Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dezamăgiri

Hello <333 ! >:d<
Puteam eu sa nu trec pe aici dupa ce tu mi-ai spus sa-ti las un comm ;; ) ? Nu prea cred xDD . Cum foarte bine stii, am vrut sa-ti las un coment si la primul capitol, dar am fost putin cam lenesa >.<'', doar ma cunosti tu ; )) . Btw, in acest ( mic ) comm o sa spun si despre primul capitol daca tot nu am lasat un coment la el xDD .
Deci, cum ti-am spus si personal, si pe mess, ador titlul ficului <3 . Dezamăgiri - e un titlu scurt si la obiect, iar asta imi place mult <3, nu-mi place ca un titlu sa fie foarte lung -_-'' . :]
Ador prologul xD, mai ales aceasta parte : ,, Cuvinte ce le spui, dar ce se uită pentru că iubirea dispare din sufletele lor. '' .
Mi-a placut primul capitol, ai avut descriere unde trebuia, dar al doilea capitol parca nu mi-a placut la fel de mult x'D . Ar fi mai trebuit prin unele locuri mai multa descriere, trebuia sa scrii mai mult cum se simtea Alice in acele moment, ce gandea : D .
Well, ai avut cateva greseli de tastare ( cine nu are ? :]] ) , dar nu mai stiu pe unde -.-, oricum, cand scrii un capitol si vrei sa-l postezi, citeste de mai multe ca sa te asiguri ca nu are greseli de orice fel : ) . Imi place de Alice ( stii cat ador numele ei <3 ), e un personaj dragut.
Atat am avut de spus xD . Astept urmatorul capitol ^^ .

Spor la scris >:d< !
[Imagine: 2uihshu.gif]

[Imagine: TheDream.png?t=1276345103][Imagine: EunHye22.png?t=1284281440][Imagine: 04.png?t=1304468354]
You’ve Fallen For Me.

Răspunsuri în acest subiect
Dezamăgiri - de SnowFlake. - 31-05-2010, 06:38 PM
RE: Dezamăgiri - de Hetalia - 31-05-2010, 07:41 PM
RE: Dezamăgiri - de SnowFlake. - 11-06-2010, 08:05 PM
RE: Dezamăgiri - de Berry. - 09-07-2010, 01:45 PM
RE: Dezamăgiri - de SnowFlake. - 09-07-2010, 05:11 PM
RE: Dezamăgiri - de SnowFlake. - 14-07-2010, 07:57 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)