16-08-2012, 12:49 PM
Oh, am reusit insfarsit sa ajung si eu pe la ficul tau. Esti printre putinele fete care ma impresioneaza cand vine vorba de o relatie boyxgirl. Eu sunt mai mult cu yaoi-ul, dar imi place cum scri deci nu mai conteaza. Alice, bieata de ea... traieste o iubire 'imposibila' de atata vreme din cauza ca Jack e idiot! Em, imi place de ea si de relatia ei cu Seth(mai ales ca-mi plac roscatii=p~). Am o multime de intrebari care mi se plimba prin cap si astept cu nerabdare sa aflu un raspuns pentru fiecare. Acum ca a aparut Andrew in viata frumoasei Alice, o sa-l accepte sau nu? Asta ma framanta cel mai tare. Ar fi ok sa-l accepte. Vreau sa-l vad pe Jack cum regreta, cum e gelos si neputincios. Da! Ar merita-o din plin pentru toata suferinta care i-a cauzat-o, desi, sarutul pe care i l-a dat inainte sa plece... a fost... asa de... pasional! Imi place ficul sincer, deci o sa mai trec pe aici. Greseli de tastare nu am vazut, si nici nu m-am uitat dupa ele. Erm, spor la scris si astept next. Kissez!
Boys love.