Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste pe saturate[+18]

#1
Nu-i prima mea incercare de fic anime ... Dar am zis ca daca tot m-a plesnit inspiratia la ora 2 dimineata merita sa incerc ... :> ...
Am o chestie de zis ... Personajele mai si injura cand se enerveaza...

Disclaimer:Nu detin nici un personaj din manga/anime-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestora.!


Capitolul 1.

Hey guys , eu sunt Sakura , alias Xoxo ... Eu una m-as descrie astfel : Am nousprezece ani si locuiesc in Magdeburg , Germania. Am parul roz -o nuanta mai inchisa de roz-cu cateva suvite colorate,iar ochi mei sunt verzi ca zmaraldele.Sunt rebela de felul meu si fac ce vreau pentru ca parintilor mei nu le pasa ce se intampla cu mine , atata timp cat inca sunt vie.Imi place sa fac multe chestii,cum ar fi sa ma plimb cu rolele si sa stau in ploaie...Cam atat depre mine.
Stateam pe o banca-n parc si asteptam pe cineva,cand aud o voce masculina,destul de cunoscuta mie.
-Hei pustoaic-o.!
Ridic capul si privesc acea persoana.
-Pain.!-strig eu apoi alerg spre el si ma arunc in bratele lui.
-Ce dor mi-a fost de tine.-zise Pain scufundandusi capul in parul meu.
-Si mie de tine.!-zic eu printre lacrimi.!
-Hei nu mai plange ... Sunt aici acum.!-zise tanarul stergandu-mi lacrimile
-Sunt lacrimi de fericire.-zic eu mangaindu-l pe unul dintre obraji.
Ma departez putin ca sa-l vad mai bine , dar nici bine nu apuc sa-l privesc ca se apropie de mine si-mi prinde barbia cu mana dreapta , ridicandu-mi capul in sus.Se uita cateva secunde-n ochi mei apoi imi prinde buzele intr-un sarut pasional,isi baga limba in gura mea,atingand-o usor pe a mea,invintand-o la joaca... Aaah,de cand nu i-am mai simtit buzele alea si atingerile lui blande.Fara sa intrerupa sarutul ma trase mai aproape de el si isi puse mainile pe talia mea,ridicandu-mi putin tricoul.Mana mea stranga era afundata in parul lui negru ca abanosul-se vedea ca e vopsit cu unele suvite satene- iar mana mea dreapta se plimba in voie pe spatele baiatului.
Cand simteam ca ne e lumea mai draga,ne auzim strigati de cineva.Privesc la ce-l care ne striga,apoi tip la el:
-F**** si ***** **** Itachii !!!
-Hei,calmeaza-te Xoxo,am treaba cu Pain , nu cu tine.!Ma scuzati ca v-am intrerupt.!
-Nu te iert asa usor.!-ii zise Pain,dand mana cu Itachi, prieteneste.
-Mda .. Bine ai revenit.!-ii zise Itachi cu un zambet pe fata.
-Danke.!
Vazand ca cei doi nu ma baga-n seama,am facut botic si le-am intors spatele.Pain observand ca m-am suparat,il expediaza pe Itachi acasa si se apropie de mine,luandu-ma in brate pe la spate,soptindu-mi la ureche ca ma iubeste.M-am intors cu fata la el si i-am spus ca si eu,apoi l-am pupat pe obraz.
-Eu trebuie sa plec.!-spun eu cu regret in voce,dar imi revin imediat cand il vad pe acesta ca zambeste.
-Ok ... Dar ne vedem diseara-n club,da.?Vin sa te i-au la doisprezece p.m.,ok.?-ma intreaba el zambindu-mi.!
-Ok.!Bye.!-ii spun eu raspunzandu-i la zambet.
-Bye baby.!-imi raspunse Pain.
Il sarut scurt pe buze apoi pornesc spre casa.Cand am ajuns ca de obicei,nu era nimeni acasa inafara de fratele meu Andy care statea tolanit pe canapea-fratemiu era un baiat destul de simpatic daca ajungeai sa-l cunosti,dar putea fi si enervant,are parul blond mai inchis si ochi albastri,e imbracat in genul emo,adica tot negru.Nu-l bag in seama si intr-un bucatarie si scot din dulap o punga de cipsuri.
-Heeey .. Cand ai venit ca nu te-am auzit.?-ii aud vocea fratelui meu care era in pragul usi de la bucatarie.
-Adineauri.!-raspund eu plictisita.!
A mai bolborosit el ceva acolo,dar nu l-am bagat in seama si mi-am luat punga de cipsuri si-am urcat sus,in camera mea.Deschid laptopul si intru pe mess.Desfac punga de cipsuri si vreau sa ma uit la un film cand primesc un Buzz!
Mika nu e Barbie:Hey Xoxo...
Mika nu e Barbie:Cum o mai duci mah fata.?
XoXo is your baby:Heeey
XoXo is your baby: Poooi .. Bene .. snt happy \:d/
XoXo is your baby: uh.?
Mika nu e Barbie: Pey .. bn .. Am ji yo ubith :))
XoXo is you baby: Bavoooo .. :> ... S-a intors Pain din Japonia\:d/
Mika nu e Barbie:Mi-e dor de tine fataaa :((
XoXo is your baby:Ji mie d tne :((
Mika nu e Barbie:Eeh .. las` ca s-ar putea sa vin eu in Germania vara asta :>
XoXo is your baby:Yeeeeaaay \:d/
Mika nu e Barbie:Ok .. Hai ka mai vbe noi ... Ca vreau sa ies afara cu bithu`:D
XoXo is your baby:Oke .. Pwp .. :*
Mika nu e Barbie: Pwp:*..!

Mika nu e Barbie has sign out

Dupa ce a iesit Mika de pe mess , am cautat filmul acela de care ziceam mai devreme,Dead Silence. E super misto filmul,mai ales ca mie-mi plac filmele de gen horror si triller.Nici nu incepe bine filmul ca am primit iar un Buzz! ...Am pus filmul pe pauza si m-am uitat de la cine era buzz-ul...Era de la Pain...
Pain love XoXo: Ce face printzesitha meah.?
XoXo is your baby: Poi .. vroiam sa ma uit la un film.. :”>
XoXo is your baby:Huh.?
Pain love XoXo:Ma gandeam sa-ti fac o vizita.:>
Pain love XoXo:Soo .. Ce zici.? b-)
XoXo is your baby: Poi .. bine ,da` grabeshtete ca vreau sa ma uit la film :-W
Pain love XoXo: Okay ..

Pain love XoXo has sign out

Cam atat momentan .. Astept comentari :*.!

{ edit. Chrome }Nu mai scrie in halul ala de mare

So Lets Make It Last Forever...
Top Back,Hands Up,Radio On ..
With My BestFriend,
Just Us
They Playin` Our Song,
And Yeah..
Ain't Nothing Like The SummerTime ..8 !
[Imagine: i6duae.jpg]
~ I Just Wanna To Be Free ~

#2
pai ficul tau e original! nu am ce zice la capitolul asta
ar trebui sa pui pui descriere cand vine vorba de locul unde se petrece personajele respective, si cand vine vorba de actiune nu o mai grabi. trebuie sa afunzi citittorul cat mai tare in atmosfera care incerci sa o redai in acele cuvinte.
Oricum, am spus-o si o spun din nou, e originala! dar mai este si amuzanta, romantica si a fost tare faza cu injuratura!:)):)):))
sper ca nu am fost prea dura! spor la scris si inspiratie! astept nextu'!
[Imagine: 66407010.jpg]


#3
Hallo, mamica mea ce`i cu injuratura aia imensa acolo. O s`o cenzurez btw ca o vede tot poporul. Draga mea tu cati ani ai sa scrii asemenea injuratura, o fi + 18 da nici in halul asta darling. Gosh, iti cenzurez injuratura si daca mai vad una chiar ca iese rau @.@ Ce Dumnezeul Clatitelor crezi tu ca faci aici, porno fic mama draga ? cenzureaza`ti vocabularul mami ca mi s-a zbarlit parul din cap.
-

#4
Bun deci am priceput .. Cenzurez injuraturile :>

Am venit cu urmatorul capitol .. Sper sa fie ok:D...!


Capitolul 2.

Super acum tre sa mai rabd ceva timp ca sa vad filmul. Ma ridic de pe scaunul de la birou si ma indrept spre dulap ca sa ma schimb de haine. Imi iau de acolo o pereche de pantaloni,negri,scurti si un tricou alb cu niste desene pe el.Imi agat de cureaua de la pantaloni niste lanturi ,apoi imi pun si la gat un lant cu un craniu.Imi pieptan parul si-l las desfacut.Ma uit in oglinda de la dulap apoi ma machez cu putin creion dermatograv , ma parfumez si in picioare imi pun o pereche de adidasi in genu` emo doar ca mai de fima. Desi era deabea ora noua p.m eu deja eram gata sa merg in club de parca si mergeam acolo. Aud o bataie in geam si imi intorc capul instantaneu. Era Pain... Omu` asta n-a auzit de usa.?!
Ma duc sii deschid geamu` , iar el intra in camera.
-Heey .. Arati traznet.!-zise el in timp ce ma lua in brate.
-Danke.!
Pain era imbracat intr-o pereche de pantaloni scurti de blugi,cam taiati pe ici-colo si un tricou negru stramt pe corpul lui,ceea ce ii punea in valoare abdomenul bine lucrat,iar in picioare avea o pereche de adidasi de la Nike.Pe umar avea un rucssac cu sigla de la Puma pe care il lasa jos imediat.
-Hey , esti cu gandu-n alta parte...S-a intamplat ceva.?!-intreba Pain uitandu-se in ochi mei.
-Nu .. Ma gandeam doar ...! –ii zic eu afundandu-mi capul in pieptul lui.
Stateam acolo imbratisati ca si cum nu ne-am fi vazut de cine stie cati ani. La un moment dat Pain ma i-a in brate si incepe sa se invarta cu mine prin camera.Peste vro cateva minute sa opreste pentru ca incepea sa ameteasca.
Ma puse pe pat si se puse peste mine.Incepe sa ma sarute pe buze si pe gat.Fara sa rupa vrun sarut imi ridica tricoul in sus,pana il da jos,eu ramanand doar in sitienul meu alb cu diferite modele roz pe el.Am vrut sa ma cam acopar dar Pain imi prinse mana inainte sa fac asta.Isi da si el tricoul jos,apoi incepe sa ma sarute in timp ce cobora pe gat pe piept si apoi pe abdomen,apoi urca inapoi pe gat,muscandu-ma usor de pielea gatului,facandu-ma sa gem.-In ciuda faptului ca am nouasprezece ani inca sunt virgina.-Zambi la auzul gemetelor mele si continua sa ma sarute pe piept.Mana lui stanga se plimba pe spatele meu incercand sa desfaca inchizatoarea de la sutien,iar mana dreapta imi mangaia abdomenul.Cum reusi sa-mi deschida sutienul il arunca cat colo si aterizeaza pe undeva prin camera.Si-a trecut o data mana prin par apoi ma privit cu un zambet pervers pe fata.S-a lasat peste mine si m-a sarutat scurt pe buze apoi a inceput sa se joace cu unul dintre sfarcurile mele,facandu-ma sa gem si mai tare.Ce-i mai placea lui sa se joace cu mine.Zambea la fiecare sunet pe care-l scoteam.Fara sa-mi dau seama cum sau cand imi scoase pantaloni si pe ai lui la fel acum eram eu in chilotei mei cu crani si fel de fel de fundite si el in boxeri negri.Mana mea ii mangaia abdomenul bine lucrat.Facea miscari usoare de dute-vino frecandu-se de „comoara” mea.Tipu` asta vroia sa ajung in culmea extazului sau ce.?.Incepe sa draga de acele fundite ale chiloteilor si sa maraie ca un catel,dar renunta vazand ca nu-l bag in seama.Zambea pervers si se ridica la nivelul buzelor mele cuprinzandu-le intr-un sarut pasional si apasat.Fara sa ceara voie isi baga limba in gura mea si incepe sa se joace si sa se frece de a mea.Noroc ca am incuiat usa ca altfel cred ca ne intrerupea Andy de mult.Se uita in ochi mei intreband parca din priviri daca sunt gata.Dau din cap afirmativ,apoi el imi da jos chilotei facand acelasi lucru si cu boxeri lui.Ooo da` e dotat baiatu`.Acest gand ma facu` sa zambesc ca o perversa ce sunt.Ma mai intreba o data daca sigur vreau asta si i-am raspuns dand din cap.Ma penetra usor si incepe sa faca in mine miscari de dute-vino,ceea ce ma facea sa scot gemete atat de durere cat si de placere,iar asta il facea pe brunet sa zambeasca.Cu cat trecea timpul miscarile lui acelerau,iar gemetele mele erau din ce in ce mai infundate.In timp ce facea miscari de carate-intoarcete ma saruta apasat pe buze.Cand simte ca nu mai poate,si-o scoate din mine si se aseaza langa mine.Eu imi pun capul pe pieptul lui,acesta pupandu-ma pe frunte.Lua o pilota de langa pat si o puse peste noi.Se uita la mine parca asteptand sa cobor toti morti si raniti din pod si sa-i f*t o palma de sa zboare prin geam pentru` ca mi-a daruit atata placere.Dar in schimbul acestor lucruri l-am sarutat si apoi mi-am asezat capul pe pieptul lui si am inchis ochii,vrand sa adorm,dar simt cum isi trece mana prin parul meu si apoi incepe sa ma mangaie pe cap.Mi-am ridicat capul si i-am zambit.Isi infige mana in parul meu tragandu-ma usor de el si ma saruta apasat pe buze,iar eu fara sa intrerup sarutu ma urc deasupra lui.Fara sa se opuna,incep sa-l sarut pe gat si sa-l musc apoi il sarut pe piept si pe abdomen , coborand pana la zona lui „sensibila”,dar acolo ma opresc si urc dinou spre buzele lui.Dar inainte sa apuc sa-l sarut ma intoarce in asa fel incat sa fie el deasupra mea ceea ce ma face sa-mi spun in gand:”Off .. Voi baieti si onoarea voastra.!” Ma apuca cu mana de unul dintre sani,cam nesigur la inceput dar dupaia isi revine si incepe sa-l maseze usor,in timp ce cealalta mana era ocupata sa exploreze corpul meu,dezmierdandu-l. Nu stiu ce la facut sa se opreasca si sa se aseze dinou langa mine.M-am abtinut sa nu cobor toti morti si dumnezei din pod si mi-am pus capul pe pieptul lui si am adormit imediat.

So Lets Make It Last Forever...
Top Back,Hands Up,Radio On ..
With My BestFriend,
Just Us
They Playin` Our Song,
And Yeah..
Ain't Nothing Like The SummerTime ..8 !
[Imagine: i6duae.jpg]
~ I Just Wanna To Be Free ~

#5
Scuza-ti-mi prezenta, dat totusi daca acesta este un fic din anime'ul Naruto, pot sa intreb si eu ce cauta la aceasta categorie, adica, daca-mi amintesc eu bine, este facuta special o categorie pentru povesti numai cu naruto. Presupun ca acest topic ar trebui sa fie mutat sau ma insel eu? Eu nu cred ca ma insel tinand cont ca ai pus si disclaimer cum ca este o poveste Naruto. Ma rog!!! Imi cer scuze... Voi reveni si cu un edit pentru a-ti comenta povestea, fiindca asa ar fi frumos din partea mea.
* Z-Bye *

Edit:

Am spus ca editez si comentez ceea ce ai postat pe aici. Voi comenta doar capitolul doi...
Capitolul doi mi se pare bunicel, pare a fii destul de bine lucrat, chiar daca in anumite locuri ai avut anumite repetiti, iar in alte locuri virgulita era plecata, dar astea nu's lucruri grave, se mai intampla.

Descrierea: Bunicica, chiar buna! Si totusi ar fi trebuit sa exprimi mai pe larg ceea ce Sakura simtea in timpul actiunii se*uale, sa zici ce simte, mai ales ca ai scris din punctul ei de vedere. Incearca sa exprimi mai pe larg ceea ce personajul tau simte, starile ei de spirit [ furie, durere, dragoste etc ], scoate in evidenta mai bine caracterul fetei.

Dialogul: Bunicel si el. Joaca-te ceva mai mult cu minunatele cuvinte!!! Incearca sa dezvolti ceea ce ei ar dori sa-si spuna. Totusi nu pot spune prea multe, in acest capitol n-ai prea avut dialog.
Incearca sa combini mai mult dialogul cu descrierea si ai sa vezi ca o sa iasa ceva si mai bun.

Greseli de tastare/scriere/exprimare:
sii deschid - şi îi
Citat:-Heey .. Arati traznet.!-zise el in timp ce ma lua in brate.
Ei bine, punctele de suspensie stiu ca`s trei la numar ^^ , iar in legatura cu acel . dupa care urmeaza ! , iar mai apoi o linie de dialog ... acolo ar trebui sa pui doar `!`.
ochi mei - ochii mei
Citat:Ma puse pe pat si se puse peste mine.
- o repetitie ceva cam suparatoare, ar fi trebuit sa inlocuiesti intr-unul din locuri. Exemplu: " Ma aseza pe pat si se puse peste mine. " sau orice altceva care sa sune mai bine si sa nu aiba o repetitie suparatoare.
Ai mai avea si alte cateva greseli, insa acestea pot fi corectate.

Povestea este cat de cat interesanta.
Sper ca acest comentariu al meu sa nu te deranjeze cu ceva. Iti urez succes in continuare.
Ganbatte!
Apropo, te rog sa mentionezi daca doresti sau nu sa primesti critici mai dure. Multumesc!
* Z-Bye *

#6
Damn, acum vad. Mersi Star. Topic Moved.
-

#7
Oke ... Sper ca cineva macar astepta nextu` asa ca m-am gandit sa-l pun ... Si Litlle Star---> Mda ar fi dragut din partea ta sa si comentezi ficul .. daca tot ai trecut pe aici :D:>...
Sooo ...
Lectura placuta .. :>..


Capitolul 3.

Am dormit ca un bebelus.Toata noaptea nu m-am departat un centimentru de langa Pain.Am stat tot timpul cu capul pe pieptul sau,insa inpre dimineata m-am intors cu spatele si dupa vro doua ore m-am intors dinou si am vrut sa-l iau in brate dar nu am mai simtit nimic .. Eeeh .. Am zis ca mi se pare asa ca nu m-am trezit ,ci am continuat sa dorm.Eu dormeam linistita fara sa-mi dau seama ca cineva care statea pe scaunul meu de la birou ma privea iar in gand isi spunea:”Doamne , doarme ca un ingeras.!... Ma bucur ca e a mea si nu a alt cuiva.!” Pe la vro zece m-am trezit si am vazut ca brunetul meu nu era langa mine,dar m-am linistit cand l-am vazut pe scaunul de la birou,privindu-ma.
-`Neata.!-imi spune el,venind si asezandu-se langa mine pe pat,mangaindu-ma pe obrazul drept.
-`Neata.!-ii spun eu somnoroasa.
-Hmm ... Te doare ceva.?-ma intreba el,parand putin rusinat de intrebare.
-Putin...!-zic eu apoi ma apopii mai mult de el si il sarut scurt pe buze.
-O sa treaca ... Asa e prima data.!-imi zice el chicotind.
-Ok..! ... Eu .. Ma duc sa fac un dus.-zic eu,apoi ma ridic din pat cu pilota pe mine si imi caut in dulap un halat.Intr-un final il gasesc si-l pun pe mine ca sa nu ma car cu pilota la baie. Imi iau din sertar lenjerie intima rosie si ma duc la baie,nu inainte sa ii arunc o privire lui Pain care statea pe pat avand pe el doar o pereche de bermude ....Am intrat in baie si m-am bagat in cabina de dus , dand drumul la apa.Apa calda imi atingea corpul,dezmierdandu-l si rasfatandu-l.Imi placea efectul apei.Dupa ce termin cu relaxarea,ies din cabina si ma sterg cu prosopul meu apoi imi pun pe mine lenjeria pe care mi-am ales-o.Intru inapoi in camera doar in lenjerie fara sa-mi pese ca Pain se uita la mine ca vitelu` la poarta noua.
-Ce pacat ca nu poti sa ubli asa tot timpul.!-zise Pain muscandu-si buza inferioara.
-Pervers esti ma.!-ii zic eu in timp ce-mi alegeam din dulap niste haine ..
Mai multe pentru ca aveam de gand sa il rog pe el sa ma ajute sa aleg cu ce ma imbrac azi... Le iau si le pun pe pat,apoi incep sa-i arat... Dar la fiecare tricou sau maieu pe care il aratam zicea ca ori e naspa ori nu-mi sta bine... Neavand din ce mai alege .. Am ramas pe pat doar cu un maieu negru cu desene pe el care avea scris pe spate:”I love you” ,era scris cam mic dar merge si o pereche de blugi,negri lungi si stramti.Afara nu era soare,dar era destul de cald.
-Astea`s buneee.???!!!-il intreb eu aproape tipand la el.
-Da.!-raspunde el zambind...
-Yeeay .. In sfarsit.!-zic eu apoi ma asez pe pat... Cu spatele la Pain. Dar acesta se ridica in sezut si se apropie de mine si ma imbratiseaza pe la spate,intorcandu-mi capul si sarutandu-ma apasat pe buze.Am dat sa ma ridic,dar brunetul nu ma lasat si m-a intors cu fata la el,prinzandu-mi buzele intr-un alt sarut.Imi incolacesc mainile in jurul gatului sau si picioarele in jurul taliei sale,iar acesta se ridica cu tot cu mine fara sa intrerupa sarutul.Ma lipeste cu spatele de dulap si se lipeste si el de mine.S-a impins odata-n mine facandu-ma sa scot un „Aah.!” Infundat fara sa vreau. A zambit si a continuat sa faca chestia asta.Imi venea sa-i i-au fiecare membru al familiei in parte si sa-i dau jos toti morti si ranitii si dumnezeeei m***i din pod,da` m-am abtinut.Incepu` sa ma muste pe gat si apoi sa linga acele muscaturi ceea ce-mi placea dar ma enerva ca inca se impigea in mine.Aveam ochi inchisi si ii simteam fiecare miscare pe care o facea.Ma simteam ca-n vis.
-Esti excitata , sau mi se pare.??-intreba el uitandu-se la mine.
M-am inrosit imediat ce am auzit intrebarea,iar acesta si-a dat seama ca raspunsul meu ar fi fost „Da”.Cred ca am stat acolo asa vro jumatate de ora.Ma obisnuisem si cu faptul ca inca se impingea in mine ca si cum ar fi facut miscari de carate-intoarcete. Scoteam niste sunete de-mi venea sa-mi pun scoci la gura ca nu-mi venea sa cred ca eu le faceam.Cand in sfarsit s-a saturat sa ma auda gemand si alea alea,m-a lasat sa ma imbrac.Dupa ce mi-am pus hainele pe mine,m-am pieptanat si mi-am indrept parul cu placa si l-am lasat liber.Mi-am dat cu putin creion dermatograf pe la ochi ,m-am parfumat si eram gata. Pain in schimb ... Era la fel ca inainte doar ca in loc de bermude avea o pereche de blugi,scurti,pana deasupra genunchilor.
-Deciii ... Cum arat.?-il intreb eu.
Acesta ma lua de mana si ma puse sa fac o pirueta.
-Foarte misto.! Arati hot.!-zise el in timp ce-si musca buza inferioara.
-Sa nu te gandesti.!!!-am tipat eu la el .
-Okay..!-a zis el in timp ce ridica mainile in sus ca si cum se dadea batut.
Am ras apoi am iesit amandoi din camera.Cand am coborat , jos era doar Andy ... Somnoros ca de obicei...!

Cam atat .. Astept comentariii .. :D..
Ceeaw.!:>

So Lets Make It Last Forever...
Top Back,Hands Up,Radio On ..
With My BestFriend,
Just Us
They Playin` Our Song,
And Yeah..
Ain't Nothing Like The SummerTime ..8 !
[Imagine: i6duae.jpg]
~ I Just Wanna To Be Free ~

#8
(12-07-2010, 03:39 PM)Zuzulici A scris: Hey guys [aici puteai spune Bună sau mai ştiu eu ce :)).Trebuie să te hotărăşti:Ori scrii în română ori în engleză.], eu sunt Sakura ,[fără virgulă pentru că virgula înseamnă pauză şi atunci ar fi aşa : eu sunt Sakura PAUZĂ alias Xoxo] alias Xoxo ...[Trebuia să pui doar un singur punct.Nu două, nu trei]. Eu una m-as descrie astfel : Am[Nu înţeleg de ce ai scris Am cu literă mare. Nu mi se pare că ai pus punct sau alte semne.am] nousprezece ani si locuiesc in Magdeburg , Germania. Am parul roz -o nuanta mai inchisa de roz-cu cateva suvite colorate,iar ochi mei sunt verzi ca zmaraldele[smaraldele].Sunt rebela de felul meu si fac ce vreau pentru ca parintilor mei nu le pasa ce se intampla cu mine , atata timp cat inca sunt vie[Deci să înţeleg că le păsa decât atunci când murea?Ca să nu.i pese de ea însemna că o lăsa să rabdă de foame, etc.Ţnţelegi tu ce am vrut să spun].Imi place sa fac multe chestii,cum ar fi sa ma plimb cu rolele si sa stau in ploaie...[Un singur punct (.)]Cam atat depre mine.
Stateam pe o banca-n[Sună mai bine o bancă în parc.] parc si asteptam pe[Pe cineva?Poate la cineva :))] cineva,cand aud o voce masculina,destul de cunoscuta mie.
-Hei pustoaic-o.![Hei, puÅŸtoaico!]
Ridic capul si privesc acea persoana.
-Pain.!-[Nu înţeleg de ce ai pus punct după Pain şi apoi semnul exclamării.Doar un singur semn de puctuaţie.Si tot aşa nu mai înţeleg de ce ai pus cratimă după ce vorbesc ei]strig eu apoi alerg spre el si ma arunc in bratele lui.
-Ce dor mi-a fost de tine.-zise Pain scufundandusi[scufundându-şi] capul in parul meu.
-Si mie de tine.!-[Aceeaşi chestie.]zic eu printre lacrimi.![Aici doar punct.Tu ai o problemă să pui două semne de punctuaţie şi nu, nu e greşeală de tastare că am mai văzut aşa.]
-Hei nu mai plange ...[Doar un singur punct!] Sunt aici acum.!-[Aceeaşi chestie din nou.M-ai exasperat, fetiţo!]zise tanarul stergandu-mi lacrimile
-Sunt lacrimi de fericire.-zic eu mangaindu-l pe unul dintre obraji.
Ma departez putin ca sa-l vad mai bine , dar nici bine nu apuc sa-l privesc ca se apropie de mine si-mi prinde barbia cu mana dreapta , ridicandu-mi capul in sus.Se uita cateva secunde-n [secunde în] ochi mei apoi imi prinde buzele intr-un sarut pasional,isi baga limba in gura mea,atingand-o usor pe a mea[Vezi că ai repetat adjectivul pronominal posesiv "mea" şi acest lucru de zgârie pe creieri.],[Fără virgulă.Ţi-am explicat care e faza cu ea.]invintand-o la joaca... Aaah,de cand nu i-am mai simtit buzele alea si atingerile lui blande.Fara sa intrerupa sarutul ma trase mai aproape de el si isi puse mainile pe talia mea,[Fără virgulă]ridicandu-mi putin tricoul.Mana mea stranga[Cred că voiam să spui stângă] era afundata in parul lui negru ca abanosul-se vedea ca e vopsit cu unele suvite satene- iar mana mea dreapta se plimba in voie pe spatele baiatului.
Cand simteam ca ne e lumea mai draga[Asta nu e expresie pentru un fic.],[Fără virgulă]ne auzim strigati de cineva.Privesc la ce-l care ne striga,apoi tip la el:
-F**** si ***** **** Itachii !!![Câta înjurătura.Bine că a cenzurato Lynn.Ăsta nu e vocabular adecvat pentru un fic ;)]
-Hei,calmeaza-te Xoxo,[!Fără virgulă]am treaba cu Pain , nu cu tine.![Din nou_Deja mă enervează această problemă a ta.Şi era doar punct.]Ma scuzati ca v-am intrerupt.!
-Nu te iert asa usor.!-ii zise Pain,[Fără virgulă!]dand mana cu Itachi,[Fără virgulă!] prieteneste.
-Mda ..[Un singur punct (.). Doar unul] Bine ai revenit.!-ii zise Itachi cu un zambet pe fata.

Deci deja nu am mai corectat că mă durea capul.Tu corectezi capitolul înainte să-l postezi?Sunt sigură că nu.Cum am mai spus şi repet, tu ai o problemă să pui mai multe semne de punctuaţie.Şi conversaţia aia de pe mess dintre ei, tu te-ai uitat în ce hal arată?Ştii, într-un fic nu se pun emoticoane şi felul în care vorbeau.Controlează-ţi şi tu limbajul că nu eşti pe maidan.
Modurile de expunere aproape sunt inexistente.Şi dialogul ăla săracul :-j. La celelalte capitole n-am avut răbdare să le mai comentez pentru îmi făceam draci.Din nou.
Nu o să-ţi mai citesc ficul!Atât am avut să-ţi mai spun.Bye!
Un băiat şi o fată se întâlnesc,
se iubesc ÅŸi se iau.
- Mihail DrumeÅŸ

[Imagine: tumblr_l62y3awKTQ1qbcrgio1_500.png]

Cortina a căzut pe ultimul act al tragediei.
Dar noi, care am rămas după el, ce vom face? -
Mihail DrumeÅŸ


Claustrofobie

#9
HandOfBlood--->Sincer ... Pe primul nu am stat sa-l corectez de greseli ... Dar pe celalalte yo zic ca le-am cautat cat de cat ... Si da am o problema cu emoticoanele si cu mai multe semne de puctuatie , probleme.?? Nu pricep de ce ai mai comentat daca nu mai citesti in continuare.? Si scriu cum vreau ... Ca e ficul meu.!Scriu cum imi place si cum pot si cum imi e la-ndema.!Sicer am chestii mai bune de facut decat sa-mi fac draci cu .. comentariul tau .. Ma rog..

Am venit cu nextu` .!!!!


Capitolul 4.
-Tu cand naiba ai venit.?~il intreba Andy pe Pain.
-Nu te priveste pe tine.!~Ii spune Pain pe un ton nu foarte prietenos.
-Xoxo .. Jur pe ce e mai sfant in casa asta ca ii spun mamei cand vine ca ti-ai tras-o cu asta.!~zise Andy ,pregatindu-se parca sa-mi f**a o palma.
De cand le-am spus lui si parintilor de Pain , acestia nu au fost de acord cu el si eu habar nu aveam de ce oare.Parinti erau atat de ... Prosti ... Ma enervau tot timpul .. Imi placea mai mult cand nu le pasa . Iar din cauza ca de multe ori ma furisam afara l-au pus pe Andy sa ma controleze mereu , deoarece acesta avea douazeci si unu de ani si statea mai mereu pe acasa,dar tot ca un pusti se comporta.In privinta varstei , Andy era mai mare cu un an decat Pain,dar daca o luam din puctul de vedere al puterii , Pain e mult mai bine lucrat ca Andy.
-Daca tu scoti o vorba despre asta le spun si eu despre tarfele tale.!~am zis eu ,crazand ca pot sa-i fac concurenta
-Stiu de tarfe , deci te chinui degeaba.!~zise Andy razand.
L-am lasat sa injure in voie si am iesit amandoi din vila.Se pare ca niciodata no sa-l pot iubi pe Andy ca pe un frate adevarat.!... Am urcat in masina lu Pain ,iar acesta a pornit spre casa lui.Cum am ajuns acolo am coborat din masina si m-am asezat pe scarile casei , varsand lacrimi amare.!... Brunetul se aseza langa mine si ma stranse la pieptul lui.Lacrimile curgeau incontinuu din ochii mei udandu-i tanarului tricoul.Imi „scufundase” fata total in pieptul lui. Imi venea sa urlu de cat uram pe Andy.!
-Nu mai plange Xoxo.! Mi se rupe inima-n doua cand te vad in halul asta.!~zise Pain cu tristete-n voce.
-Nu.! N-ai de ce.! Stiam oricum ca daca te va vedea Andy le va spune oricum parintilor.! Si oricum l-as fi mituit m-ar fi dat in gat pentru ca vrea sa razbune pentru ca le-am zis parintilor multe chestii depsre Andy care nu erau adevarate.! Il inteleg.! Dar ... Tu nu ai de ce sa suferi .! Nu vreau s-o faci din cauza mea.!~ii zic eu printre lacrimile ce curgeau siroaie pe obraji.!
Pain ma stranse si mai tare in brate soptindu-mi la ureche chestii de genu`:”Uita.! Totul o sa fie bine.!” Nu puteam sa uit totul asa repede... Am stat toata ziua cu Pain fara sa facem vro alta prostie. Iar cand am ajuns acasa am urcat primele cinci sau sase scari si m-am asezat acolo,asteptandu-mi predica si pedeapsa.
-Xoxo.! Estii gata sa fi parata.!~imi spune Andy care cobora scarile cu un zambet idiot pe fata.
-Ma jur ca din momentu` asta nu te mai cunosc.! Nu-mi mai esti frate.!~ii zic eu cu multa ura in voce.
Parinti mei isi facura aparitia , iar cum i-am vazut am fugit in camera mea,lasand lacrimile sa curga...Dupa vro jumatate de ora m-am auzit strigata de mama...Am incercat sa ma sterg pe la ochi,dar degeaba.Avea machiajul intins si ochi rosi de la plans...Am coborat jos aratand ca naiba.
-Xoxo , de ce ai plans.?!~intreba mama din sufragerie.
Andy care era in spatele meu incepe sa ma impinga pana in sufragerie si apoi ma tranteste pe unul dintre fotoli.
-Mama , plange pentru imbecilu` ala de Pain.!
-Xoxo , Andy ne-a spus ca ... Ai facut ceva cu Pain noaptea trecuta.! E adevarat.?!~intreba mama.
Deci le-a spus nesimtitu`.!..Am dat din cap afirmativ regretand imediat acel gest,pentru ca palma tatalui meu facu` cunostinta cu obrazul meu strang,iar acum priveam in parte dreapta.Firele de par scurte erau acum intinse pe fata,acoperind obrazul inrosit.Am pus mana pe obraz simtind imeidat cum acesta se infierbanta.!... O sa regrete cu varf si indesat palma aia toata viata lui cat o sa mai traiasca.
-O data , o singura data daca mai indraznesti sa dai in mine , o sa regreti toata viata ta.!~tip eu la tata.
-Sa nu indraznesti tu sa tipi la mine.! Esti doar un copil.! Atat timp cat depinzi de mine sa nu indraznesti.!~tipa tata , apoi imi da dinou o palma dar de data asta inrosindu-mi obrazul drept.
-Sa nu zici ca nu te-am avertizat.!~am strigat eu apoi am urcat la mine-n camera pentru ami lua un ghiozdan cu cateva haine pe care le aveam pregatit de ceva timp,pentru ca planuiam de mult sa plec de acasa si uite ca acum imi si foloseste.Mi-am luat hanorac si am iesit din casa,ignorandu-i pe acei oameni numiti „parinti”.! Am fugit pana la Pain acasa. Cum am ajuns acolo , am observat ca era treaz , pentru se putea observa lumina ce batea din camera lui.Mi-am luat inima in dinti si am pasit pe scari,batand mai apoi la usa.Am auzit un „Imediat.!” ce parea sa vina de la etaj.Il vad pe Pain cum ramane socat vazandu-ma in fata usi lui,aratand in halul ala. Fara sa zica ceva,ofta si ma trase in bratele lui.Il privesc mai atent si abserv ca nu era decat intro pereche de pantaloni scurti din fas si la bustul gol.Ma invita in casa si urcam sus intrand in sufragerie.Pereti crem se asortau perfect cu mobila maronie si cu spoturile facute pe tavan. Mobila nu foare inalta gazduia multe statuiete,iar in mijloc era un LCD destul de mare.In fata LCD-ului pe perete se afla o canapea maro,iar deasupra ei era o pictura cu o panorama foarte misto.Imi placea ca avea gusturi destul de bune in privinta aranajamentelor.Ma asez pe canapea si il privesc pe Pain cum se fataie de colo-colo „investigandu-ma”atent.Intr-un final isi gaseste locul pe un scun pe care-l pune in fata mea.
-De ce arati in halul asta.?...Ai ochi rosii si ambii obraji inrositi,de ce.?-intreba Pain privindu-ma atent.
Incercam sa ma ascund de el dar stiam ca nu-l pot acoli,dar totusi imi iesea faza cu ascunsu-l fetei printre firele de par.Mi-a ridicat capul cu una dintre maini si ma privit fix in ochi.Se vedea ca era suparat,nu m-ar fi mirat sa-mi f**a si el o palma.Dar in loc sa faca asta imi da parul pe spate si-mi magaie fata inrosita.Ma intreaba dinou cine a facut asta.
-Tata..! Ii spun eu lasand capul in jos.
-Nu suport sa te vad in halul asta din cauza mea.!~zise el.
Nu-si lua privirea de pe mine nici o secunda.
-Am fost pedepsita sa stau o luna-n casa,iar eu am fugit.! E si vina mea.! M-am certat cu parinti si cu Andy pentru ca te iubesc.!~ii spun eu apoi ma ridic de pe cenepea si ma asez in bratele lui pe scaun si-l sarut apasat.
-Si eu te iubesc.!~zice el apoi incepe sa ma sarute pe gat.
Observa pe tricoul meu alb niste pete de sange si ma intreaba de unde sunt.Ii spun ca m-am taiat din gresala la deget si probabil mi-am patat tricoul,desi adevarul era altul.Mi-l da jos,eu ramand doar in sutien,nepasandu-i ca eu nu vroiam asta,dar naveam cum sa ma opun.

So Lets Make It Last Forever...
Top Back,Hands Up,Radio On ..
With My BestFriend,
Just Us
They Playin` Our Song,
And Yeah..
Ain't Nothing Like The SummerTime ..8 !
[Imagine: i6duae.jpg]
~ I Just Wanna To Be Free ~

#10
Citat:HandOfBlood--->Sincer ... Pe primul nu am stat sa-l corectez de greseli ... Dar pe celalalte yo zic ca le-am cautat cat de cat ... Si da am o problema cu emoticoanele si cu mai multe semne de puctuatie , probleme.?? Nu pricep de ce ai mai comentat daca nu mai citesti in continuare.? Si scriu cum vreau ... Ca e ficul meu.!Scriu cum imi place si cum pot si cum imi e la-ndema.!Sicer am chestii mai bune de facut decat sa-mi fac draci cu .. comentariul tau .. Ma rog..

Zuzulici nu scrie nicaieri ca ea sa nu comenteze si nu vad ca a zis ceva jicnitor la adresa ta ci a comentat ficul oki ? Nu o apar ci pur si simplu nu vreau sa vad cum iscati certuri pe aici. Nu vrei critici mentioneaza la inceputul capitolului. Plus ca ai face bine sa faci ceva cu cuvintele alea. Bine ca le-ai cenzurat nu mai vreau sa le vad prin fic. Si fara atatea emoticoane. Daca nu vrei critici mentioneaza.
-




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)