to be normal2 - 28-04-2010, 11:28 AM
RE: Dragoste rebela [MetalxDemon_Girl] - de Zăpă - 28-04-2010, 08:49 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Viata rebela [+16] aleee 6 4.032 01-07-2010, 01:00 PM
Ultimul răspuns: Ash.
  O Rebela Cu Chip De Sfanta Kiddy 6 5.988 18-09-2008, 10:10 PM
Ultimul răspuns: Kiddy

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)