24-10-2010, 10:48 AM
Hei :X Titlul....titlul , nebunul de titlul m-a atras :X SI cand am vazut ca e la NarutoFics :X Asa Deci sa icnep cu primul capitol xD Asa in primu capitol mi s-a parut ca ai avut cam mult , dialog , iar naratiunea si descrierea posibil si ele sa fie plecate la lat fic ;)) Fara suparare xD Dialogul in unele parti era cam sec D Asa nu am zis de idee , ideea mi se pare foarte original , adic anu am mai vazut vre'un fic cu idea asta ;d Ce sa'ti mai spun asa despre al doilea capitol , am vazut ca a aparut putin mai multa descriere si naratiune , dar totusi nu cat trebuie xD Dialogul , la sfarsit putin cam sec , si tare rau faza cu Sasuke cu tricoul roz =)) Ce tare in gura e Sakura :> IMi place :> Avand in vedere ca sunt primele capitole sper ca pe parcurs , sa ai mai mult dascriere si naratiune si sa descri sentimentele personajelor mereu ca asa o sa para capitolul mai , o sa arate mai frmos cum sa zic asa la tine se vad prea multe liniute de dialog xD Asa eu iti urez spor la scris si imaginatie , si sa aduci next'ul :D Daca nu te superi sa ma anunti cand il aduci xD Pa ;-h