Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste rebela

Heya(*.*)

Un nou fic se pare,si e in colaborare.Interesant:)

Acum sa trecem la fic.Probabil ca este primul tau fic,dar nu te descurci chiar asa de rau,insa nici foarte bine.La descriere nu pot spune ca mi`a placut,avand in vedere ca nu ai descris mai nimic.Incearca sa descrii mai mult sentimentele personajului si chiar si lucrurile,caci am vazut ca ai incercat asta,dar mai mult te bazezi pe descrierea hainelor sale.In mare parte am inteles cate ceva,insa nu sunt lamurita complet,probabil ca este vina mea,caci sunt tare obosita,insa sunt sigura ca dupa cateva capitole voi fi la curent cu totul.Naratiunea nu pot spune ca a fost buna,pentru ca as mintii.Ai legat destul de frumos cuvintele intre ele,dar ai cateva fraze fara sens .Actiunea a fost putin grabita,sau putin cam mult pot spune.Incearca sa o lasi mai moale si sa faci totul cat mai in dealiu,iar atunci totul va fi bine.Cel putin avand in vedere ce am spus despre actiune,nu a fost plictisitoare sau banala,si mi`a facut mare placere sa citesc.Dialogul este atat cat trebuie si nu este sec.Imi place.Greseli de tastare si exprimare am vazut,probabil din cauza emotiilor,nu?Cat despre titlu nu am ce critica,este bun si capitivant,plus ca am o slabiciune pentru cuvantul "dragoste"[:))].Astept nextu`,ca`s tare curioasa cum va evolua povestea si ce se va mai intampla cu Victoria.
Si ca tot veni vorba de Victoria,iti spun sincer ca nu am putut inca sa`mi formez o parerea despre ea,pentru ca nu ai descris`o destul si nu i`am putut intelege personalitatea.Sper ca pe viitor sa faci asta.
Am incercat din rasputeri sa nu fiu dura,avand in vedere ce capitol ai putut face,dar daca o sa se mai repete asta nu o sa mai fiu la fel.
Cam atat cu comentariul.Astept next si repede:X

Ja ne` si multa inspiratie:*

Răspunsuri în acest subiect
Dragoste rebela - de who said i have to be normal2 - 21-04-2010, 10:52 PM
RE: Dragoste rebela [MetalxDemon_Girl] - de Zăpă - 21-04-2010, 11:13 PM
RE: Dragoste rebela [MetalxDemon_Girl] - de Nya. - 21-04-2010, 11:18 PM
RE: Dragoste rebela [MetalxDemon_Girl] - de who said i have to be normal2 - 28-04-2010, 11:28 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Viata rebela [+16] aleee 6 4.015 01-07-2010, 01:00 PM
Ultimul răspuns: Ash.
  O Rebela Cu Chip De Sfanta Kiddy 6 5.962 18-09-2008, 10:10 PM
Ultimul răspuns: Kiddy

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)