28-09-2010, 11:44 AM
Sunt o gramada care nu isi dau interesul , dar nu poti da vina numai pe prof cand si elevu e batut in creier Dar da in ziua de azi nu isi mai da nimeni silinta .
Avem profa de C.C , nu am nimic personal cu ea dar nu inteleg i iota din ce preda .. si am renuntat sa mai fiu atenta la ora ei daca nu stie sa predea cum trebuie .
Au mai fost profesori [ ca tot ni s-au schimbat] in ani trecuti [5-7] care nu aveau ce cauta la catedra sau pur si simplu se putea observa cam cate generatii le-au trecut prin mana [ erau tiu-tiu ] Oricum invatamantul din Romania e lapamant si indiferent cum ar fi elevul intodeauna o sa dea vina pe profesor in caz ca i-a nota proasta
Avem profa de C.C , nu am nimic personal cu ea dar nu inteleg i iota din ce preda .. si am renuntat sa mai fiu atenta la ora ei daca nu stie sa predea cum trebuie .
Au mai fost profesori [ ca tot ni s-au schimbat] in ani trecuti [5-7] care nu aveau ce cauta la catedra sau pur si simplu se putea observa cam cate generatii le-au trecut prin mana [ erau tiu-tiu ] Oricum invatamantul din Romania e lapamant si indiferent cum ar fi elevul intodeauna o sa dea vina pe profesor in caz ca i-a nota proasta
.I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.