31-12-2010, 12:00 AM
Cum am spus si in descierea topicului,nu am vazut nici un topic cu Dir en grey,si m-am gandit sa fac eu unul.
Daca e ceva in neregula,rog un moderator sa imi stearga postul.
Numele a fost ales de Kaoru,pentru ca _asa suna bine_ este alcatuit din cuvinte din mai multe limbi,pentru ca fanii sa nu poata asocia numele lor,cu orice altceva.
Membrii formatiei sunt:
-Kyo
-Kaoru
-Shinya-preferatul meu >de aici si username-ul
-Toshiya
-Die
La inceput Kyo,Kaoru,Shinya si Die aveau propria lor trupa,numita La Sadie,care mai apoi a primit numele de Diru an gurei,stilizat sub forma de Dir en grey,in majoritatea cazurilor folosindu-se DIRU.
Cel mai nou album al lor este UROBOROS- With the Proof in the Name of Living.
Dar anul urmator se prevede lansarea unui nou album.
Melodia mea preferata este _hageshisa to kono mune no naka de karamitsuita shakunetsu no yami_ mai scurt hageshisa, care se alfa si pe coloana sonora a filmului Saw3d( nu stiu daca am voie sa spun numele filmului>.<)
Daca e ceva in neregula,rog un moderator sa imi stearga postul.
Numele a fost ales de Kaoru,pentru ca _asa suna bine_ este alcatuit din cuvinte din mai multe limbi,pentru ca fanii sa nu poata asocia numele lor,cu orice altceva.
Membrii formatiei sunt:
-Kyo
-Kaoru
-Shinya-preferatul meu >de aici si username-ul
-Toshiya
-Die
La inceput Kyo,Kaoru,Shinya si Die aveau propria lor trupa,numita La Sadie,care mai apoi a primit numele de Diru an gurei,stilizat sub forma de Dir en grey,in majoritatea cazurilor folosindu-se DIRU.
Cel mai nou album al lor este UROBOROS- With the Proof in the Name of Living.
Dar anul urmator se prevede lansarea unui nou album.
Melodia mea preferata este _hageshisa to kono mune no naka de karamitsuita shakunetsu no yami_ mai scurt hageshisa, care se alfa si pe coloana sonora a filmului Saw3d( nu stiu daca am voie sa spun numele filmului>.<)