15-01-2010, 11:01 PM
O sa incep prin a spune : Buna . Dupa cum probabil deja ati observat sunt un nou membru . Forumul il frecventez de mai bine de un an , in special sectiunea Fan Fiction , dar nici motive pe care nici eu nu le cunosc ( printre cred ca se regaseste si lenea) nu m-am inregistrat decat azi.
Pai in mod normal ar trebuie sa vorbesc depre mine . Sunt din Bucuresti . Imi plac sa ascult muzica , sa citesc si multe alte activitati. Printre anime-uri vazute sunt : Naruto , Paradise Kiss , Bleach , One Piece , Death Note , Kaleido Star si ar mai fi , dar nu in ultimele luni nu prea am mai avut timp . Manga nu prea citesc , poate doar niste one-shot-uri .
Cam atat , ar fi prea multe lucruri de spus .
Pai in mod normal ar trebuie sa vorbesc depre mine . Sunt din Bucuresti . Imi plac sa ascult muzica , sa citesc si multe alte activitati. Printre anime-uri vazute sunt : Naruto , Paradise Kiss , Bleach , One Piece , Death Note , Kaleido Star si ar mai fi , dar nu in ultimele luni nu prea am mai avut timp . Manga nu prea citesc , poate doar niste one-shot-uri .
Cam atat , ar fi prea multe lucruri de spus .