20-11-2011, 03:01 PM
Pam pam pam ! Pai eu sunt din Cluj , m-am nascut in Cluj si voi muri aici ! Cine este din Cluj ?
Din ce oras sunteti?
|
20-11-2011, 03:01 PM
Pam pam pam ! Pai eu sunt din Cluj , m-am nascut in Cluj si voi muri aici ! Cine este din Cluj ?
20-11-2011, 07:17 PM
Nu pot sa cred, sunt din Timisoara, un oras in care m-am nascut in vremuri ce-au trecut (vecinii mei sigur vor recunoaste versurile, daca nu, shame on you bastards).
So, nascut in Timisoara, sunt in Timisoara, and I fuckin love Timisoara. Best city ever, and it's mine! Sunt aici vreo 2-3 care sunt de acord cu mine, nu?
21-11-2011, 12:16 AM
Eu sunt din Deva dar stau in Arad, orasul in care nu se intampla nimic interesant niciodata.
21-11-2011, 02:02 AM
Bucuresti, dar degeaba, de obicei toti care sunt pe aici nu sunt din Bucuresti. Daca as sta in alt oras pun pariu ca toti ar fi din Bucuresti.
21-11-2011, 04:15 PM
Din Craiova şi am descoperit că mai sunt câţiva useri de pe-aici, dar foarte-foarte-foarte puţini. >.<" Eh, eniuei. ^^"
M.
The Mad Hatter: Have I gone mad?Alice: I'm afraid so. You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are.
15-12-2011, 10:47 PM
çAç eu locuiesc la sat (Halaucesti) pe langa Pascani, Iasi.
:3 m-am intors in romania acum juma de an (am stat in italia 4 ani). as fi vrut sa cunosc pe cineva de pe aici dar problema e ca eu nu ies, debea daca cunosc Pascani-ul iar la Iasi am fost doar o data xD nah... in plus aici sunt singura care e obsedata de anime. ma simt o ciudata fata de cei care locuiesc pe aici xD A multifunctional fujioshi
16-12-2011, 05:54 PM
@Ayame: Eu cunosc pe cineva din Pascani.^^, pasionat de anime/manga si chiar de desen.
Eu una sunt dintr-un orasel banal si plictisitor si ce-i drept cam jegos, ca e un satuc pe langa el mult mai curat. Sunt din Moreni, judetul Dambovita. Nu suntem prea multi pasionati de anime/manga din zona, dar totusi...
17-12-2011, 02:53 PM
Eu una sunt din Bucuresti, vestitul Bucuresti... cartierul Crangasi (alte informatii nu mai dau). Am vazut destui bucuresteni pe-aici si mi-ar placea sa tinem legatura
"Sorry, Sasuke. It ends with this..." ...then, he closed his eyes... My fics: "O iubire interzisa" +18 http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=28082 "Te doresc acum!" yaoi +18 http://animezup.com/forum/showthread.php...#pid225522
20-12-2011, 07:02 PM
Eu sunt din Azuga, situat pe Valea Prahovei, la munte E destul de linistit, daca nu mergeti pe Valea Azugii... atunci aveti toate sansele sa intalniti caini rai si persoane mai putin prietenoase. E micut si cu multe parcuri Deci aveti unde va distra + partiile. Ok, eu glumesc aici... Mie una nu-mi prea place. Poate obisnuinta.... Si inca un lucru rau: Nu sunt fani anime in oras, doar cativa care mai sunt cu Naruto, desi nu stiu cine sunt. Multumesc orei de info pentru ca am aflat macar asta.
Pana acum doar o singura persoana mai aproape ... She's wiskey in a teacup.
21-12-2011, 07:38 PM
De unde altundeva as putea sa fiu decat din ' incre-fucking-dibilul-extraordinar-si-superb ' Bucuresti ? Cum ii spun eu , orasul in care nu exista zi fara sa se fure ceva . It's absolutely awesome , my dears , mai ales cand se blocheaza o intersectie , se sprage vreo teava , a avut loc un accident si stau trei salvari in mijloc , degeaba . Da , n-ai cum sa te plictisesti aici .
Si totusi sunt si parti bune : Aici se tin toate concertele / fest-urile / meetings-urile , sunt sute de magazine pe gustul meu , etc . Brothers everywhere
raise your hands into the air we're warriors, warriors of the World ! |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
13 Vizitator(i) |