Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste rebela

Maică Sfântă ! Ce Dumnezeul meu e asta ? Spune`mi că nu e fic. >.< Oh, e ? Scuze am crezut că`i dialog.
Titlul este . . . absolut banal. :| Începutul e de clasa I. În ce clasă eşti, păpuşă ? Nu începi un fic cu ' este / era o zi ' sau ' într`o zi '. Sună oribil. Scri două rânduri şi apoi poc ! dialog. Păi nu e aşa, scumpete. Învaţă să descri şi apoi vino să scrii un fic. xD În general, capitolul de început trebuie să aibă mai multă descriere şi naraţiune. Ceea ce lipseşte la tine.
Naraţiunea e grăbită. Treci prea repede de la o întâmplare la alta. Propoziţiile îţi sunt incoerente. Ori nu eşti obişnuită să corectezi un capitol după ce`l scrii, ori pur şi simplu aşa ai învăţat tu scumpa noastră gramatică. Greşeli de ortografie cât cuprinde. Să nu zici că`i vina Word`ului, că nu`i. :-j Am mai auzit eu scuze din astea.
Descrierea . . . Aratămi`o şi mie. :] Aştept. Stai să o caut. Ah, nu o văd. Poate am orbit. Mai ştii ? Orice e posibil. Nu ai pic de descriere a sentimentelor şi a trăirilor. Nu poţi alcătui o lucrare fără descriere. Chiar şi la naraţiune trebuie să adaugi şi niţică descriere. Încearcă să mai citeşti nişte cărţi.
Scrii într`un mod prea stradal [ în lipsa unui cuvânt mai potrivit ]. Scrii exact cum ţi`ai povesti ţie întâmplările. Nu`i bine. xD Nu foloseşti într`un fic expresii de genu` ' piciorul meu se află între picioarele sale '. Sună aşa de urât. În altă ordine de idei, estetica lasă de dorit rău de tot.
Îmi pare rău dacă am fost rea. Dar vrei s`te perfecţionezi, nu ? Metal, să nu mă dezamăgeşti la next. ^^
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

Răspunsuri în acest subiect
Dragoste rebela - de who said i have to be normal2 - 21-04-2010, 10:52 PM
RE: Dragoste rebela [MetalxDemon_Girl] - de Nya. - 21-04-2010, 11:18 PM
RE: Dragoste rebela [MetalxDemon_Girl] - de who said i have to be normal2 - 28-04-2010, 11:28 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Viata rebela [+16] aleee 6 4.015 01-07-2010, 01:00 PM
Ultimul răspuns: Ash.
  O Rebela Cu Chip De Sfanta Kiddy 6 5.962 18-09-2008, 10:10 PM
Ultimul răspuns: Kiddy

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)