13-07-2010, 10:45 PM
Doubt, sau Rabbit Doubt, e o manga scrisa si desenata de Tonogai Yoshiki.
Ca genuri, s-ar putea incadra la Drama, Horror, Psychological si Shounen si are 4 volume (20 de capitole), plus un special.
Manga-ul are la baza "Rabbit doubt", un joc foarte popular printre tinerii japonezi (in lumea manga-ului). Premiza jocului e urmatoarea: exista un grup de iepuri printre care s-a infiltrat un lup. In fiecare runda, lupul omoara un iepure. Pentru a castiga, iepurii trebuie sa ghiceasca cine este lupul. Daca ghicesc gresit, au pierdut.
Intr-o zi, Yuu, Mitsuki, Rei, Hajime, Eiji, si Haruka, un grup de tineri care s-au jucat "Rabbit doubt" impreuna decid sa se intalneasca, pentru a se cunoaste personal. Merg la karaoke, si distreaza si totul pare sa mearga excelent pana cand totul devine negru si se trezesc intr-o cladire abandonata. Aparent, cineva a luat jocul foarte in serios si l-a omorat deja pe unul dintre ei si pentru a putea scapa cu viata, trebuie sa ghiceasca cine este lupul.
Manga-ul Doubt ar putea fi comparat putin cu Saw, desi sa nu credeti prin asta ca ar fi copiat dupa film. Are insa o atmosfera similara, cel putin la inceput. Ce e interesant este faptul ca manga-ul e cu adevarat misterios si nu e prea probabil sa realizezi ce se intampla de fapt pana la final.
Un alt lucru care mi-a placut a fost ca, desi afli ceva mai devreme decat te-ai astepta cine este criminalul, manga-ul reuseste sa te tina in suspans pana la capat, intr-un mod foarte captivant.
Daca sunt persoane interesate de Doubt, eu l-am descarcat de pe Mangatraders
Poate fi si citit online pe Onemanga
Aveti insa grija, mai exista si cateva shoujo-uri cu acelasi nume, deci vedeti sa nu faceti vreo confuzie.